baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No rozhodně ne tak ze mas noveho plajboje jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No tak o určitě ne. Zkusím se zeptat, ale asi neuspěju ni vic nez ze dostanes po tlame se nestane Ona je hodná. By mě nebyla. Doufám A v nejhorším se ubráním, to už mám vyzkoušený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Baui nevim no,rad bych jel,ale nemam ted moc love,takze asi to padne a navic do toho jeste vlezly nejaky osobni veci.Nicmene nezavrhuji moznost,ze bych jel taky to neni zas tak daleko a vlezny 100 tak ze to jde...pojed pane...a co fotky z besidky...ty budes mit asi nej ale zatim nikde zadna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No rozhodně ne tak ze mas noveho plajboje jo Nebuď smutnej, taky se tě nějaký ujme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 lekci obrany a utoku mame uz za sebou vid peto ze by jsme u menicka zopakovali to co na besidce?? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No tak o určitě ne. Zkusím se zeptat, ale asi neuspěju ni vic nez ze dostanes po tlame se nestane Ona je hodná. By mě nebyla. Doufám A v nejhorším se ubráním, to už mám vyzkoušený Takze ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Ona je hodná. By mě nebyla. Doufám A v nejhorším se ubráním, to už mám vyzkoušený tak vidis nemas se ceho bat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Baui nevim no,rad bych jel,ale nemam ted moc love,takze asi to padne a navic do toho jeste vlezly nejaky osobni veci.Nicmene nezavrhuji moznost,ze bych jel taky to neni zas tak daleko a vlezny 100 tak ze to jde...pojed pane...a co fotky z besidky...ty budes mit asi nej ale zatim nikde zadna Jojo pripojuju se se zadosti o fotkyyy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Nebuď smutnej, taky se tě nějaký ujme to doufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no to mame vsichni radost a ty nejvíc že Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Jojo pripojuju se se zadosti o fotkyyy :-) dobre pripisuji te na seznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no to mame vsichni radost a ty nejvíc že Jiříku no kdybych nad sebou nemel jeste 6 pater tak skacou radosti az na strechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 jsem z5 před obědem jsem nemyslel ten chrom Kačí, ale ty nástavce předního nárazníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Jojo pripojuju se se zadosti o fotkyyy :-) dobre pripisuji te na seznam No tak pokud mi to dovolí tak ji telefonem vyfotím a fotku se hodím. Co mám s Vámi dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 jsem z5 před obědem jsem nemyslel ten chrom Kačí, ale ty nástavce předního nárazníku Nazdar Jeníku. Jak se máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 jsem z5 před obědem jsem nemyslel ten chrom Kačí, ale ty nástavce předního nárazníku taky reseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No tak pokud mi to dovolí tak ji telefonem vyfotím a fotku se hodím. Co mám s Vámi dělat zapomen :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No tak pokud mi to dovolí tak ji telefonem vyfotím a fotku se hodím. Co mám s Vámi dělat no proto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No tak pokud mi to dovolí tak ji telefonem vyfotím a fotku se hodím. Co mám s Vámi dělat no proto... Ale asi neuspěju, mám takový pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 nazdar Peťane ostatni jsem zdravil už poránu @bauí no právě je to zase něco trošku jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Ale asi neuspěju, mám takový pocit a proc ne...ja bych rek ze by to melo jit ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ono pro mne je lepsi vymenit cely ten naraznik - po zime je silene poskrabany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 @bauí no právě je to zase něco trošku jiného naprosty souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ono pro mne je lepsi vymenit cely ten naraznik - po zime je silene poskrabany no tak to sis měla včera prohlídnout mojí haupnu tak je samá dírka od kamínků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 tak ho nech opravit...nalakuj i listu do narazniku a mas po starostech a bude to pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky