Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no hlavne aby jsi neco poradila tak to kazdopadne na E55 si muzes i vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bo ses chlap a k zivotu nepotrebujes dalsiho chlapa kdezto andilek by to uz uvital Ti ten malej nestačí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 dekuju a to sis rikal kamarad Jsem ti chtěl poradit tak to si ani nemusel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no hlavne aby jsi neco poradila tak to kazdopadne na E55 si muzes i vybrat vzdyt ani nevis kde to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 he he já taky v dešti a s pěknou zácpičkou za 8,4l. Asi velekj protivítr. ne protivitr, auto bylo nalozeny maximalne - sem vyuzila max. ulozny prostor - kola 16ky, moje kolo, altanek, gril, bazen, kufr, brusle, pes a harmonika Já myslel že já měl protivítr aby to nevypadalo že neumim jezdit. Prostě ses stěhovala je mi to jasný, mít Avii bude plná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no hlavne aby jsi neco poradila tak to kazdopadne na E55 si muzes i vybrat Tak tam nebrat, Jiřík má přeci svojí hrdost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Ti ten malej nestačí? malej dovolenkuje a jeste nejaky cas bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak to si ani nemusel Tak sorry, tak já vezmu na nějakou akci některý naše asistentky a to by bylo aby jsi neuspěl . Akorát Petru radši nechám doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 vzdyt ani nevis kde to je ale vim, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdravím všechny přítomné, musel jsem přelouskat, co jste tady za dobu mé nepřítomnosti naspamovali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 TAk jsem zase tady, co jsem promeškal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ty voe fuj musel sem pracovat tak snad me to uz dnes neprekvapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 TAk jsem zase tady, co jsem promeškal? celkem nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 TAk jsem zase tady, co jsem promeškal? Spoustu důležitých informací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ty voe fuj musel sem pracovat tak snad me to uz dnes neprekvapi Já taky a byla to makačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No myslel jsem si to. Ještě že je tu dost místa. A roztoč tam jedno!!! Jsem zvědav jak pojedu domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no hlavne aby jsi neco poradila tak to kazdopadne na E55 si muzes i vybrat Tak tam nebrat, Jiřík má přeci svojí hrdost dekuji ted jsi to malinko vylepsil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No myslel jsem si to. Ještě že je tu dost místa. A roztoč tam jedno!!! Jsem zvědav jak pojedu domů. jednou pujdes pesky, ni?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak to si ani nemusel Tak sorry, tak já vezmu na nějakou akci některý naše asistentky a to by bylo aby jsi neuspěl . Akorát Petru radši nechám doma no to uz jsi davno mel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Mimochodem dneska je pěkně hnusně!!! Mám tu jen 18 st. v Liberci. Naštěstí neprší, ale mraků je tu dost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Ti ten malej nestačí? malej dovolenkuje a jeste nejaky cas bude Se má, ale aspon si oddechneš a můžeš hledat tu čikitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Mimochodem dneska je pěkně hnusně!!! Mám tu jen 18 st. v Liberci. Naštěstí neprší, ale mraků je tu dost! Štatl hlásí 24°C, zcela jasno bez mráčku, bezvětří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no to uz jsi davno mel Tos měl vykoumat něco u tebe na chatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Se má, ale aspon si oddechneš a můžeš hledat tu čikitu. oddech sic potrebuji od toho dablika, ale uz me tu chybi... a s tou cikitou - prvni krok sem udelala, druhy krok a tedy ten posledni je uz na nem, ale zatim se k temu nevyjadril bych spis rekla, ze je to banan nez cikita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ty voe fuj musel sem pracovat tak snad me to uz dnes neprekvapi Já taky a byla to makačka Já pracuji neustále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky