Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 hold ja vim, kde mam svou miru, viz besidka a baui zas prebira totalne na maximum Já taky, viz poslední besídka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ale priplulo asi 20 kapriku Takže samé dobré zprávy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Já taky, viz poslední besídka... hele spidi, az bude treti besidka, tak oba budem naprosto v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 za ten vecer se toho stihlo hooodne - fuj jak me pak bylo zle Ale určitě né tolik jako Bauímu... vecer nevim jak me bylo ale rano uplne na pohodicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 hold ja vim, kde mam svou miru, viz besidka a baui zas prebira totalne na maximum Já taky, viz poslední besídka... no tak toho bylo trochen vic ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 hele spidi, az bude treti besidka, tak oba budem naprosto v pohode No tak tomu i věřím, ale musíš uznat, že dva dny po té, co mi rozstřelili mazlíka, jsem se prostě musel zničit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 to me prislo na cmfs spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No tak tomu i věřím, ale musíš uznat, že dva dny po té, co mi rozstřeli mazlík, jsem se prostě musel zničit... tak to kazdopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No tak tomu i věřím, ale musíš uznat, že dva dny po té, co mi rozstřelili mazlíka, jsem se prostě musel zničit... to bylo povinny to je jak dimi ten to mel stejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 odpoved no to je BOMBA -kde si to vylovil?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 odpoved no to je BOMBA -kde si to vylovil?? od znameho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 odpoved tak to je husty jde videt, ze obcanum je PCR zcela u prdelky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Příloha: 1 ks stavenka á 85,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Příloha: 1 ks stavenka á 85,- Kč no to me taky rozsekalo uplne na zaver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Baui, máš to audio CD z posledního Autošrot & tuzing... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Příloha: 1 ks stavenka á 85,- Kč Příloha: 1 ks stavenka á 85,- Kč no to me taky rozsekalo uplne na zaver tjn - ty brdo no to se dostane do televize vid predsedo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Baui, máš to audio CD z posledního Autošrot & tuzing... ? no prave ze nemam...ty jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tjn - ty brdo no to se dostane do televize vid predsedo? no minimalne by melo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no prave ze nemam...ty jo?? Jj, já jsem si to zakúpil na cestu a jak neposloufám hip-hop, strčil jsem cédo do soustruhu a čučel jsem jak puk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no prave ze nemam...ty jo?? Jj, já jsem si to zakúpil na cestu a jak neposloufám hip-hop, strčil jsem cédo do soustruhu a čučel jsem jak puk... je to dobry??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no nic tak palim na obidek - dnes to vidim na knedlo-vepro-zelo - mnam nebo alespon nejake ty vypecky - mnaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 je to dobry??? No minimálně 4 songy z kotóča jsou vykolejující... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 je to dobry??? No minimálně 4 songy z kotóča jsou vykolejující... no a co ted ma delat baui kdyz to nema...nechces to nejak poresit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky