BadyS Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Ahooj Kačíku ...teda dneska sem chytl takovou bandu de.... mezi Bílovcem a Fulnekem až hruza njn, ja to proto obcas objizdim pres lukavec oni ti mistni lide jsou ponekud divni tak jestli ten fotřík s Ačkem na SPZ byl místní nevím ,ale na cestě se projevoval nepředvídatelně no a když jsem ho chtěl předjet v kopci před Fulnekem tak mě blbec vytlačil do krajnice neb chtěl asi taky předjíždět a mě si nevšiml, naštěstí sem ho viděl že vybočuje do mě, tak sem to zašlápl a samože muj oblíbený klaksonek použil, což ho hrozně namýchlo debila...takže ja pul autem ve škarpě, on taky zastavil a blokl asi 10 aut v obou směrech....no debil na entou naštěstí se nic nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 je to dobry??? No minimálně 4 songy z kotóča jsou vykolejující... no a co ted ma delat baui kdyz to nema...nechces to nejak poresit daruji za odvoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 brý odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 daruji za odvoz tak az se nekde potkame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak jestli ten fotřík s Ačkem na SPZ byl místní nevím ,ale na cestě se projevoval nepředvídatelně no a když jsem ho chtěl předjet v kopci před Fulnekem tak mě blbec vytlačil do krajnice neb chtěl asi taky předjíždět a mě si nevšiml, naštěstí sem ho viděl že vybočuje do mě, tak sem to zašlápl a samože muj oblíbený klaksonek použil, což ho hrozně namýchlo debila...takže ja pul autem ve škarpě, on taky zastavil a blokl asi 10 aut v obou směrech....no debil na entou naštěstí se nic nestalo s Ackem je tam mistnich jedno vlastni aj exik a aj ten fotrik by na nej sedel no hlavne ze se nic nestalo, ale ta cesta tam je nic moc - hodne neprehledna.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 brý odpoledne caau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 brý odpoledne caau čauky, snad už vám budu stíhat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 čauky, snad už vám budu stíhat... teraz tu je kliiiid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 čauky, snad už vám budu stíhat... teraz tu je kliiiid asik už mají všichni "odpracováno" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Uz sem tady mladeznici !!! Copak je noveho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 asik už mají všichni "odpracováno" to je nemozne o pul treti spis jsou plne v pracovnim procesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 WTF ? DEAD ZONE ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 s Ackem je tam mistnich jedno vlastni aj exik a aj ten fotrik by na nej sedel no hlavne ze se nic nestalo, ale ta cesta tam je nic moc - hodne neprehledna.... nějaká stříbrná kokta dopravni stavby či co jj všechno v klidku Franku hoooj -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kua nejak nam to upada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 asik už mají všichni "odpracováno" to je nemozne o pul treti spis jsou plne v pracovnim procesu mno já myslel i dopoledne, že jsou v pracovním procesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Franku hoooj -_- zdar, sleduju, že sis byl upravit hladinu adrenalinu na cestách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 me uz ale pracovni proces nebavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kua nejak nam to upada No protoze se flakate !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 me uz ale pracovni proces nebavi Dyt si jeste nezacal .. a navic uz je nakejch 35 let a si v duchodu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 toz panove, nejak vam to tu uvada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 toz panove, nejak vam to tu uvada Bud v klidu ze by mi to tak rychle neuvadlo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kua nejak nam to upada No protoze se flakate !!! kua vzdyt tu sedim zase skoro cely den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Uz sem tady mladeznici !!! Copak je noveho ? Zdar stařešino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dyt si jeste nezacal .. a navic uz je nakejch 35 let a si v duchodu ! dnes jsem udelal docela dost prace...sef bude mit radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kua nejak nam to upada No protoze se flakate !!! kua vzdyt tu sedim zase skoro cely den No ja byl jen rano a to to jelo .. pridu ted a stoji to koukam za prd ... vsichni chrapete !!! Dejte si kafco :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky