Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 tak nakonec je to ten mju 700, bo ma digitalni stabilizator coz nebylo uvedeno v te jedne tabulce, ale pani prodavacka me to vysvetlila a ve spojeni s oranzovou barvou se tomu nedalo odolat No tak at slouzi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Dobrý den Mě se chrom na autě líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 sto lidi sto chuti ahoj Peto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Dobrý den Mě se chrom na autě líbí Ahoj pane ! Vsak kazdemu dle jeho gusta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 (editace) Dobrý den Mě se chrom na autě líbí Ahoj Peťane Alespoň jedna spřízněná duše Editováno: 13. Duben 2006, autor: Ivana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 sto lidi sto chuti ahoj Peto To už máš zase hlad a co na WC se ti nechce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 sto lidi sto chuti ahoj Peto To už máš zase hlad a co na WC se ti nechce ? Sice ses neptala me ale ja bych hlad mel :-) A na WC >? No asi by z toho taky neco bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 To už máš zase hlad a co na WC se ti nechce ? ten Loger byl vcera strasne dobrej ale po certech palivej na toaletu zatim nechcu :p :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Dobrý den Mě se chrom na autě líbí Ahoj pane ! Vsak kazdemu dle jeho gusta :-) Přesně tak. A proto tam o víkendu nebyla ani jedna Octa stejná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 sto lidi sto chuti ahoj Peto To už máš zase hlad a co na WC se ti nechce ? Sice ses neptala me ale ja bych hlad mel :-) A na WC >? No asi by z toho taky neco bylo Máš hlad?tak na to snad jediný,,JDI SE NAJÍST" A PŘEJI DOBROU CHUŤ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 sto lidi sto chuti ahoj Peto To už máš zase hlad a co na WC se ti nechce ? Sice ses neptala me ale ja bych hlad mel :-) A na WC >? No asi by z toho taky neco bylo Máš hlad?tak na to snad jediný,,JDI SE NAJÍST" A PŘEJI DOBROU CHUŤ Taky mám hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 sto lidi sto chuti ahoj Peto To už máš zase hlad a co na WC se ti nechce ? Sice ses neptala me ale ja bych hlad mel :-) A na WC >? No asi by z toho taky neco bylo Máš hlad?tak na to snad jediný,,JDI SE NAJÍST" A PŘEJI DOBROU CHUŤ Taky mám hlad A co ti nebo kdo ti brání,aby ses najedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 sto lidi sto chuti ahoj Peto To už máš zase hlad a co na WC se ti nechce ? Sice ses neptala me ale ja bych hlad mel :-) A na WC >? No asi by z toho taky neco bylo Máš hlad?tak na to snad jediný,,JDI SE NAJÍST" A PŘEJI DOBROU CHUŤ Jeste je moc brzo ! Ale co musim uznat tak na te besidce celkem slusne varej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 A co ti nebo kdo ti brání,aby ses najedl Práce . A slečna co s ní jdu na oběd přijede až kolem 12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 A co ti nebo kdo ti brání,aby ses najedl Práce . A slečna co s ní jdu na oběd přijede až kolem 12 Jaka slecnaaaa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 dobrej...sef me zabral pc tak jsem na externim pracovisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 njn, nejak se nemuzu vyhrabat z pelechu snad to na tu dvanactou stiham... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Práce . A slečna co s ní jdu na oběd přijede až kolem 12 ale ale jaka slecna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 A co ti nebo kdo ti brání,aby ses najedl Práce . A slečna co s ní jdu na oběd přijede až kolem 12 Jaka slecnaaaa ? Ti to řeknu a budeš závidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 dobrej...sef me zabral pc tak jsem na externim pracovisti Na kolegyni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Ti to řeknu a budeš závidět toho bych se nebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Na kolegyni? no skoro jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Ti to řeknu a budeš závidět toho bych se nebal Foto sem a uvidime ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Foto sem a uvidime ;-) aby jsme se nelekli aby to nebyla kolegyne Jozef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Foto sem a uvidime ;-) aby jsme se nelekli aby to nebyla kolegyne Jozef Mladá blondýna, štíhlá, velice sympatická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky