baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 já to mám na notasu zrzaté, zajímací teda No tak je to takove extremni :-) ... uplne me ve spojitosti s tou barvou napadlo neco ale radsi drzim hubu :-)))) ... a coooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 já to mám na notasu zrzaté, zajímací teda No tak je to takove extremni :-) ... uplne me ve spojitosti s tou barvou napadlo neco ale radsi drzim hubu :-)))) ... no jo - to bys nebyl ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 já to mám na notasu zrzaté, zajímací teda No tak je to takove extremni :-) ... uplne me ve spojitosti s tou barvou napadlo neco ale radsi drzim hubu :-)))) ... a coooo Radsi nic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Motor ... parametry pls :-) 231/170kw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 280 cdi automat ctyrkolka bud tak ohleduplna ke vsem okolo a nech to radsi doma ju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Radsi nic :-) nedelej zagorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 bud tak ohleduplna ke vsem okolo a nech to radsi doma ju ja ohleduplna jsem, ale kdyz uz sem ridila jine vozy teto znacky a vykonnejsi, tak proc nezkusit i mene vykone, ze neboj, budu davat pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Motor ... parametry pls :-) 231/170kw Hmmm pekne ... ale stejne bych to nechtel ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Hmmm pekne ... ale stejne bych to nechtel ! heh a jeste je celkem novej ja ho taky nechci, jen se s tim svezu a to je vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Hmmm pekne ... ale stejne bych to nechtel ! heh a jeste je celkem novej ja ho taky nechci, jen se s tim svezu a to je vse Tak to pak vrat a rekni tatikoj at priste priveze poradnou karu ze zlata Octule !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 tatik vozi jen mergly, smarty nebo chryslery - ke skodovkam se jeste nedopracoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 bud tak ohleduplna ke vsem okolo a nech to radsi doma ju ja ohleduplna jsem, ale kdyz uz sem ridila jine vozy teto znacky a vykonnejsi, tak proc nezkusit i mene vykone, ze neboj, budu davat pozor to snad neeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 a z jineho soudku - tady mate instrukce aby ste nahodou nepohoreli http://www.novinky.cz/zena/zdravi/leto-a-s...2439_ple1k.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 tatik vozi jen mergly, smarty nebo chryslery - ke skodovkam se jeste nedopracoval Tak kdyz mergly tak AMG a ne takove sracky :-) Dyt sem Ti prve daval priklad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 jednou se tu bavim vyjimecne o autech a vy me jen temer porad peskujete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 jednou se tu bavim vyjimecne o autech a vy me jen temer porad peskujete a kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 si nepotucim co si ma pujcit jednou za rok za auto, kdyz si to vybirala nevesta mam jen radost z oho ze to budu na chvili mit, vis misulko... a AMG bych asi neuridila - to uz bych opravdu prenechla doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 jednou se tu bavim vyjimecne o autech a vy me jen temer porad peskujete Ja nespekuju ... jen nesnasim mergly ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 já né , bo se nestíhám zapojit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 jednou se tu bavim vyjimecne o autech a vy me jen temer porad peskujete Ja nespekuju ... jen nesnasim mergly ... delas chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 si nepotucim co si ma pujcit jednou za rok za auto, kdyz si to vybirala nevesta mam jen radost z oho ze to budu na chvili mit, vis misulko... a AMG bych asi neuridila - to uz bych opravdu prenechla doma. Ale uridila porc by ne :-) Jen to chce opatrne a s rozvahou ;-) Jinak ja bych si to samo taky pucil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 já né , bo se nestíhám zapojit to je ale velka skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 a kde jeden mi napise, at to auto radeji necham doma, druhej ze by do toho pomalu nesedl - me kazite radost a navic nikdo mi nepomaha s tim automatem - uz posledne sem s tim zapasila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 KURVA nejak se mi pletou pismenka !!! ... sorry za BAD WORDS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 KURVA nejak se mi pletou pismenka !!! ... sorry za BAD WORDS co to je to BAD WORDS?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky