Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Já už tady sedím od rána, tak hybaj z mé vyhřáté židle, tohle je teda lokál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 co to je za scifi tohle i veci nemozne zdaji se byt jednoduche proste premyslim a to scifi neni ale ja jsem nepil,nehulil a ja nevim co vse jsem nedelal ale tohle nechapu Kecaaaas si zkulenej furt ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 JJ, koukám budeme muset zamluvit celou hospodu.Pro Míšu: stále tam neberou stravenky a karty tak si, prosím, vezmi víc než 50,- kč to je ztraceny petre...on to stejne nikdy nepochopi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jde o to jestli myslis na prasarny nebo na nejaky rozumny veci !!! Nebo ze by na me ??? pokud na prasarny, tak sem premyslive devce, ze a pokud nejake vazne veci, tak toho premysleni k temu moc nevyuzivam, vid misul na tebe - no tak ted si me odhalil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jde o to jestli myslis na prasarny nebo na nejaky rozumny veci !!! Nebo ze by na me ??? pokud na prasarny, tak sem premyslive devce, ze a pokud nejake vazne veci, tak toho premysleni k temu moc nevyuzivam, vid misul na tebe - no tak ted si me odhalil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 JJ, koukám budeme muset zamluvit celou hospodu.Pro Míšu: stále tam neberou stravenky a karty tak si, prosím, vezmi víc než 50,- kč to je ztraceny petre...on to stejne nikdy nepochopi No proste dira kdyz neberou karty .. stravenky chapu ale karty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Já už tady sedím od rána, tak hybaj z mé vyhřáté židle, tohle je teda lokál.... nic nic vedle je stolárna, tak hybaj si tam nechat jednu udělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jde o to jestli myslis na prasarny nebo na nejaky rozumny veci !!! Nebo ze by na me ??? pokud na prasarny, tak sem premyslive devce, ze a pokud nejake vazne veci, tak toho premysleni k temu moc nevyuzivam, vid misul na tebe - no tak ted si me odhalil To vypadá na stěr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no musim se na chvilku rozloucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Já už tady sedím od rána, tak hybaj z mé vyhřáté židle, tohle je teda lokál.... nic nic vedle je stolárna, tak hybaj si tam nechat jednu udělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No jo ta Boleslav je hrozna dira ... a ja mam prichystanejch tolik stravenek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 na tebe - no tak ted si me odhalil Teda Káťo styď se, takhle podporovat jeho sebeklam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no musim se na chvilku rozloucit Drzim Ti fleka pane ... dokad nezmizim !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 na tebe - no tak ted si me odhalil Teda Káťo styď se, takhle podporovat jeho sebeklam Heleeeeeeeeeeee .... do Kacky mi nedelej :-) Moje prdelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kdyz jsme u toho prdelko, tak bych potrebovala proves dukladnou kontrolu meho hardwaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tak jsem se byl projet s Passatem 2,0 TDI 4motion. Ouuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no musim se na chvilku rozloucit Aidolon nástup jedna židle se uvolňuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Teda Káťo styď se, takhle podporovat jeho sebeklam chvili ho necham snit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tak jsem se byl projet s Passatem 2,0 TDI 4motion. Ouuuu Traktorova sracka vid !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kdyz jsme u toho prdelko, tak bych potrebovala proves dukladnou kontrolu meho hardwaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no musim se na chvilku rozloucit Aidolon nástup jedna židle se uvolňuje Jsem tu!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Heleeeeeeeeeeee .... do Kacky mi nedelej :-) Moje prdelka jaky tvoje - prdelka je moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Teda Káťo styď se, takhle podporovat jeho sebeklam chvili ho necham snit Hele hele ja to vidim !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdar Baui, Michale, Petře, Borgu a Katko Zapomněl jsem na někoho? Na mě!!!!!! sorry, to se v našem ústavu stává max. jednou za 10 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Teda Káťo styď se, takhle podporovat jeho sebeklam chvili ho necham snit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky