Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bodré ráno zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jo to bych asi mohl ... a co to zacit v Mnich. Hradisti na letisti a az pak se presunou do PUBu ? kouknete na nej uz by zase lez do hospody Tak fajn muzeme kecat jen na plose :-) ale lahvace sebou co nenen ja su pilot ja nepiju ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Koukám vrátit se se žrádlem později už nechytnu židli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Ale necham to na Vas ... ja sem jen GUEST ! Tak to příští týden doladíme a uvidíme jestli půjde udělat obojí ok pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ahoj franku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dohodli jste tedy nějaký ten sraz v MB? Mám to blízko, možná bych i zajel. Koncem srpna pak letim away a pak už mám zkoušky. 4.9. je ta nejmasakroidnější!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 decentni jo....tak tomu neverim tak jako dneska fakt jen decent - ete tu u teho neco provozuji pracovne nevalim sve speky pouze na posteli ale tez uvadim do pohybu muj uzasny velky mozek se spoustou mozkovych bunek co to je za scifi tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Koukám vrátit se se žrádlem později už nechytnu židli :-) Prinest zradlo Michalovi a on Ti zidli pujcit !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 nenen ja su pilot ja nepiju ! tak kerosin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 decentni jo....tak tomu neverim tak jako dneska fakt jen decent - ete tu u teho neco provozuji pracovne nevalim sve speky pouze na posteli ale tez uvadim do pohybu muj uzasny velky mozek se spoustou mozkovych bunek co to je za scifi tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dohodli jste tedy nějaký ten sraz v MB? Mám to blízko, možná bych i zajel. Koncem srpna pak letim away a pak už mám zkoušky. 4.9. je ta nejmasakroidnější!!! no jasne ze bude...asi pristi vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dohodli jste tedy nějaký ten sraz v MB? Mám to blízko, možná bych i zajel. Koncem srpna pak letim away a pak už mám zkoušky. 4.9. je ta nejmasakroidnější!!! Predbezne pristi patek ... dohaduje Petr81 ... dotazy na nej !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 decentni jo....tak tomu neverim tak jako dneska fakt jen decent - ete tu u teho neco provozuji pracovne nevalim sve speky pouze na posteli ale tez uvadim do pohybu muj uzasny velky mozek se spoustou mozkovych bunek co to je za scifi tohle to vypada jak ruskej film,spatne natocenej a jeste s titulkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 na tu máš korýtko šlechto!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 co to je za scifi tohle i veci nemozne zdaji se byt jednoduche proste premyslim a to scifi neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 decentni jo....tak tomu neverim tak jako dneska fakt jen decent - ete tu u teho neco provozuji pracovne nevalim sve speky pouze na posteli ale tez uvadim do pohybu muj uzasny velky mozek se spoustou mozkovych bunek co to je za scifi tohle to vypada jak ruskej film,spatne natocenej a jeste s titulkama a ty titulky jsou v japonštině, nebo arabštině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dohodli jste tedy nějaký ten sraz v MB? Mám to blízko, možná bych i zajel. Koncem srpna pak letim away a pak už mám zkoušky. 4.9. je ta nejmasakroidnější!!! no jasne ze bude...asi pristi vikend JJ, koukám budeme muset zamluvit celou hospodu. Pro Míšu: stále tam neberou stravenky a karty tak si, prosím, vezmi víc než 50,- kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdar Baui, Michale, Petře, Borgu a Katko Zapomněl jsem na někoho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 co to je za scifi tohle i veci nemozne zdaji se byt jednoduche proste premyslim a to scifi neni Jde o to jestli myslis na prasarny nebo na nejaky rozumny veci !!! Nebo ze by na me ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dohodli jste tedy nějaký ten sraz v MB? Mám to blízko, možná bych i zajel. Koncem srpna pak letim away a pak už mám zkoušky. 4.9. je ta nejmasakroidnější!!! no jasne ze bude...asi pristi vikend JJ, koukám budeme muset zamluvit celou hospodu. Pro Míšu: stále tam neberou stravenky a karty tak si, prosím, vezmi víc než 50,- kč No jo ta Boleslav je hrozna dira ... a ja mam prichystanejch tolik stravenek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 na tu máš korýtko šlechto!!!! hmm hezky umelecky vykon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdar Baui, Michale, Petře, Borgu a Katko Zapomněl jsem na někoho? Na mě!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdar Baui, Michale, Petře, Borgu a Katko Zapomněl jsem na někoho? Aidolona si zapomel ... hleda zidli aby mel kam sednout u stolu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 co to je za scifi tohle i veci nemozne zdaji se byt jednoduche proste premyslim a to scifi neni ale ja jsem nepil,nehulil a ja nevim co vse jsem nedelal ale tohle nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdar Baui, Michale, Petře, Borgu a Katko Zapomněl jsem na někoho? Na mě!!!!!! Si to napsal rychleji ... no jo musel sem zkontrolovat osazenstvo hospy nez sem to napsal ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky