Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj Franku :) od dneska mam net primo u postele, takze tu budu hlidat osazenstvo hospudky, a beda vam, jestli se tu nebude nalejvat lol-_-

Vloženo
Ahoj Franku :) od dneska mam net primo u postele, takze tu budu hlidat osazenstvo hospudky, a beda vam, jestli se tu nebude nalejvat lol-_-

Už se na tom pracuje madam -_--_--_-

Vloženo
Už se na tom pracuje madam -_--_--_-

dekujiiii B)

a co ty tu tak pozde??

Vloženo
Už se na tom pracuje madam  -_-  -_-  -_-

dekujiiii B)

a co ty tu tak pozde??

Manželsky už mám splněno, spát se mi ještě nechce, tak brouzdám :smich:

Vloženo

mno s cikitou to bude decent slozitejsi, ale casem se najde, ci navrati :smich:

Vloženo
mno s cikitou to bude decent slozitejsi, ale casem se najde, ci navrati :smich:

no jestli to není tím, že sháníš "čikitu" a ne "chicquitu" :smich:

Vloženo
no jestli to není tím, že sháníš "čikitu" a ne "chicquitu" :smich:

napravime :p no, az zacnu veci ci lidi nazyvat jmeny spravnymi , pak to taky bude lepsi nezli ten "banan" :p

Vloženo
jejda, kdo to, co to tady...Borg

chlape Ty ještě nechrníš? -_-

Njn nechrním bo ještě doháním to co sem nestih vyřídit po netu za pondělí a úterý tak sem se probral z letargie a ještě řeším pár věcí,ale za chvíli to zalomím definitivně -_-

Vloženo
Kači a co narozky v Přerově, povedly se? -_-

nejak tyhle narozky neslavim, vim ze jsem starsi, ale poprosila jsem par lidicek, aby me to nepripominali a s temi co se to neslavilo, se to ani nebude doslavovat - kdyztak az mi bude zas o rok vic, snad bude i lepsi nalada :)

nicmene prerov byl bajecnej a jsem moc rada, ze tam byli kluci, clovek aspon chvili nemysli na to co ho trapi a dost dobre se odreaguje a to se spidim a badyskem slo velmi jednoduse lol

Vloženo
hoj Kačííí -_- hlavně pěkně dravé Polo lol

minuly rok nekde v breznu jsem si polo chtela kupovat misto oktulky, ale faktem je ze takovy vykon nemelo lol

Vloženo
jejda, kdo to, co to tady...Borg

chlape Ty ještě nechrníš?  -_-

Njn nechrním bo ještě doháním to co sem nestih vyřídit po netu za pondělí a úterý tak sem se probral z letargie a ještě řeším pár věcí,ale za chvíli to zalomím definitivně -_-

ááá sóóó, mno já to asik taky zabalím, zdá se, že Kača v posteli taky usnula... :D

Vloženo
zdá se, že Kača v posteli taky usnula... :D

ja a usnout :D tak to v zadnem pripade -_-

Vloženo
Kači a co narozky v Přerově, povedly se? -_-

nejak tyhle narozky neslavim, vim ze jsem starsi, ale poprosila jsem par lidicek, aby me to nepripominali a s temi co se to neslavilo, se to ani nebude doslavovat - kdyztak az mi bude zas o rok vic, snad bude i lepsi nalada :)

nicmene prerov byl bajecnej a jsem moc rada, ze tam byli kluci, clovek aspon chvili nemysli na to co ho trapi a dost dobre se odreaguje a to se spidim a badyskem slo velmi jednoduse lol

jéé ještě nespií...

udělala sis to takové, jaké jsi to chtěla mít a to je přeci nejlepší ;)-_-

Vloženo
jéé ještě nespií...

udělala sis to takové, jaké jsi to chtěla mít a to je přeci nejlepší ;)-_-

udelala :D ale dneska tedy vcera strahov - mno nic moc :( nejak me proste chybej ti nasi kluci octaviansti :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...