BadyS Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak tady to je Todle mi nedelej !!!! klidne ti to udelam ted teda nevím na jakem sem foru sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Ty jo jak je najednou ticho ... RUCE NA KLAVESNICE .. prasaci !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak tady to je Todle mi nedelej !!!! klidne ti to udelam Voe ! tak nic no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak tady to je Todle mi nedelej !!!! klidne ti to udelam ted teda nevím na jakem sem foru sakra Ale nedelej se !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak tady to je Todle mi nedelej !!!! klidne ti to udelam ted teda nevím na jakem sem foru sakra ja se tady poseru smiiiiichy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak tady to je Todle mi nedelej !!!! klidne ti to udelam ted teda nevím na jakem sem foru sakra prej tady je i neco o autech ale nejsem si jistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kua ze ja ty tvoje fotky baui nikde nemuzu pouzit - trebas jak skaces do bazenu - mnamozni fotecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak tady to je Todle mi nedelej !!!! klidne ti to udelam ted teda nevím na jakem sem foru sakra prej tady je i neco o autech ale nejsem si jistej Jojo psalo se tu neco o audinach !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tady uz se dnes kazdej minimalne posral nebo pochcal nebo ja nevim co vsechno...kdo to po vas ma uklizet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Radsi du domu !!!! Asi taky pujdu, tady se člověk ničeho nedočká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kua ze ja ty tvoje fotky baui nikde nemuzu pouzit - trebas jak skaces do bazenu - mnamozni fotecka tu muzu dodat klidne sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tady uz se dnes kazdej minimalne posral nebo pochcal nebo ja nevim co vsechno...kdo to po vas ma uklizet by to chtelo najmout uklizecku - vitto?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak tady to je Todle mi nedelej !!!! klidne ti to udelam ted teda nevím na jakem sem foru sakra prej tady je i neco o autech ale nejsem si jistej Jojo psalo se tu neco o audinach !!! jj taky jsem to slysel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 DU DOMU .... ALE ZA CHVILI TU ZAS BUDU !!! PAPA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Radsi du domu !!!! Asi taky pujdu, tady se člověk ničeho nedočká... a co jeste cekas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tu muzu dodat klidne sam to spis na girlstuning Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdar, sem tu dlouho nebyl (neblil) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tady uz se dnes kazdej minimalne posral nebo pochcal nebo ja nevim co vsechno...kdo to po vas ma uklizet by to chtelo najmout uklizecku - vitto?? ja mu zavolam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Radsi du domu !!!! Asi taky pujdu, tady se člověk ničeho nedočká... a co jeste cekas vic toho nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tu muzu dodat klidne sam to spis na girlstuning tam bych asi nikoho nezajimal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 DU DOMU .... ALE ZA CHVILI TU ZAS BUDU !!! PAPA to sem zvědav, to bude zase sprint dne, aby tu byl co nejdřív :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jojo psalo se tu neco o audinach !!! Ano, takže dnes jsem byl v Protivíně na tu osmdesátku v kabru, bo mě uchvátilo, že to byl rok 1998 a na sedmnáctkách RH Tecnic... Jenže to byla 66 kW TDI, přečipovaná na údajných 81 kW, bylo na ní vidět víc než hodně, že to byl tzv. "bezúdržbový" provoz a té ceně to moc neodpovídalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdar, sem tu dlouho nebyl (neblil) o hodne jsi prisel...a zvraci se vedle u fabii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Zdar, sem tu dlouho nebyl (neblil) tu chodi jen slusni lide, co nam tu neblinkaji... takze to jdi o lokal vedle jinac zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 vic toho nebude ale tak jo...zitra me to pripomente Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky