Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No tak o určitě ne. Zkusím se zeptat, ale asi neuspěju  :smich:  :smich:  :smich:  :smich:

ni vic nez ze dostanes po tlame se nestane ;)

Ona je hodná. By mě nebyla. Doufám :unsure:

A v nejhorším se ubráním, to už mám vyzkoušený :D

Vloženo
Baui nevim no,rad bych jel,ale nemam ted moc love,takze asi to padne a navic do toho jeste vlezly nejaky osobni veci.Nicmene nezavrhuji moznost,ze bych jel taky

to neni zas tak daleko a vlezny 100 tak ze to jde...pojed pane...a co fotky z besidky...ty budes mit asi nej ale zatim nikde zadna :(

Vloženo

lekci obrany a utoku mame uz za sebou vid peto :smich: ze by jsme u menicka zopakovali to co na besidce?? :D ::'

Vloženo
No tak o určitě ne. Zkusím se zeptat, ale asi neuspěju  :smich:  :smich:  :smich:  :smich:

ni vic nez ze dostanes po tlame se nestane ;)

Ona je hodná. By mě nebyla. Doufám :unsure:

A v nejhorším se ubráním, to už mám vyzkoušený :D

Takze ?

Vloženo
Baui nevim no,rad bych jel,ale  nemam ted moc love,takze asi to padne a navic do toho jeste vlezly nejaky osobni veci.Nicmene nezavrhuji moznost,ze bych jel taky

to neni zas tak daleko a vlezny 100 tak ze to jde...pojed pane...a co fotky z besidky...ty budes mit asi nej ale zatim nikde zadna :(

Jojo pripojuju se se zadosti o fotkyyy :-)

Vloženo
Jojo pripojuju se se zadosti o fotkyyy :-)

dobre pripisuji te na seznam ;)

No tak pokud mi to dovolí tak ji telefonem vyfotím a fotku se hodím. Co mám s Vámi dělat

Vloženo
No tak pokud mi to dovolí tak ji telefonem vyfotím a fotku se hodím. Co mám s Vámi dělat

zapomen :p :p :p

Vloženo

no proto... ;)

Ale asi neuspěju, mám takový pocit

Vloženo

ono pro mne je lepsi vymenit cely ten naraznik - po zime je silene poskrabany ;)

Vloženo
ono pro mne je lepsi vymenit cely ten naraznik - po zime je silene poskrabany ;)

no tak to sis měla včera prohlídnout mojí haupnu tak je samá dírka od kamínků ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...