O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 By me tak zajimalo co tam Kacka dela Je zavřená na záchodě a naklepává řízky... dobrej obidek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jo ruce jo ale co ta chiquita ? chiquita je zasunuta... Jo ale otazka zni : KDE ? no radsi to ani nechci vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No to je mi jasny ze jinde nez na stole ;-) ne, tak tam urcite neni, bo neni ani tady nikde v byte a ani v .... proste nikde tady pobliz Kacky a uz dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Je zavřená na záchodě a naklepává řízky... priste budes o hladu Tam mělo být ...poklepává pysky... kdyby neco lezim pod stolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tam mělo být ...poklepává pysky... to uz nezakecas - priste nic nedostanes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 By me tak zajimalo co tam Kacka dela Je zavřená na záchodě a naklepává řízky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Copak mas na sobe za pradlo ? Já bych to napsal, ale pak by dostal přes držku a půl roku domácího vězení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Copak mas na sobe za pradlo ? Já bych to napsal, ale pak by dostal přes držku a půl roku domácího vězení... tak povidej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Je zavřená na záchodě a naklepává řízky... priste budes o hladu Tam mělo být ...poklepává pysky... kdyby neco lezim pod stolem ale od te doby co sme pijisteni u cesky....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Copak mas na sobe za pradlo ? tak kdyz uz dneska to tady je tak uzasny, tak to pradelko ma bauracek na fotce, kterou jsem mu kdysi posilala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Copak mas na sobe za pradlo ? tak kdyz uz dneska to tady je tak uzasny, tak to pradelko ma bauracek na fotce, kterou jsem mu kdysi posilala a sakra tak to jsou ty kamase a rolak a k tomu ty uzasny snehulaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Copak mas na sobe za pradlo ? tak kdyz uz dneska to tady je tak uzasny, tak to pradelko ma bauracek na fotce, kterou jsem mu kdysi posilala BAUI !!! Sem s ni !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Copak mas na sobe za pradlo ? tak kdyz uz dneska to tady je tak uzasny, tak to pradelko ma bauracek na fotce, kterou jsem mu kdysi posilala takze zase prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Copak mas na sobe za pradlo ? tak kdyz uz dneska to tady je tak uzasny, tak to pradelko ma bauracek na fotce, kterou jsem mu kdysi posilala tak já teda u Bauiho na fotce vidím podvozek čistě seriovej a otevřenej kufr lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 a sakra tak to jsou ty kamase a rolak a k tomu ty uzasny snehulaky jj, a s kulichem na hlave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 copak pro me to neni problem ale aby katerina nenadavala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Copak mas na sobe za pradlo ? tak kdyz uz dneska to tady je tak uzasny, tak to pradelko ma bauracek na fotce, kterou jsem mu kdysi posilala tak já teda u Bauiho na fotce vidím podvozek čistě seriovej a otevřenej kufr lol To jo to jo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 copak pro me to neni problem ale aby katerina nenadavala Dyt prave rekla ze nam ji mas ukazat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 copak pro me to neni problem ale aby katerina nenadavala ty tu fotku jete mas??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Copak mas na sobe za pradlo ? tak kdyz uz dneska to tady je tak uzasny, tak to pradelko ma bauracek na fotce, kterou jsem mu kdysi posilala tak já teda u Bauiho na fotce vidím podvozek čistě seriovej a otevřenej kufr lol pšešně tak pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 a sakra tak to jsou ty kamase a rolak a k tomu ty uzasny snehulaky Úžasní sněhuláci jsme přece my... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 copak pro me to neni problem ale aby katerina nenadavala ty tu fotku jete mas??? mam vsechny zlato...tak jdeme na to?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 copak pro me to neni problem ale aby katerina nenadavala ty tu fotku jete mas??? No jisteee ze ji ma !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 a sakra tak to jsou ty kamase a rolak a k tomu ty uzasny snehulaky Úžasní sněhuláci jsme přece my... huste pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 copak pro me to neni problem ale aby katerina nenadavala ty tu fotku jete mas??? mam vsechny zlato...tak jdeme na to?? Neptej se a postuj ... premejslim ze precijen zustanu dele v praci ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky