Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Aha ste tam byli spolu co ? A uz se musi jeste upravit nez se vrati ! Si mu dala asi pekne zabrat !!! spolu - no tak to kazdopadne - bez sebe se nehnem ani na krok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Ach tak ... co mas za HAF ? cerneho labradora Foto by nebylo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no nic jdu si udelat kavu a vemu si k tomu nejakej zakusek da si nekdo taky? JAAAAAAAAAA!!!! Sem prvni takze me pls !!! takze 2 rozpustny s mlickem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Aha ste tam byli spolu co ? A uz se musi jeste upravit nez se vrati ! Si mu dala asi pekne zabrat !!! spolu - no tak to kazdopadne - bez sebe se nehnem ani na krok Ja sem si ikal odkud bere to info o tvem pozadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak ukazes mi ty tvoje kolecka? a myslim to tak jak to pisu jasne momentik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Spidaku ja Te tu vidim !!! Šak su tadýýýk, enem se to musel přelóskat, co sem tuná nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Spidaku ja Te tu vidim !!! Šak su tadýýýk, enem se to musel přelóskat, co sem tuná nebyl... No slava !!! A to si to stihl ? WOW Si teda borec !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kolecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kolecka Na ty .... ja chci pejska !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Ja sem si ikal odkud bere to info o tvem pozadi to vis, ma to v ruce a ocku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kolecka Skoda ze nemaj o " vic ! Nebo o dva ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak jsem zase tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Ja sem si ikal odkud bere to info o tvem pozadi to vis, ma to v ruce a ocku Saaaakra ... se nezda !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kolecka krasna prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak jsem zase tu Zrovna jsem o tobe mluvili !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No slava !!! A to si to stihl ? WOW Si teda borec !!! Jj, pěkně jsem si početl... Jak je to teda s tím vzrušením a staženými gaťaty...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Skoda ze nemaj o " vic ! Nebo o dva ! me to tak staci - i 16 je dobra mira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No slava !!! A to si to stihl ? WOW Si teda borec !!! Jj, pěkně jsem si početl... Jak je to teda s tím vzrušením a staženými gaťaty...? No na to se musis zeptat Katy ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak jsem zase tu Zrovna jsem o tobe mluvili !!! no koukam a nestacim se divit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Na ty .... ja chci pejska !!! kouka na me, ale na fotce jej tady v pocalu nemam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 BRB !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No slava !!! A to si to stihl ? WOW Si teda borec !!! Jj, pěkně jsem si početl... Jak je to teda s tím vzrušením a staženými gaťaty...? no kupuje si vetsi kalhoty proto 20deka tocenaku musi nekam schovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Na ty .... ja chci pejska !!! kouka na me, ale na fotce jej tady v pocalu nemam... Si pred chvili slibovalo ze jooo.. Tak udelat nove foto !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No na to se musis zeptat Katy ! jo to je ten citlivej teleskop - proste jakmil prijde k misulkovi kdejaka zena, trosku se k nemu prituli, polibi ho a sahne mu na zadek, tak gate jdou dolu a teleskop je v maximalnim pozoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No slava !!! A to si to stihl ? WOW Si teda borec !!! Jj, pěkně jsem si početl... Jak je to teda s tím vzrušením a staženými gaťaty...? no kupuje si vetsi kalhoty proto 20deka tocenaku musi nekam schovat ... to neeee ja sem preci rano mluvil o malem kasparkovi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky