Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dobrý ráno. Taky je koukám dnes narváno Ahoj Peto ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Ahoj Kacenko ! Lasko moje zdarec mišulko... teraz je to laska, ale kdyz te provokuju s jidlem, tak me nemas ra, vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 koukam tady to zijedobre rano vsem ja uz mam sve dve ranni koblihy a hura do prace (teda uz hodinu sem tady ... ) Ahoj pane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dobrý ráno. Taky je koukám dnes narváno zdary vary pane...co nejakej sraz v mb uz jsem nedockavej.... jinak koukam hospa se plni dnes budeme atakovat rekord v trzbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Me fotbal nebavi vubec a mam svatej klid To ale delas chybu :-) Prichazis o spoustu srandy !!! jasne treby o kapriky co se v nasem fotbale pohybuji Obcas to spis budou sumci nez kaprici :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dobrý ráno. Taky je koukám dnes narváno Ahoj Peto ! Zdarec provokátere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Ahojik peto a vitto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 áááá dorazila mistrině OT, no doufám, že tu chvilku vydrží!! tak to kazdopadne jen pred obedem se zdejcnu do centra, ted u mam vybornou snidani a sviruje se v posteli no jo to sou ty netahla...tuleni nemoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Ahoj Kacenko ! Lasko moje zdarec mišulko... teraz je to laska, ale kdyz te provokuju s jidlem, tak me nemas ra, vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 člověk je chvilku pryč a koukám tady je najednou lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dobrý ráno. Taky je koukám dnes narváno zdary vary pane...co nejakej sraz v mb uz jsem nedockavej.... jinak koukam hospa se plni dnes budeme atakovat rekord v trzbe Budeme muset určitě něco vymyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Me fotbal nebavi vubec a mam svatej klid To ale delas chybu :-) Prichazis o spoustu srandy !!! jasne treby o kapriky co se v nasem fotbale pohybuji Obcas to spis budou sumci nez kaprici :-) nebo jabka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 zdary vary pane...co nejakej sraz v mb uz jsem nedockavej....jinak koukam hospa se plni dnes budeme atakovat rekord v trzbe se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dobrý ráno. Taky je koukám dnes narváno zdary vary pane...co nejakej sraz v mb uz jsem nedockavej.... jinak koukam hospa se plni dnes budeme atakovat rekord v trzbe Nepodporuj v alkoholismu ! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 člověk je chvilku pryč a koukám tady je najednou lidí Zdar pane, jj nával pěknej, drž si židli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 člověk je chvilku pryč a koukám tady je najednou lidí No proste to pekne flakas pane !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dobrý ráno. Taky je koukám dnes narváno zdary vary pane...co nejakej sraz v mb uz jsem nedockavej.... jinak koukam hospa se plni dnes budeme atakovat rekord v trzbe Budeme muset určitě něco vymyslet no uz by jsi mel chlape..jinak je to spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dobrý ráno. Taky je koukám dnes narváno zdary vary pane...co nejakej sraz v mb uz jsem nedockavej.... jinak koukam hospa se plni dnes budeme atakovat rekord v trzbe Budeme muset určitě něco vymyslet no uz by jsi mel chlape..jinak je to spatny Jojo Jirik ma recht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 zdary vary pane...co nejakej sraz v mb uz jsem nedockavej....jinak koukam hospa se plni dnes budeme atakovat rekord v trzbe se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? neboj ja se s petrem vzdy domluvim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no jo to sou ty netahla...tuleni nemoc ale houby tuleni nemoc, jen decentni lenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? MotoGP .. nebudu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? nevim ja mam ted vikendy volnejsi...nikam moc nejezdim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? MotoGP .. nebudu ... tebe se nikdo neptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no jo to sou ty netahla...tuleni nemoc ale houby tuleni nemoc, jen decentni lenost Lenost > ?? Tato vlastnost je mi cizi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky