Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 hele chlapci,nemate tak zhruba presnou predstavu,kolik stoji TK+Emise?Jsem ted zjistli,ze jeszdim vesele bez Jak kde, ale plus mínus tak 1500,. Kč. Tady v Liberci Ty si z Liberce ? Jasně, mám to v podpisu :-) Tak v tom pripade zdravim na predmesti ! Tedy zdravím do Jablonce! Ta rivalita je fakt únavná No hlavně že"předměstí" má 100k obyvatel a "město" s bídou 40k Ale jak chceš!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Me kdyz se extra nechce tak si o malicko dele polezim ! tak to mas dobre poreseny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 hele chlapci,nemate tak zhruba presnou predstavu,kolik stoji TK+Emise?Jsem ted zjistli,ze jeszdim vesele bez Jak kde, ale plus mínus tak 1500,. Kč. Tady v Liberci Ty si z Liberce ? Jasně, mám to v podpisu :-) Tam jsem byl naposledy včera Jo to Ti teda nezávidím. Všechno je tady rozkopaný tři pr..le uzavírek, no děs!!!! Navíc se tu se vším hrozně ma.ou!!! Kroužil jsem po objížďkách a nadával No tak to se vůůůbec nedivim. Ještě žes nezabloudil do Jablonce, tam nemaj silnice, ale tankodromy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 hele chlapci,nemate tak zhruba presnou predstavu,kolik stoji TK+Emise?Jsem ted zjistli,ze jeszdim vesele bez Jak kde, ale plus mínus tak 1500,. Kč. Tady v Liberci Ty si z Liberce ? Jasně, mám to v podpisu :-) Tak v tom pripade zdravim na predmesti ! Tedy zdravím do Jablonce! Ta rivalita je fakt únavná No hlavně že"předměstí" má 100k obyvatel a "město" s bídou 40k Ale jak chceš!!! No to vis ... vzdycky je vrchnosti mene nez spodiny neee kecaaam ja mam Liberecaky rad ... sem tam chodil do skoly na vojnu a Slovan mam taky rad !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Me kdyz se extra nechce tak si o malicko dele polezim ! tak to mas dobre poreseny No pak tu zas dele smrdim no :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Me kdyz se extra nechce tak si o malicko dele polezim ! tak to mas dobre poreseny No pak tu zas dele smrdim no :-) tak to ja jeste dyl nez ty ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No to vis ... vzdycky je vrchnosti mene nez spodiny neee kecaaam ja mam Liberecaky rad ... sem tam chodil do skoly na vojnu a Slovan mam taky rad !!! Zrovna u Slovanu mě to překvapuje, tam jsem myslel, že ta rivalita pramění. No tak jsi holt náhrada za mne, protože já Slovan nesnáším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No to vis ... vzdycky je vrchnosti mene nez spodiny neee kecaaam ja mam Liberecaky rad ... sem tam chodil do skoly na vojnu a Slovan mam taky rad !!! Zrovna u Slovanu mě to překvapuje, tam jsem myslel, že ta rivalita pramění. No tak jsi holt náhrada za mne, protože já Slovan nesnáším. No tak dobre uplne rad ho nemam ale treba vcera sem mu fandil !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No tak dobre uplne rad ho nemam ale treba vcera sem mu fandil !!! ses snazil co a on ho nesnasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No tak dobre uplne rad ho nemam ale treba vcera sem mu fandil !!! ses snazil co a on ho nesnasi Jojo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No tak dobre uplne rad ho nemam ale treba vcera sem mu fandil !!! ses snazil co a on ho nesnasi Jojo ... no jo stane se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No tak dobre uplne rad ho nemam ale treba vcera sem mu fandil !!! ses snazil co a on ho nesnasi Jojo ... no jo stane se Neudelas nic no ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Neudelas nic no ... jedine banik pico Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Trošku střelil vedle, no Mi vadí, jakej je vždycky kvůli fotbalu ve městě bordel!! Fízlů jak v hororu, ožralí fanoušci, řev, bordel a ještě další uzavírky! Jako by jich nebylo už tak dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Neudelas nic no ... jedine banik pico Banicku my sme s Tebou, Neopustime Te, nikdy Te nezradime, bo my Ti verime !! Nasrat !!!!!!!!!!!! Jablonec go ! Jablonec go ! Jablonec go go go go go ! Na stadiooone vlajky vlaji, to vlajky Jablonecky jsou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 a na letny se rve... Z Libereckyho kotle: A Libe a Libe a Liberec ze Spartanskyho: A Libe a Libe Líbejte nám prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 To MichalF - Máš RSo? Ted jsem dostal nabídku na jedno moooc hezký, ale nejsem rozhodnutý jestli do něj jít. Moc se mi líbí, ale je starší než moje a má dost najeto (120k km) nevim nevim. Navíc jsou tam ještě snížený pružiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 a na letny se rve...Z Libereckyho kotle: A Libe a Libe a Liberec ze Spartanskyho: A Libe a Libe Líbejte nám prdel A nebo taky : Co to tady smrdi ! Podjestedsky kurvy ! Co to tady smrdi ! Podjestedsky kurvy ! Co to tady smrdi ! Podjestedsky kurvy ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 To MichalF - Máš RSo? Ted jsem dostal nabídku na jedno moooc hezký, ale nejsem rozhodnutý jestli do něj jít. Moc se mi líbí, ale je starší než moje a má dost najeto (120k km) nevim nevim. Navíc jsou tam ještě snížený pružiny... Jojo Cervena Corida Octavia RS :-) Taky pekna ... aspon doufam !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 a na letny se rve...Z Libereckyho kotle: A Libe a Libe a Liberec ze Spartanskyho: A Libe a Libe Líbejte nám prdel A nebo taky : Co to tady smrdi ! Podjestedsky kurvy ! Co to tady smrdi ! Podjestedsky kurvy ! Co to tady smrdi ! Podjestedsky kurvy ! Pardooon za sproste vyrazy ! Vsem zucastnenym se omlouvam !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 a na letny se rve...Z Libereckyho kotle: A Libe a Libe a Liberec ze Spartanskyho: A Libe a Libe Líbejte nám prdel A nebo taky : Co to tady smrdi ! Podjestedsky kurvy ! Co to tady smrdi ! Podjestedsky kurvy ! Co to tady smrdi ! Podjestedsky kurvy ! jj tak nejak to bude...stejne tam bejva sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 a na letny se rve...Z Libereckyho kotle: A Libe a Libe a Liberec ze Spartanskyho: A Libe a Libe Líbejte nám prdel A nebo taky : Co to tady smrdi ! Podjestedsky kurvy ! Co to tady smrdi ! Podjestedsky kurvy ! Co to tady smrdi ! Podjestedsky kurvy ! jj tak nejak to bude...stejne tam bejva sranda Tak to kazdopadne !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tak to kazdopadne !!! ja snad zase zacnu chodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Plkejte si tady co chcete, mi to je fuk. Ale zrovna letná by měla mlčet. Hrála jak banda ponocnejch po šichtě. Navíc, nejsem si ale jistý, není náhodou Slovan mistr Ligy???? Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tak to kazdopadne !!! ja snad zase zacnu chodit No ja uz nebyl peeekne dlouho pac se na to moc nedalo koukat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky