baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no já ani moc ne když si vzpomenu co to tu máme za buzeranty na dopravním si kup 120 na dojizdeni do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 2baurak 120tku, to by si teprve na tobě smlsly to každej zná a ví kde co a jak má nebo nemá bejt a kde co padá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 si kup 120 na dojizdeni do prace ty si trubka copak sem psal,že chci spáchat sebevraždu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ty si trubka copak sem psal,že chci spáchat sebevraždu? takova luxusni stodvacka neni vubec spatna vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 si kup 120 na dojizdeni do prace ty si trubka copak sem psal,že chci spáchat sebevraždu? Dyt ji u nas jezdi stale jeste 400tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Dyt ji u nas jezdi stale jeste 400tis to znamena ze jsme narod sebevrahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Dyt ji u nas jezdi stale jeste 400tis to znamena ze jsme narod sebevrahu No hele na besidce jaka luxusni tam jezdila okolo ! Ta byla vysperkovana !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No hele na besidce jaka luxusni tam jezdila okolo ! Ta byla vysperkovana !!! no tak tam neni o cem...ta byla vytecna...sice ji musel decanko roztocit pred tim kopcem ale pak slapala krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No hele na besidce jaka luxusni tam jezdila okolo ! Ta byla vysperkovana !!! no tak tam neni o cem...ta byla vytecna...sice ji musel decanko roztocit pred tim kopcem ale pak slapala krasne Tak to kazdopadne ..... BTW ... zda se mi ze uz je DVD komplet ... nebo to vittovi spadlo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Tak to kazdopadne .....BTW ... zda se mi ze uz je DVD komplet ... nebo to vittovi spadlo ;-) to je malo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Tak to kazdopadne .....BTW ... zda se mi ze uz je DVD komplet ... nebo to vittovi spadlo ;-) to je malo ne Nevim jak to ma byt velke je toho suma sumarum 1,8GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Tak to kazdopadne .....BTW ... zda se mi ze uz je DVD komplet ... nebo to vittovi spadlo ;-) to je malo ne Nevim jak to ma byt velke je toho suma sumarum 1,8GB vitto rikal neco o 1.5gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Hovno je toho 1gb:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Hovno je toho 1gb:-( no ja si myslim ted na to koukam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Vittooooooo uploaduj !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Neni tu nekdo kdo to dvd uz ma a je na rychle lajne ze by to tam poslal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ma to mit kolem 2gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Tak jsem zpátky po obědě a bylo to moc příjemný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 na rychlý lajně budu až v neděli dneska jsem nechal ntb doma a má to do 2Gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Tak jsem zpátky po obědě a bylo to moc příjemný a kde je slecna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 na rychlý lajně budu až v neděli dneska jsem nechal ntb doma a má to do 2Gb tak makej domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Tak jsem zpátky po obědě a bylo to moc příjemný a kde je slecna Teď někde po Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 hmm jsem v práci a nemůžu si tady z toho dělat holubník to vydržíte no a nebo t omůžu zkusit poslat to tam přes cmda modem doma přes noc, ale to bude asi stejná pakárna jako od Vitta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 hmm jsem v práci a nemůžu si tady z toho dělat holubník to vydržíte no a nebo t omůžu zkusit poslat to tam přes cmda modem doma přes noc, ale to bude asi stejná pakárna jako od Vitta tak to radsi az ta nedele jestli to vitto jeste nedoposle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Ja proto snad sjedu do toho praglu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky