FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 jedno presso bych tam nahrnul zde 1 presso pro pana Bauráka... hmm ze dekuji hmm
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 třeba jako zákuseček? treba jak jo se juknu, možná tu mám ještě bábovku od neděle
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Vloženo 9. Srpen 2006 se juknu, možná tu mám ještě bábovku od neděle jako drtic na odpadky zase nejsem
Host MichalF Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 Zdravim z Praglu :-) Delate neco nebo se flakate ?
Fugenbunt Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 zdáár Jiřiků jak se vede Čau Jiříku, Ale mě celkem dobře, akorát mám stálý odsun a nedostatek finančních prostředků, ale to už mám dlouho, takže nic novýho. A co u tebe, sem tě tu nějak dlouho neviděl si si dovoloval?
Host MichalF Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 celkem dobře, akorát mám stálý odsun a nedostatek finančních prostředků, ale to už mám dlouho, takže nic novýho. To sme na tom podobne !
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Vloženo 9. Srpen 2006 Zdravim z Praglu :-) Delate neco nebo se flakate ? delame
Host MichalF Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 Zdravim z Praglu :-) Delate neco nebo se flakate ? delame Haha ftipalku !!!
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Vloženo 9. Srpen 2006 Zdravim z Praglu :-) Delate neco nebo se flakate ? delame Haha ftipalku !!! kua neser msenaku
Host MichalF Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 Zdravim z Praglu :-) Delate neco nebo se flakate ? delame Haha ftipalku !!! kua neser msenaku Joooo to mas recht ... nej ctvrt Jablonce !!!
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Vloženo 9. Srpen 2006 Joooo to mas recht ... nej ctvrt Jablonce !!! no jeste ze to neni celej jablonec
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Vloženo 9. Srpen 2006 Kde se vsichni flakaj ? ja pujdu za chvilku papat s kolegyni
Host MichalF Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 Joooo to mas recht ... nej ctvrt Jablonce !!! no jeste ze to neni celej jablonec Heleeeeeeeee .... NESER
Host MichalF Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 Kde se vsichni flakaj ? ja pujdu za chvilku papat s kolegyni S tou co nam uz pul roku slibujes fotky ?
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Vloženo 9. Srpen 2006 Joooo to mas recht ... nej ctvrt Jablonce !!! no jeste ze to neni celej jablonec Heleeeeeeeee .... NESER bych si nedovolil
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Vloženo 9. Srpen 2006 Kde se vsichni flakaj ? ja pujdu za chvilku papat s kolegyni S tou co nam uz pul roku slibujes fotky ? ta uz tady nepracuje
Host MichalF Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 Kde se vsichni flakaj ? ja pujdu za chvilku papat s kolegyni S tou co nam uz pul roku slibujes fotky ? ta uz tady nepracuje Tak to si to teda pekne prosral co ?
Sejis Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 zdáár Jiřiků jak se vede Čau Jiříku, Ale mě celkem dobře, akorát mám stálý odsun a nedostatek finančních prostředků, ale to už mám dlouho, takže nic novýho. A co u tebe, sem tě tu nějak dlouho neviděl si si dovoloval? tak trochen volna prokládané prací,převážně asistencí,jako ŠKODA ROOMSTER ROADSHOW
Fugenbunt Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 Kde se vsichni flakaj ? ja pujdu za chvilku papat s kolegyni Já půjdu za chvíli taky papat a s dvouma kolegyněma, heč.
Fugenbunt Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 tak trochen volna prokládané prací,převážně asistencí,jako ŠKODA ROOMSTER ROADSHOW A dostal si Růmstr za účast?
Doporučené příspěvky