Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? jj, to by nebyl problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? MotoGP .. nebudu ... tebe se nikdo neptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? MotoGP .. nebudu ... Závod je až v neděli tak v pátek večer můžeš být klidně v Boleslavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Lenost > ?? Tato vlastnost je mi cizi !!! Člevěče tebe by mohli dávat za vzor všech ctností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jojo Jirik ma recht jako vzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? MotoGP .. nebudu ... Závod je až v neděli tak v pátek večer můžeš být klidně v Boleslavi Jo to bych asi mohl ... a co to zacit v Mnich. Hradisti na letisti a az pak se presunou do PUBu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Lenost > ?? Tato vlastnost je mi cizi !!! Člevěče tebe by mohli dávat za vzor všech ctností No jisteeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No proste to pekne flakas pane !!! sem měl důležitý hovor , tak se nedalo nic dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jo to bych asi mohl ... a co to zacit v Mnich. Hradisti na letisti a az pak se presunou do PUBu ? No taky řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ale houby tuleni nemoc, jen decentni lenost decentni jo....tak tomu neverim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No proste to pekne flakas pane !!! sem měl důležitý hovor , tak se nedalo nic dělat To znam .. taky tu mam obcas chvilema sefa tak musim omezit provoz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jo to bych asi mohl ... a co to zacit v Mnich. Hradisti na letisti a az pak se presunou do PUBu ? No taky řešení. Ale necham to na Vas ... ja sem jen GUEST ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? MotoGP .. nebudu ... tebe se nikdo neptal ale tak miso snad nebudes delat bububu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Lenost > ?? Tato vlastnost je mi cizi !!! Člevěče tebe by mohli dávat za vzor všech ctností zapoměl jsi tam Péťo ještě "NE" pak to je správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bodré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jo to bych asi mohl ... a co to zacit v Mnich. Hradisti na letisti a az pak se presunou do PUBu ? kouknete na nej uz by zase lez do hospody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 se uz domlouvate temer mesic - co patek nebo sobota ted?? To klidně můžete, ale já tu nejspíš nejsem . Co příští víkend? MotoGP .. nebudu ... tebe se nikdo neptal ale tak miso snad nebudes delat bububu Nebudu _bre_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Ale necham to na Vas ... ja sem jen GUEST ! Tak to příští týden doladíme a uvidíme jestli půjde udělat obojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jo to bych asi mohl ... a co to zacit v Mnich. Hradisti na letisti a az pak se presunou do PUBu ? kouknete na nej uz by zase lez do hospody Tak fajn muzeme kecat jen na plose :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bodré ráno Dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bodré ráno no nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jo to bych asi mohl ... a co to zacit v Mnich. Hradisti na letisti a az pak se presunou do PUBu ? kouknete na nej uz by zase lez do hospody Tak fajn muzeme kecat jen na plose :-) ale lahvace sebou co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Ale necham to na Vas ... ja sem jen GUEST ! Tak to příští týden doladíme a uvidíme jestli půjde udělat obojí OK pane ... zalezi taky na pocasku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 decentni jo....tak tomu neverim tak jako dneska fakt jen decent - ete tu u teho neco provozuji pracovne nevalim sve speky pouze na posteli ale tez uvadim do pohybu muj uzasny velky mozek se spoustou mozkovych bunek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bodré ráno Ahoj Franku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky