Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Uz sem tady mladeznici !!! Copak je noveho ? Zdar stařešino Ahoj mladezniku .. koukam ty si taky zrovna dorazil !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Bud v klidu ze by mi to tak rychle neuvadlo ;-) ona otazka je, za jak dlouho by to vubec se vzpruzilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Bud v klidu ze by mi to tak rychle neuvadlo ;-) ona otazka je, za jak dlouho by to vubec se vzpruzilo Hahaha :-) No tak s tim si hlavu vubec nelamej :-) ... Nez by byly kalhoty dole je tvrdej jak skala :-) S tim problem neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Lidi nespete ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Hahaha :-) No tak s tim si hlavu vubec nelamej :-) ... Nez by byly kalhoty dole je tvrdej jak skala :-) S tim problem neni toz to zenska vubec ani nemusi vynakladat zadne usili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Hahaha :-) No tak s tim si hlavu vubec nelamej :-) ... Nez by byly kalhoty dole je tvrdej jak skala :-) S tim problem neni toz to zenska vubec ani nemusi vynakladat zadne usili No toz na zacatku urcite ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Lidi nespete ... nespime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No ja byl jen rano a to to jelo .. pridu ted a stoji to koukam za prd ... vsichni chrapete !!! Dejte si kafco :-) jdu pro kavu...jeset se spidakem to docela slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No ja byl jen rano a to to jelo .. pridu ted a stoji to koukam za prd ... vsichni chrapete !!! Dejte si kafco :-) jdu pro kavu...jeset se spidakem to docela slo Jo taky si udelam !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Lidi nespete ... nespime Ale vypada to tak !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kua uchylarna je jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jo taky si udelam !!! tak za chvilku zase zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No toz na zacatku urcite ne ty se pak ale vymykas tomu porekadlu - zenska ktera si ho neumi postavit si ho nezaslouzi a podle toho co si napsal, tak si ho zaslouzi vsechny bo mas asi strasne citlivej teleskop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kua uchylarna je jinde o cem je rec :-) ? Toho chci byt take ucasten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kua uchylarna je jinde to ja nezacala misanek je pres uchylne temata, ja jen pokracuji v tematu a vyjimecne neplodim OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Lidi nespete ... já mám na notasu enem 230kb/s takže než odpovím Vy nasekáte další stranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No toz na zacatku urcite ne ty se pak ale vymykas tomu porekadlu - zenska ktera si ho neumi postavit si ho nezaslouzi a podle toho co si napsal, tak si ho zaslouzi vsechny bo mas asi strasne citlivej teleskop Hahaha ted si me rozesmala :-) Teleskop :-) ... no todle porekadlo neznam takze :-) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 o cem je rec :-) ? Toho chci byt take ucasten tak to uz by bylo asi moc - to forum by to pomalu nerozdejchalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Lidi nespete ... já mám na notasu enem 230kb/s takže než odpovím Vy nasekáte další stranu 230kbit/s by ti melo stacit pane .. to neukecas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dyt si jeste nezacal .. a navic uz je nakejch 35 let a si v duchodu ! dnes jsem udelal docela dost prace...sef bude mit radost no 165 příspěvků a 2. místo v TOP10 za Michalem není zrovna na pochvalu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kua uchylarna je jinde to ja nezacala misanek je pres uchylne temata, ja jen pokracuji v tematu a vyjimecne neplodim OT Jaaaa ? Ja nic ja stydlivy chlapec ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dyt si jeste nezacal .. a navic uz je nakejch 35 let a si v duchodu ! dnes jsem udelal docela dost prace...sef bude mit radost no 165 příspěvků a 2. místo v TOP10 za Michalem není zrovna na pochvalu... Dyt keca ... .. no jo vlastne keca tady na foru furt :-) ... mozna ma pochvalu za hodne postu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 230kbit/s by ti melo stacit pane .. to neukecas :-) no jo to je ale strop a ještě při uplném bezvětří, čisté obloze apod. přeletí holub a všechno v pi.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Dyt si jeste nezacal .. a navic uz je nakejch 35 let a si v duchodu ! dnes jsem udelal docela dost prace...sef bude mit radost no 165 příspěvků a 2. místo v TOP10 za Michalem není zrovna na pochvalu... Za mnou ? Dyt sem tu celej den nebyl a prisel az ted ... proste to blbe ukazuje ja s Bauim vubec nepiseme .. proste 24hrs blbost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jaaaa ? Ja nic ja stydlivy chlapec ! ze ty se ale porad snazis ze sebe delat slusnaka neklamej nas misanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky