Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 cest peklicko, jak je?? dobžééééééé a teplouško Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 dobžééééééé a teplouško a jeeeeeje, nemam hadat, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ahoj mí dobří noční přátelé, já zděs tóže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bre brzke rano a hodne pozdni populnocni navstevniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bre brzke rano a hodne pozdni populnocni navstevniku ahoj Kaťulko, jak je takhle po půlnoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ahoj Kaťulko, jak je takhle po půlnoci bajecne - sem se pred chvili vratila z prochazky s kamosem, potkali jsme jezka, pak meho otce s temer macechou a pesan soulozil s kamosovou nohou - proste super vecer co ty tu tak pozde?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 a jeeeeeje, nemam hadat, ze nemušíš bo bys neuhádla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 bajecne - sem se pred chvili vratila z prochazky s kamosem, potkali jsme jezka, pak meho otce s temer macechou a pesan soulozil s kamosovou nohou - proste super vecer co ty tu tak pozde?? tak to si pesan užil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak to si pesan užil jj, bo mu pak vyjizdel aj po aute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ahoj Kaťulko, jak je takhle po půlnoci bajecne - sem se pred chvili vratila z prochazky s kamosem, potkali jsme jezka, pak meho otce s temer macechou a pesan soulozil s kamosovou nohou - proste super vecer co ty tu tak pozde?? tak tomu říkám zážitky z noční procházky já jsem byl sportovat a to se nikdy nechce moc spát, je třeba tělo nejdřív opět uvést do klidu (nejlíp v hospodě na fóru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ahoj mí dobří noční přátelé, já zděs tóže zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 nemušíš bo bys neuhádla mam hadat nahlas, nebo potichu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 mam hadat nahlas, nebo potichu?? raději potichu nebudeme pohoršovat okolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ahoj mí dobří noční přátelé, já zděs tóže zdar jak sviňa zdarec palec pekelný muži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 zdarec palec pekelný muži bať bať to jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 mam hadat nahlas, nebo potichu?? raději potichu nebudeme pohoršovat okolí klidně nahlas, já to stejně neuslyším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 raději potichu nebudeme pohoršovat okolí potichu te zdraviiiiiim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 klidně nahlas, já to stejně neuslyším nic nic z toho by jsi pak neusnul a to si nemohu vzít na svědomí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 potichu te zdraviiiiiim taktéž napodobně sdrafííím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 na to butchi nezapomenu s tim uz nehnes vždycky existuje něco co něco změní/napraví ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 taktéž napodobně sdrafííím ty ses nejakej strasne klidnej - normalne az sem to citim, jak z tebe vyzaruje pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 jj, bo mu pak vyjizdel aj po aute až tak ten si ho vyloženě oblíbil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 klidně nahlas, já to stejně neuslyším nic nic z toho by jsi pak neusnul a to si nemohu vzít na svědomí _bre_ _bre_ _bre_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 vždycky existuje něco co něco změní/napraví ) tohle se nezapomina - hele, priste i kdyz me pozves na sklenicku, tak neustale to bude ten klucina z besidky co me vylekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 jj, bo mu pak vyjizdel aj po aute až tak ten si ho vyloženě oblíbil to ne, on spis ten pes je uchyl se divim, ze na jezka byl hodnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky