Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Dobrý ráno. Taky je koukám dnes narváno Ahoj Peto !
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Ahoj Kacenko ! Lasko moje zdarec mišulko... teraz je to laska, ale kdyz te provokuju s jidlem, tak me nemas ra, vid
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 koukam tady to zijedobre rano vsem ja uz mam sve dve ranni koblihy a hura do prace (teda uz hodinu sem tady ... ) Ahoj pane !
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Vloženo 10. Srpen 2006 Dobrý ráno. Taky je koukám dnes narváno zdary vary pane...co nejakej sraz v mb uz jsem nedockavej.... jinak koukam hospa se plni dnes budeme atakovat rekord v trzbe
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Me fotbal nebavi vubec a mam svatej klid To ale delas chybu :-) Prichazis o spoustu srandy !!! jasne treby o kapriky co se v nasem fotbale pohybuji Obcas to spis budou sumci nez kaprici :-)
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Dobrý ráno. Taky je koukám dnes narváno Ahoj Peto ! Zdarec provokátere
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Vloženo 10. Srpen 2006 áááá dorazila mistrině OT, no doufám, že tu chvilku vydrží!! tak to kazdopadne jen pred obedem se zdejcnu do centra, ted u mam vybornou snidani a sviruje se v posteli no jo to sou ty netahla...tuleni nemoc
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Ahoj Kacenko ! Lasko moje zdarec mišulko... teraz je to laska, ale kdyz te provokuju s jidlem, tak me nemas ra, vid
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 člověk je chvilku pryč a koukám tady je najednou lidí
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Dobrý ráno. Taky je koukám dnes narváno zdary vary pane...co nejakej sraz v mb uz jsem nedockavej.... jinak koukam hospa se plni dnes budeme atakovat rekord v trzbe Budeme muset určitě něco vymyslet
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Vloženo 10. Srpen 2006 Me fotbal nebavi vubec a mam svatej klid To ale delas chybu :-) Prichazis o spoustu srandy !!! jasne treby o kapriky co se v nasem fotbale pohybuji Obcas to spis budou sumci nez kaprici :-) nebo jabka...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 zdary vary pane...co nejakej sraz v mb uz jsem nedockavej....jinak koukam hospa se plni dnes budeme atakovat rekord v trzbe se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted??
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Dobrý ráno. Taky je koukám dnes narváno zdary vary pane...co nejakej sraz v mb uz jsem nedockavej.... jinak koukam hospa se plni dnes budeme atakovat rekord v trzbe Nepodporuj v alkoholismu ! ;-)
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 člověk je chvilku pryč a koukám tady je najednou lidí Zdar pane, jj nával pěknej, drž si židli
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 člověk je chvilku pryč a koukám tady je najednou lidí No proste to pekne flakas pane !!!
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Vloženo 10. Srpen 2006 Dobrý ráno. Taky je koukám dnes narváno zdary vary pane...co nejakej sraz v mb uz jsem nedockavej.... jinak koukam hospa se plni dnes budeme atakovat rekord v trzbe Budeme muset určitě něco vymyslet no uz by jsi mel chlape..jinak je to spatny
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend?
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Dobrý ráno. Taky je koukám dnes narváno zdary vary pane...co nejakej sraz v mb uz jsem nedockavej.... jinak koukam hospa se plni dnes budeme atakovat rekord v trzbe Budeme muset určitě něco vymyslet no uz by jsi mel chlape..jinak je to spatny Jojo Jirik ma recht
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Vloženo 10. Srpen 2006 zdary vary pane...co nejakej sraz v mb uz jsem nedockavej....jinak koukam hospa se plni dnes budeme atakovat rekord v trzbe se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? neboj ja se s petrem vzdy domluvim
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 no jo to sou ty netahla...tuleni nemoc ale houby tuleni nemoc, jen decentni lenost
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? MotoGP .. nebudu ...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? nevim ja mam ted vikendy volnejsi...nikam moc nejezdim
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? MotoGP .. nebudu ... tebe se nikdo neptal
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 no jo to sou ty netahla...tuleni nemoc ale houby tuleni nemoc, jen decentni lenost Lenost > ?? Tato vlastnost je mi cizi !!!
Doporučené příspěvky