Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Víte který fanoušci jsou nejhorší???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Plkejte si tady co chcete, mi to je fuk. Ale zrovna letná by měla mlčet. Hrála jak banda ponocnejch po šichtě. Navíc, nejsem si ale jistý, není náhodou Slovan mistr Ligy???? Co? naprostej souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Víte který fanoušci jsou nejhorší???? povidej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tak to kazdopadne !!! ja snad zase zacnu chodit No ja uz nebyl peeekne dlouho pac se na to moc nedalo koukat ;-) a mam takovej blbej pocit ze tento trend nam vydrzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Víte který fanoušci jsou nejhorší???? Policajti - jsou vycvičenyý, dobře vybavený, je jich hodně, mají psy a vždycky propašujou na stadion i nějaký obušky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Víte který fanoušci jsou nejhorší???? Hmmm ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Víte který fanoušci jsou nejhorší???? Policajti - jsou vycvičenyý, dobře vybavený, je jich hodně, mají psy a vždycky propašujou na stadion i nějaký obušky!!! Na tom neco bude !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Víte který fanoušci jsou nejhorší???? Policajti - jsou vycvičenyý, dobře vybavený, je jich hodně, mají psy a vždycky propašujou na stadion i nějaký obušky!!! no tak to jsem necekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Plkejte si tady co chcete, mi to je fuk. Ale zrovna letná by měla mlčet. Hrála jak banda ponocnejch po šichtě. Navíc, nejsem si ale jistý, není náhodou Slovan mistr Ligy???? Co? Kdo a kdo a kdo to je , kdo tu ligu kurví, je to Slovan Liberec, podještědský kurvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Me fotbal nebavi vubec a mam svatej klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bry rano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Musim si jít koupit něco k žrádlu. Už jsem od sedmi v práci a ještě jsem neměl v hubě :-( Hned su tu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 áááá dorazila mistrině OT, no doufám, že tu chvilku vydrží!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Kdo a kdo a kdo to je , kdo tu ligu kurví, je to Slovan Liberec, podještědský kurvy jj tohle je taky dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bry rano... no nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Me fotbal nebavi vubec a mam svatej klid To ale delas chybu :-) Prichazis o spoustu srandy !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 áááá dorazila mistrině OT, no doufám, že tu chvilku vydrží!! tak to kazdopadne jen pred obedem se zdejcnu do centra, ted u mam vybornou snidani a sviruje se v posteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bry rano... Ahoj Kacenko ! Lasko moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Musim si jít koupit něco k žrádlu. Už jsem od sedmi v práci a ještě jsem neměl v hubě :-( Hned su tu!!! Dobrej napad !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dobrý ráno. Taky je koukám dnes narváno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no nazdar cao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Me fotbal nebavi vubec a mam svatej klid To ale delas chybu :-) Prichazis o spoustu srandy !!! jasne treby o kapriky co se v nasem fotbale pohybuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 áááá dorazila mistrině OT, no doufám, že tu chvilku vydrží!! tak to kazdopadne jen pred obedem se zdejcnu do centra, ted u mam vybornou snidani a sviruje se v posteli Se nekdo ma ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 koukam tady to zije dobre rano vsem ja uz mam sve dve ranni koblihy a hura do prace (teda uz hodinu sem tady ... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bry rano... Ahoj Kacenko ! Lasko moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky