Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Aidolon nástup jedna židle se uvolňuje Jsem tu!!!! toz to ja na zidlu cekat nikda nemusim - mam VIP misto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Heleeeeeeeeeeee .... do Kacky mi nedelej :-) Moje prdelka jaky tvoje - prdelka je moje Tak aspon an chvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Hele hele ja to vidim !!! a už je to tady a umíš to i přečíst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Hele hele ja to vidim !!! tak zavri oci brouku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Aidolon nástup jedna židle se uvolňuje Jsem tu!!!! toz to ja na zidlu cekat nikda nemusim - mam VIP misto Jojo to mas u me na kline !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Hele hele ja to vidim !!! a už je to tady a umíš to i přečíst Mam sveho tlumocnika :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Hele hele ja to vidim !!! tak zavri oci brouku Tooooo uuurcite ... zavri voci brouku, a .... je po me vid :-) Tak lehce by ses me nezbavila ... nene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kuwa nestíhám, se snažím i něco málo pracovat a než odpovím na jeden post, tak je tu nasekaná celá stránka dalších... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jsem tu!!!! Nikomu to neřiké, ale baurák je na odchodu, tak čapni tu jeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jojo to mas u me na kline !!! ja?? a cim jsem si to zaslouzila?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Aidolon nástup jedna židle se uvolňuje Jsem tu!!!! toz to ja na zidlu cekat nikda nemusim - mam VIP misto Jojo to mas u me na kline !!! No to není moc VIP místo teda.... kontrola hardwaru? Nmo já se divím těm termínům.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Hele hele ja to vidim !!! tak zavri oci brouku Tooooo uuurcite ... zavri voci brouku, a .... je po me vid :-) Tak lehce by ses me nezbavila ... nene po mne ... ach ta cestina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tooooo uuurcite ... zavri voci brouku, a .... je po me vid :-) Tak lehce by ses me nezbavila ... nene Neboj ještě prý budeš naporcován a zkrmen , prej v nějakým lokále v Bolce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tooooo uuurcite ... zavri voci brouku, a .... je po me vid :-) Tak lehce by ses me nezbavila ... nene ja se te zbavit nechci ale ten harware ceka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tooooo uuurcite ... zavri voci brouku, a .... je po me vid :-) Tak lehce by ses me nezbavila ... nene Neboj ještě prý budeš naporcován a zkrmen , prej v nějakým lokále v Bolce Aha ... tak asi na to MotoGp pojedu driv :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kuwa nestíhám, se snažím i něco málo pracovat a než odpovím na jeden post, tak je tu nasekaná celá stránka dalších... njn hold se to tu hrne pod tlakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tooooo uuurcite ... zavri voci brouku, a .... je po me vid :-) Tak lehce by ses me nezbavila ... nene ja se te zbavit nechci ale ten harware ceka Na Hardware sem odbornik ... mam to i v popisu prace :-) viz www.cns.eu ... nekecam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No to není moc VIP místo teda.... kontrola hardwaru? Nmo já se divím těm termínům.... toz s tim VIP mistem mas recht, ze bych to asi moc nvyhrala, kor kdyz to misto uz tu mam od doby, kdy misulka byl jeste "v plinkach" a ten hardware - nejak to nazvat musim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Aha ... tak asi na to MotoGp pojedu driv :-) Tak malá změna zkrmen budeš v nějaký brněnským lokále odpor je marný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kuwa nestíhám, se snažím i něco málo pracovat a než odpovím na jeden post, tak je tu nasekaná celá stránka dalších... njn hold se to tu hrne pod tlakem malicko ... ste spammeri ... ja sem pracovani vzdal ... za chvili to tu vypnu a pudu neco udelat jinak se tu zaseknu na celej den ... jako predevcirem nebo kdy to bylo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Na Hardware sem odbornik ... mam to i v popisu prace :-) viz www.cns.eu ... nekecam proto se obracim na tebe - jsi proste kompetentni osoba, ktera by to mohla trosku "protahnout" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Aha ... tak asi na to MotoGp pojedu driv :-) Tak malá změna zkrmen budeš v nějaký brněnským lokále odpor je marný Sakra ... hmmmm ... prodavam auto ... pres prostrednika ... nikam nejdu nikdo me nevidel nikde nebudu ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 co to je za scifi tohle i veci nemozne zdaji se byt jednoduche proste premyslim a to scifi neni ale ja jsem nepil,nehulil a ja nevim co vse jsem nedelal ale tohle nechapu Kecaaaas si zkulenej furt ;-) to neni vubec pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Na Hardware sem odbornik ... mam to i v popisu prace :-) viz www.cns.eu ... nekecam proto se obracim na tebe - jsi proste kompetentni osoba, ktera by to mohla trosku "protahnout" Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... mi tu ted budou vsici zavidet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 co to je za scifi tohle i veci nemozne zdaji se byt jednoduche proste premyslim a to scifi neni ale ja jsem nepil,nehulil a ja nevim co vse jsem nedelal ale tohle nechapu Kecaaaas si zkulenej furt ;-) to neni vubec pravda Heleeeeeee nemas se nahodou skolit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky