Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Já pracuji neustále. Pohádky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Já pracuji neustále. No to Ti chválím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no to uz jsi davno mel Tos měl vykoumat něco u tebe na chatě no tak neni vsem dnum konec ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no to uz jsi davno mel Tos měl vykoumat něco u tebe na chatě no tak neni vsem dnum konec ne No to doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Se má, ale aspon si oddechneš a můžeš hledat tu čikitu. oddech sic potrebuji od toho dablika, ale uz me tu chybi... a s tou cikitou - prvni krok sem udelala, druhy krok a tedy ten posledni je uz na nem, ale zatim se k temu nevyjadril bych spis rekla, ze je to banan nez cikita Nic nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 oddech sic potrebuji od toho dablika, ale uz me tu chybi...a s tou cikitou - prvni krok sem udelala, druhy krok a tedy ten posledni je uz na nem, ale zatim se k temu nevyjadril bych spis rekla, ze je to banan nez cikita Jen aby to dobře pochopil, přeci jenom ty vedení občas bývají dlouhááá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Já pracuji neustále. Pohádky To taky vyprávim je lidem po telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tak opět LOGIN-2.pokus, tak doufám, že už Vám budu stíhat Jinak dobrý předpolední fšem, se kterýma jsem se dnes ještě nepozdravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 To taky vyprávim je lidem po telefonu. No tak to pak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Se má, ale aspon si oddechneš a můžeš hledat tu čikitu. oddech sic potrebuji od toho dablika, ale uz me tu chybi... a s tou cikitou - prvni krok sem udelala, druhy krok a tedy ten posledni je uz na nem, ale zatim se k temu nevyjadril bych spis rekla, ze je to banan nez cikita Nic nechápu Přečti si tak 95 stránek dozadu a třeba to pochopíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Bude oběd za chvilku. Už se těším!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jen aby to dobře pochopil, přeci jenom ty vedení občas bývají dlouhááá. tady moc nejde o vedeni, ale o podani a v tom mam ja spis dlouhe vedeni nicmene davam tomu jeste par mesicu cas bo na tydny bych to videla hodne mizerne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 doprdele uz - zase neco chtej prace zkurvena proc dneska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tak opět LOGIN-2.pokus, tak doufám, že už Vám budu stíhat Jinak dobrý předpolední fšem, se kterýma jsem se dnes ještě nepozdravil Nazdárek, pane tyresmaster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 doprdele uz - zase neco chtej prace zkurvena proc dneska? bo je pracovni den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no to uz jsi davno mel Tos měl vykoumat něco u tebe na chatě no tak neni vsem dnum konec ne No to doufám tak neco spachame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak neco spachame Moc rozumný pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak neco spachame Moc rozumný pane staci rict kdy a kolik osob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tak opět LOGIN-2.pokus, tak doufám, že už Vám budu stíhat Jinak dobrý předpolední fšem, se kterýma jsem se dnes ještě nepozdravil Nazdárek, pane tyresmaster. na ja, herr reifenmeister, das bin ich guten pták Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 staci rict kdy a kolik osob To budeme muset promyslet a doladit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No včera když jsem se nalogoval jsem utrpěl malinký šok. Admini zde na serveru se nechali inspirovat tou bandou v poslanecké směmovně (zákonodárci) a po jejich vzoru bodového systému to zavedli i zde. Za různé, přesně nespecifikované, přestupky se přidělují varování a odečítají se body. Může to vyustit až v zákaz činnosti na fóru. Jen aby to nebyl prostor pro korupci Jo, ale dali nám míň bodů, než kolik máme těch silničních! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 doprdele uz - zase neco chtej prace zkurvena proc dneska? Počkej, v pátek to bude horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 staci rict kdy a kolik osob To budeme muset promyslet a doladit to bys mel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No včera když jsem se nalogoval jsem utrpěl malinký šok. Admini zde na serveru se nechali inspirovat tou bandou v poslanecké směmovně (zákonodárci) a po jejich vzoru bodového systému to zavedli i zde. Za různé, přesně nespecifikované, přestupky se přidělují varování a odečítají se body. Může to vyustit až v zákaz činnosti na fóru. Jen aby to nebyl prostor pro korupci Jo, ale dali nám míň bodů, než kolik máme těch silničních! Tady bude vyjednávání jednodušší - policajtovi přes držku nedáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 staci rict kdy a kolik osob To budeme muset promyslet a doladit to bys mel Co já? To nejspíš i s tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky