Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 dobry den zdar pane nazdar...ctu ze se mas dobre...tak jsem se rozhodl ze ti budu zavidet A ja se pridam !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 dobry den Celý den panáčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Jedna chiquita po ranu pro Katu ! :-)http://www.youtube.com/watch?v=idc2etzXUS4...p://www.msn.cz/ tak to je moc totok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 :-) To neni PES , to je chiquita :-) pes a nehadej se se mnou Jo heleeee ted me tak napadlo, ten pes co ho vencis ? To je pes nebo fena ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 jasny...diky za vyrizeni neni zac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Jedna chiquita po ranu pro Katu ! :-)http://www.youtube.com/watch?v=idc2etzXUS4...p://www.msn.cz/ tak to je moc totok :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Jo heleeee ted me tak napadlo, ten pes co ho vencis ? To je pes nebo fena ? to je dasty - pesan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 nazdar...ctu ze se mas dobre...tak jsem se rozhodl ze ti budu zavidet A ja se pridam !!! závidíte pacholci co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Jo heleeee ted me tak napadlo, ten pes co ho vencis ? To je pes nebo fena ? to je dasty - pesan Aha tak uz je mi to jasny.... nerikala si vcera vecer neco o zmene podpisu az budes mit chiquitu ?> Dastyho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 dobry den zdar pane nazdar...ctu ze se mas dobre...tak jsem se rozhodl ze ti budu zavidet A ja se pridam !!! tak jo budeme zavidet oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 nazdar...ctu ze se mas dobre...tak jsem se rozhodl ze ti budu zavidet A ja se pridam !!! závidíte pacholci co? Ja jooo ... ale to prejde !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 dobry den Celý den panáčku nazdar chlape...tebe uz jsem tu dlouho nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 dasty neni chiquita - dasty je uchylne a nadrzene dite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 nazdar...ctu ze se mas dobre...tak jsem se rozhodl ze ti budu zavidet A ja se pridam !!! závidíte pacholci co? no vzdyt to piseme tak proc se ptas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 dasty neni chiquita - dasty je uchylne a nadrzene dite tak to jste dva ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 dasty neni chiquita - dasty je uchylne a nadrzene dite No vidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 dasty neni chiquita - dasty je uchylne a nadrzene dite tak to jste dva ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 tak to jste dva ne no tak to zas ja o sobe nemohu prohlasit ale nebudu to ani vyvracet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Jeden starsi po ranu : Přistoupí chlápek k bankovní přepážce: "Můžu si tady otevřít účet?" "Jaký typ účtu byste si tak, pane, představoval?", ptá se úřednice. "To je snad jedno, kurva!" "Pardon, pane?! Zřejmě jsem se přeslechla!" "Řek jsem, že je to kurva jedno! Prostě ňákej zasranej účet." "Takové výrazy tady, pane, nemůžete používat!" "Do prdele, jaký výrazy?!" Dialog se ještě chvilku podobně rozvíjí, až úřednice ztratí trpělivost a odejde pro manažera. Manažer s ní přichází k zákazníkovi: "Nějaký problém, pane?" Jakej kurva problém, jen jsem vyhrál dvaašedesát melounů a chci si tu prostě otevřít jeden zajebanej účet!" "Aha," usměje se mile manažer "a tahle stará píča vám kurví náladu, co?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Ja jooo ... ale to prejde !!! Tak to jsem zvědav za jak dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 dasty neni chiquita - dasty je uchylne a nadrzene dite tak to jste dva ne jsem tad ze si to take myslis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 tak to jste dva ne no tak to zas ja o sobe nemohu prohlasit ale nebudu to ani vyvracet to je dobre protoze by to bylo uplne zbytecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Ja jooo ... ale to prejde !!! Tak to jsem zvědav za jak dlouho Az pudes do prace !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 dasty neni chiquita - dasty je uchylne a nadrzene dite tak to jste dva ne jsem tad ze si to take myslis No jisteee paneee !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 BRE RANO - je patek!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky