FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 zdá se, že Kača v posteli taky usnula... ja a usnout tak to v zadnem pripade Promiň, hrubě jsem Tě podcenil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Promiň, hrubě jsem Tě podcenil v kliiiidu toz ja mam v celku aj dobrou vydrz, vzdy to ale zalezi na spolecnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 jéé ještě nespií...udělala sis to takové, jaké jsi to chtěla mít a to je přeci nejlepší udelala ale dneska tedy vcera strahov - mno nic moc nejak me proste chybej ti nasi kluci octaviansti jaký strahov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 jaký strahov? co tam bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 strahov - kazda druha streda v mesici je tam na tom parkovisti srazik - jezdi tam celkem dost auti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 strahov - kazda druha streda v mesici je tam na tom parkovisti srazik - jezdi tam celkem dost auti a žádný znamý? žádný člen OC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 strahov - kazda druha streda v mesici je tam na tom parkovisti srazik - jezdi tam celkem dost auti achá jo tááák něco podobného bejvá u nás taky ve čtvrtky, zatím se mi nepodařilo se zúčastnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 mno lidičky, já to balím, tak se tu mějte a moc to nepřehánějte, ráno se musí vstávat a cvičit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 a žádný znamý? žádný člen OC? za OC tam pravidelne jezdim ja, minule tam byl za FC jeste laky a chudej student (cti BANANI), ale jinak nic moc... snad henslik na to obcas jede, ale tim si nejsem moc jista takze ale jako octavie maj ucast vzdy 100% aspon diky me, ale dneska sem si projela zakazem vjezdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 mno lidičky, já to balím, tak se tu mějte a moc to nepřehánějte, ráno se musí vstávat a cvičit njn, rano si zabeham 12 pater a bude good den dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 mno lidičky, já to balím, tak se tu mějte a moc to nepřehánějte, ráno se musí vstávat a cvičit dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 njn, rano si zabeham 12 pater a bude good den dobrou to je pro mě doma běžná taxa, skleróza nebolí ,ale člověk se při ní naběhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 njn, rano si zabeham 12 pater a bude good den dobrou to je pro mě doma běžná taxa, skleróza nebolí ,ale člověk se při ní naběhá pro me to ale zacina byt kazdodenni budicek - potrebuji trosku nabrat fyzicku apak se dam k policajtum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 pro me to ale zacina byt kazdodenni budicek - potrebuji trosku nabrat fyzicku apak se dam k policajtum přiznej se, že Ty toužíš po modrém majáčku a 190km/h na tachecu na dálnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 přiznej se, že Ty toužíš po modrém majáčku a 190km/h na tachecu na dálnici to ani ne, ale to mondeo by me mohli sverit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 to ani ne, ale to mondeo by me mohli sverit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 du to definitivně zabalit, dobrou všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 du to definitivně zabalit, dobrou všem pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bre rano zdar a vsem tak bry raano po raanu a hned jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdar Neratovicaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 hele chlapci,nemate tak zhruba presnou predstavu,kolik stoji TK+Emise? Jsem ted zjistli,ze jeszdim vesele bez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bre rano zdar a vsem tak bry raano po raanu a hned jedno ja si dam az dyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdar Neratovicaku zdarec pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Kdopak tu chlastá takhle po ránu Zdarec! Roztočte mi taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky