Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no teda teda co se tady clovek nedocte este ze umime cist, bo by jsme prichazeli o tak dulezite informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 He he to by chtěl každej... nazdaaaar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jinak pěkné poledne všem ve spolek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 He he to by chtěl každej... nazdaaaar čauky tak už pražanda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 čauky tak už pražanda? uz od pondeli - z BC tri a pul hodiny v desti a spotreba prumer 8,4 bo jsem z auta udelala nakladak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jinak pěkné poledne všem ve spolek. Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no teda teda co se tady clovek nedocte este ze umime cist, bo by jsme prichazeli o tak dulezite informace no u tebe rozhodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no u tebe rozhodne nikdy nevis, co se ti kdy hodi a i takove piczoviny co se tu resi jsou nekdy potrebne, treba k navazani kontaktu s muzem to ale nesmi byt na programu skleroza, ktera si pamatuje jen zridka neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no u tebe rozhodne nikdy nevis, co se ti kdy hodi a i takove piczoviny co se tu resi jsou nekdy potrebne, treba k navazani kontaktu s muzem to ale nesmi byt na programu skleroza, ktera si pamatuje jen zridka neco ja ani s muzem moc kontakt navazovat nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 čauky tak už pražanda? uz od pondeli - z BC tri a pul hodiny v desti a spotreba prumer 8,4 bo jsem z auta udelala nakladak he he já taky v dešti a s pěknou zácpičkou za 8,4l. Asi velekj protivítr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jinak pěkné poledne všem ve spolek. Zdar Nazdar Peter, jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ja ani s muzem moc kontakt navazovat nechci bo ses chlap a k zivotu nepotrebujes dalsiho chlapa kdezto andilek by to uz uvital Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ja ani s muzem moc kontakt navazovat nechci bo ses chlap a k zivotu nepotrebujes dalsiho chlapa kdezto andilek by to uz uvital no a zenskejch tady moc neni...tak nevim co me poradis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 he he já taky v dešti a s pěknou zácpičkou za 8,4l. Asi velekj protivítr. ne protivitr, auto bylo nalozeny maximalne - sem vyuzila max. ulozny prostor - kola 16ky, moje kolo, altanek, gril, bazen, kufr, brusle, pes a harmonika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdar jak sviňa kamarádi, tak jsem po velecestě zde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no a zenskejch tady moc neni...tak nevim co me poradis Tak si pořiď medvídka mývala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no a zenskejch tady moc neni...tak nevim co me poradis to bude draha rada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jinak pěkné poledne všem ve spolek. Zdar Nazdar Peter, jak se vede? Docela dobře, dělám, že dělám a přemýšlím jak o víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdar jak sviňa kamarádi, tak jsem po velecestě zde... cest kamarade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdar jak sviňa kamarádi, tak jsem po velecestě zde... ja jsem tu take Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdar jak sviňa kamarádi, tak jsem po velecestě zde... Zduř, veliteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no a zenskejch tady moc neni...tak nevim co me poradis Tak si pořiď medvídka mývala dekuju a to sis rikal kamarad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no a zenskejch tady moc neni...tak nevim co me poradis to bude draha rada no hlavne aby jsi neco poradila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 dekuju a to sis rikal kamarad Jsem ti chtěl poradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdar jak sviňa kamarádi, tak jsem po velecestě zde... Nazdár pane velkocestovateli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky