Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? jj, to by nebyl problem
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? MotoGP .. nebudu ... tebe se nikdo neptal
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? MotoGP .. nebudu ... Závod je až v neděli tak v pátek večer můžeš být klidně v Boleslavi
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Lenost > ?? Tato vlastnost je mi cizi !!! Člevěče tebe by mohli dávat za vzor všech ctností
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? MotoGP .. nebudu ... Závod je až v neděli tak v pátek večer můžeš být klidně v Boleslavi Jo to bych asi mohl ... a co to zacit v Mnich. Hradisti na letisti a az pak se presunou do PUBu ?
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Lenost > ?? Tato vlastnost je mi cizi !!! Člevěče tebe by mohli dávat za vzor všech ctností No jisteeee
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 No proste to pekne flakas pane !!! sem měl důležitý hovor , tak se nedalo nic dělat
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Jo to bych asi mohl ... a co to zacit v Mnich. Hradisti na letisti a az pak se presunou do PUBu ? No taky řešení.
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Vloženo 10. Srpen 2006 ale houby tuleni nemoc, jen decentni lenost decentni jo....tak tomu neverim
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 No proste to pekne flakas pane !!! sem měl důležitý hovor , tak se nedalo nic dělat To znam .. taky tu mam obcas chvilema sefa tak musim omezit provoz :-)
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Jo to bych asi mohl ... a co to zacit v Mnich. Hradisti na letisti a az pak se presunou do PUBu ? No taky řešení. Ale necham to na Vas ... ja sem jen GUEST !
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? MotoGP .. nebudu ... tebe se nikdo neptal ale tak miso snad nebudes delat bububu
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Lenost > ?? Tato vlastnost je mi cizi !!! Člevěče tebe by mohli dávat za vzor všech ctností zapoměl jsi tam Péťo ještě "NE" pak to je správně
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Vloženo 10. Srpen 2006 Jo to bych asi mohl ... a co to zacit v Mnich. Hradisti na letisti a az pak se presunou do PUBu ? kouknete na nej uz by zase lez do hospody
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? MotoGP .. nebudu ... tebe se nikdo neptal ale tak miso snad nebudes delat bububu Nebudu _bre_
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Ale necham to na Vas ... ja sem jen GUEST ! Tak to příští týden doladíme a uvidíme jestli půjde udělat obojí
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Jo to bych asi mohl ... a co to zacit v Mnich. Hradisti na letisti a az pak se presunou do PUBu ? kouknete na nej uz by zase lez do hospody Tak fajn muzeme kecat jen na plose :-)
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Vloženo 10. Srpen 2006 Jo to bych asi mohl ... a co to zacit v Mnich. Hradisti na letisti a az pak se presunou do PUBu ? kouknete na nej uz by zase lez do hospody Tak fajn muzeme kecat jen na plose :-) ale lahvace sebou co
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 Ale necham to na Vas ... ja sem jen GUEST ! Tak to příští týden doladíme a uvidíme jestli půjde udělat obojí OK pane ... zalezi taky na pocasku !!!
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Vloženo 10. Srpen 2006 decentni jo....tak tomu neverim tak jako dneska fakt jen decent - ete tu u teho neco provozuji pracovne nevalim sve speky pouze na posteli ale tez uvadim do pohybu muj uzasny velky mozek se spoustou mozkovych bunek
Doporučené příspěvky