Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ono pro mne je lepsi vymenit cely ten naraznik - po zime je silene poskrabany ;)

no tak to sis měla včera prohlídnout mojí haupnu tak je samá dírka od kamínků ;)

no ja po te ceste z besidky to mam osekany jako prase :(:(

Vloženo
Ale asi neuspěju, mám takový pocit

a proc ne...ja bych rek ze by to melo jit ne ;)

Když ona je stadlivá a vy byjste si pak mohli poslintat monitory :smich::smich::smich::smich::smich::smich:

Vloženo
ono pro mne je lepsi vymenit cely ten naraznik - po zime je silene poskrabany ;)

no tak to sis měla včera prohlídnout mojí haupnu tak je samá dírka od kamínků ;)

Já ne. Já jel první ;)

Vloženo

ja ale nemam diry od kaminku, ale zespoda to je od ledu seskrabany ten lak :( a celkem hodne - to mam z teho, ze jsem uhybala protijedoucim autum... faktem je, ze by to ten nastavec mohl zakryt...

Vloženo
tak ho nech opravit...nalakuj i listu do narazniku a mas po starostech a bude to pekny

no jestli to bylo na mě tak na to ted nemám moc financí docela mě na dlouho vydojil byt a taky prcek...jediný ulitý penízky jsou na folie, ale nechci moc tmavý

Vloženo
ja ale nemam diry od kaminku, ale zespoda to je od ledu seskrabany ten lak :( a celkem hodne - to mam z teho, ze jsem uhybala protijedoucim autum... faktem je, ze by to ten nastavec mohl zakryt...

to by zakryl okoukni to u molláčků ;) Petr Ti to určitě rád nalepí ;)

Vloženo

<_<:angry: Mi povidej :disgust:

Vloženo

no uvidim - zalezi na tom, jak moc to bude skrabnuty z boku u kola - na ty cerny jsou ty cary dost videt :( jinac dik za tip ;):)

Vloženo
tak ho nech opravit...nalakuj i listu do narazniku a mas po starostech a bude to pekny

no jestli to bylo na mě tak na to ted nemám moc financí docela mě na dlouho vydojil byt a taky prcek...jediný ulitý penízky jsou na folie, ale nechci moc tmavý

to nebylo na tebe

Vloženo

no uvidim - zalezi na tom, jak moc to bude skrabnuty z boku u kola - na ty cerny jsou ty cary dost videt :( jinac dik za tip ;):)

no ono i na tý mojí fialový je to vidět

Vloženo

<_<:angry: Mi povidej :disgust:

no taky z toho nejsem nadsenej...jeste ze jsem tam nedal ten novej naraznik ;)

Vloženo

k ty ceste z besidky - ja mam auto taky otluceny, ale defakto si za to muzeme kazdy sam - kdyby jsme nejeli jak silenci a nenalepeni na sebe, tak se nic nedeje - je tak??

Vloženo

to nebylo na tebe

acha, ale je fakt, že by to taky potřebovalo ;)...

@Katka dostala si od systemcaru na folie atest???

Vloženo

no ja uz mam hotovo a az se vratim z rakouska tak to nahodim abych mel do mimone opet nastrojeno ;)

Vloženo

no ja uz mam hotovo a az se vratim z rakouska tak to nahodim abych mel do mimone opet nastrojeno ;)

no na tu se těším ;)

Vloženo

2Henslik: na zadnich oknech ho tam mam nalepeny, predni ne, bo porusuji zakony... pokud myslis atest co je jako list papirtu a tam jsou napsane nejake zvasty, tak ten nemam ;)

Vloženo
no na tu se těším ;)

jj ja taky...jinak s tema foliema...pozor na predni skla...od cervence to bude jedna z veci kterejma budes policajty otravovat ;)

Vloženo
no na tu se těším ;)

jj ja taky...jinak s tema foliema...pozor na predni skla...od cervence to bude jedna z veci kterejma budes policajty otravovat ;)

Buzaraceeee

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...