FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 dobrou fšem odcházejícím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 taky pofičím...zitra toulky po čr tak zatiál -_- Cauky mej se a dobrou noc ... kam razis ? zitra nic moc jen morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 bry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 bry vecer jéje, kde Ty se tu bereš v tuto pozdní hodinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Ahoj Franku od dneska mam net primo u postele, takze tu budu hlidat osazenstvo hospudky, a beda vam, jestli se tu nebude nalejvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Ahoj Franku od dneska mam net primo u postele, takze tu budu hlidat osazenstvo hospudky, a beda vam, jestli se tu nebude nalejvat Už se na tom pracuje madam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Už se na tom pracuje madam dekujiiii a co ty tu tak pozde?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Už se na tom pracuje madam dekujiiii a co ty tu tak pozde?? Manželsky už mám splněno, spát se mi ještě nechce, tak brouzdám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Koukám, že čikitu si ještě pořád nesehnala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 mno s cikitou to bude decent slozitejsi, ale casem se najde, ci navrati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 mno s cikitou to bude decent slozitejsi, ale casem se najde, ci navrati no jestli to není tím, že sháníš "čikitu" a ne "chicquitu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 no jestli to není tím, že sháníš "čikitu" a ne "chicquitu" napravime no, az zacnu veci ci lidi nazyvat jmeny spravnymi , pak to taky bude lepsi nezli ten "banan" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 huh tak tohle je mazec Polo GTI Edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 hoj dabliku hezke polo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 hoj dabliku hezke polo hoj Kačííí hlavně pěkně dravé Polo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 huh tak tohle je mazec Polo GTI Edition jejda, kdo to, co to tady...Borg chlape Ty ještě nechrníš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 huh tak tohle je mazec Polo GTI Edition jejda, kdo to, co to tady...Borg chlape Ty ještě nechrníš? samozřejmě Polo dosti husté ideální městské vozítko pro manželku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Kači a co narozky v Přerově, povedly se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 jejda, kdo to, co to tady...Borgchlape Ty ještě nechrníš? Njn nechrním bo ještě doháním to co sem nestih vyřídit po netu za pondělí a úterý tak sem se probral z letargie a ještě řeším pár věcí,ale za chvíli to zalomím definitivně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Kači a co narozky v Přerově, povedly se? nejak tyhle narozky neslavim, vim ze jsem starsi, ale poprosila jsem par lidicek, aby me to nepripominali a s temi co se to neslavilo, se to ani nebude doslavovat - kdyztak az mi bude zas o rok vic, snad bude i lepsi nalada nicmene prerov byl bajecnej a jsem moc rada, ze tam byli kluci, clovek aspon chvili nemysli na to co ho trapi a dost dobre se odreaguje a to se spidim a badyskem slo velmi jednoduse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 hoj Kačííí hlavně pěkně dravé Polo minuly rok nekde v breznu jsem si polo chtela kupovat misto oktulky, ale faktem je ze takovy vykon nemelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 jejda, kdo to, co to tady...Borgchlape Ty ještě nechrníš? Njn nechrním bo ještě doháním to co sem nestih vyřídit po netu za pondělí a úterý tak sem se probral z letargie a ještě řeším pár věcí,ale za chvíli to zalomím definitivně ááá sóóó, mno já to asik taky zabalím, zdá se, že Kača v posteli taky usnula... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 zdá se, že Kača v posteli taky usnula... ja a usnout tak to v zadnem pripade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Kači a co narozky v Přerově, povedly se? nejak tyhle narozky neslavim, vim ze jsem starsi, ale poprosila jsem par lidicek, aby me to nepripominali a s temi co se to neslavilo, se to ani nebude doslavovat - kdyztak az mi bude zas o rok vic, snad bude i lepsi nalada nicmene prerov byl bajecnej a jsem moc rada, ze tam byli kluci, clovek aspon chvili nemysli na to co ho trapi a dost dobre se odreaguje a to se spidim a badyskem slo velmi jednoduse jéé ještě nespií... udělala sis to takové, jaké jsi to chtěla mít a to je přeci nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 jéé ještě nespií...udělala sis to takové, jaké jsi to chtěla mít a to je přeci nejlepší udelala ale dneska tedy vcera strahov - mno nic moc nejak me proste chybej ti nasi kluci octaviansti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky