baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ono pro mne je lepsi vymenit cely ten naraznik - po zime je silene poskrabany no tak to sis měla včera prohlídnout mojí haupnu tak je samá dírka od kamínků no ja po te ceste z besidky to mam osekany jako prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Ale asi neuspěju, mám takový pocit a proc ne...ja bych rek ze by to melo jit ne Když ona je stadlivá a vy byjste si pak mohli poslintat monitory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Když ona je stadlivá a vy byjste si pak mohli poslintat monitory nou cement Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ono pro mne je lepsi vymenit cely ten naraznik - po zime je silene poskrabany no tak to sis měla včera prohlídnout mojí haupnu tak je samá dírka od kamínků no ja po te ceste z besidky to mam osekany jako prase Já ne. Já jel první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Já ne. Já jel první ty jsi hlavne jel uplne nekam jinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ja ale nemam diry od kaminku, ale zespoda to je od ledu seskrabany ten lak a celkem hodne - to mam z teho, ze jsem uhybala protijedoucim autum... faktem je, ze by to ten nastavec mohl zakryt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 tak ho nech opravit...nalakuj i listu do narazniku a mas po starostech a bude to pekny no jestli to bylo na mě tak na to ted nemám moc financí docela mě na dlouho vydojil byt a taky prcek...jediný ulitý penízky jsou na folie, ale nechci moc tmavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no kdybych nad sebou nemel jeste 6 pater tak skacou radosti az na strechu jéééé to je od Tebe klásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ja ale nemam diry od kaminku, ale zespoda to je od ledu seskrabany ten lak a celkem hodne - to mam z teho, ze jsem uhybala protijedoucim autum... faktem je, ze by to ten nastavec mohl zakryt... to by zakryl okoukni to u molláčků Petr Ti to určitě rád nalepí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ono pro mne je lepsi vymenit cely ten naraznik - po zime je silene poskrabany no tak to sis měla včera prohlídnout mojí haupnu tak je samá dírka od kamínků no ja po te ceste z besidky to mam osekany jako prase Mi povidej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No tak pokud mi to dovolí tak ji telefonem vyfotím a fotku se hodím. Co mám s Vámi dělat Jakýpak dovolovaní foť : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Já ne. Já jel první ty jsi hlavne jel uplne nekam jinam To jo, ale za mnou jeli další 3 auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 to by zakryl okoukni to u molláčků Petr Ti to určitě rád nalepí no uvidim - zalezi na tom, jak moc to bude skrabnuty z boku u kola - na ty cerny jsou ty cary dost videt jinac dik za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 tak ho nech opravit...nalakuj i listu do narazniku a mas po starostech a bude to pekny no jestli to bylo na mě tak na to ted nemám moc financí docela mě na dlouho vydojil byt a taky prcek...jediný ulitý penízky jsou na folie, ale nechci moc tmavý to nebylo na tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 to by zakryl okoukni to u molláčků Petr Ti to určitě rád nalepí no uvidim - zalezi na tom, jak moc to bude skrabnuty z boku u kola - na ty cerny jsou ty cary dost videt jinac dik za tip no ono i na tý mojí fialový je to vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no kdybych nad sebou nemel jeste 6 pater tak skacou radosti az na strechu jéééé to je od Tebe klásný ja fím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ono pro mne je lepsi vymenit cely ten naraznik - po zime je silene poskrabany no tak to sis měla včera prohlídnout mojí haupnu tak je samá dírka od kamínků no ja po te ceste z besidky to mam osekany jako prase Mi povidej no taky z toho nejsem nadsenej...jeste ze jsem tam nedal ten novej naraznik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 k ty ceste z besidky - ja mam auto taky otluceny, ale defakto si za to muzeme kazdy sam - kdyby jsme nejeli jak silenci a nenalepeni na sebe, tak se nic nedeje - je tak?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 tak ho nech opravit...nalakuj i listu do narazniku a mas po starostech a bude to pekny no jestli to bylo na mě tak na to ted nemám moc financí docela mě na dlouho vydojil byt a taky prcek...jediný ulitý penízky jsou na folie, ale nechci moc tmavý to nebylo na tebe acha, ale je fakt, že by to taky potřebovalo ... @Katka dostala si od systemcaru na folie atest??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 To jo, ale za mnou jeli další 3 auta tak to nic moc...za nama jich na dalnici jelo docela dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 acha, ale je fakt, že by to taky potřebovalo ...@Katka dostala si od systemcaru na folie atest??? no ja uz mam hotovo a az se vratim z rakouska tak to nahodim abych mel do mimone opet nastrojeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 acha, ale je fakt, že by to taky potřebovalo ...@Katka dostala si od systemcaru na folie atest??? no ja uz mam hotovo a az se vratim z rakouska tak to nahodim abych mel do mimone opet nastrojeno no na tu se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 2Henslik: na zadnich oknech ho tam mam nalepeny, predni ne, bo porusuji zakony... pokud myslis atest co je jako list papirtu a tam jsou napsane nejake zvasty, tak ten nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no na tu se těším jj ja taky...jinak s tema foliema...pozor na predni skla...od cervence to bude jedna z veci kterejma budes policajty otravovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no na tu se těším jj ja taky...jinak s tema foliema...pozor na predni skla...od cervence to bude jedna z veci kterejma budes policajty otravovat Buzaraceeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky