baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Stejne se zabitej ;-) tak to je spatny Njn neudelam nic cece :-( tak nekdy jindy pane...nebo zase nejaka MB by mohla byt No ja sem kazdopadne pro ... je taky v planu pro prdel nejaky letiste ... treba mimon nebo Mnichovo Hradiste .. poblbnout, pokecat a pak treba nekam posedet. no tak mimon asi ideal bych to videl...to neni spatny napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 se treba poperte už vidím jak se ty písmenka tady mezi sebou mlátěj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 obrátky ....zavolej mi aaa jirka neumi telefonovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 se treba poperte klíííídnééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 se treba poperte už vidím jak se ty písmenka tady mezi sebou mlátěj tak jestli uz to vidis tak uz to nehul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 se treba poperte klíííídnééé jejej zase bude delat hrdinu prcek jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 no tak mimon asi ideal bych to videl...to neni spatny napad Jojo nekdo to dostal za ukol naplanovat ... samo zalezi na pocasi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 obrátky ....zavolej mi aaa jirka neumi telefonovat co je to telefon v tom se jezdí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 no tak mimon asi ideal bych to videl...to neni spatny napad Jojo nekdo to dostal za ukol naplanovat ... samo zalezi na pocasi ... tak co sobota?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 obrátky ....zavolej mi brnknu,ale až tak po 10h, sem teď na nabíječce , daleko od PC a potřebuju ještě něco pohledat v hokně mi už dva metry nefunguje net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 obrátky ....zavolej mi aaa jirka neumi telefonovat co je to telefon v tom se jezdí ? ja to rikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 se treba poperte klíííídnééé jejej zase bude delat hrdinu prcek jeden si vyrostl,co jsem tě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 se treba poperte klíííídnééé jejej zase bude delat hrdinu prcek jeden si vyrostl,co jsem tě neviděl no jirko asi by ses divil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 no nic jdu pracovat jak sem si to naplanoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 obrátky ....zavolej mi brnknu,ale až tak po 10h, sem teď na nabíječce , daleko od PC a potřebuju ještě něco pohledat v hokně mi už dva metry nefunguje net ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 tak jestli uz to vidis tak uz to nehul no teď vidím jak Ty písmenka mydlej Tebe, teda máš odvahu proti tak velkejm písmenkům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 tak jestli uz to vidis tak uz to nehul no teď vidím jak Ty písmenka mydlej Tebe, teda máš odvahu proti tak velkejm písmenkům ja problem nemam s nicim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 no tak mimon asi ideal bych to videl...to neni spatny napad Jojo nekdo to dostal za ukol naplanovat ... samo zalezi na pocasi ... tak co sobota?? No v sobotu ma byt snad hnusne ... takze nevim nevim ... Planuje to tusim Bobik kterej tu na foru da vedet kdy a jak. Takze tam budou i naky fabijky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 se treba poperte klíííídnééé jejej zase bude delat hrdinu prcek jeden si vyrostl,co jsem tě neviděl no jirko asi by ses divil týýýý joooo pošli mi fotku alespon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 tak jestli uz to vidis tak uz to nehul no teď vidím jak Ty písmenka mydlej Tebe, teda máš odvahu proti tak velkejm písmenkům nech mi taky kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 No v sobotu ma byt snad hnusne ... takze nevim nevim ... Planuje to tusim Bobik kterej tu na foru da vedet kdy a jak. Takze tam budou i naky fabijky ! aha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 no tak mimon asi ideal bych to videl...to neni spatny napad Jojo nekdo to dostal za ukol naplanovat ... samo zalezi na pocasi ... tak co sobota?? No v sobotu ma byt snad hnusne ... takze nevim nevim ... Planuje to tusim Bobik kterej tu na foru da vedet kdy a jak. Takze tam budou i naky fabijky ! a hlavne sprinty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 týýýý joooo pošli mi fotku alespon... radsi ne...nechci ti hned po ranu zpusobit sok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 týýýý joooo pošli mi fotku alespon... radsi ne...nechci ti hned po ranu zpusobit sok tak to jo ..............já už se začal bojíííím bojíííím...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 No v sobotu ma byt snad hnusne ... takze nevim nevim ... Planuje to tusim Bobik kterej tu na foru da vedet kdy a jak. Takze tam budou i naky fabijky ! aha Copak nemar rad Fabie ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky