Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 a kde jeden mi napise, at to auto radeji necham doma, druhej ze by do toho pomalu nesedl - me kazite radost a navic nikdo mi nepomaha s tim automatem - uz posledne sem s tim zapasila Co na automatu neni jasne ? Proste das z N na D a jedes :-) Pripadne tiptronic a tam je to jasny ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 a kde jeden mi napise, at to auto radeji necham doma, druhej ze by do toho pomalu nesedl - me kazite radost a navic nikdo mi nepomaha s tim automatem - uz posledne sem s tim zapasila Co na automatu neni jasne ? Proste das z N na D a jedes :-) Pripadne tiptronic a tam je to jasny ! Pripadne z P na D ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 KURVA nejak se mi pletou pismenka !!! ... sorry za BAD WORDS co to je to BAD WORDS?? www.slovnik.cz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 A krome toho ze nesnasim mercedesy tak uz vubec nesnasim automaty :-) ... i kdyz u luxusniho vozu uz bych to mozna prekousnul ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 KURVA nejak se mi pletou pismenka !!! ... sorry za BAD WORDS co to je to BAD WORDS?? že seš špatnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 KURVA nejak se mi pletou pismenka !!! ... sorry za BAD WORDS co to je to BAD WORDS?? www.slovnik.cz :-) a proc to nenapises rovnou ze to zname tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 no me to tak jasny na jedne krizovatce nebylo... chybel me tam pedal a ta packa byla u omezovace a ja misto zmacknuti aby se to pohlo dopredu tak sem zapla omezovac - dve minuty trvalo tatinkovi nez me vystridal ale pak v klidu me to vysvetlil a na dalnici sem se opet premakla -auto v pohode, ja taky, ale tatik to nepobiral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 KURVA nejak se mi pletou pismenka !!! ... sorry za BAD WORDS co to je to BAD WORDS?? www.slovnik.cz :-) a proc to nenapises rovnou ze to zname tohle znamena to sprosta slova :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 KURVA nejak se mi pletou pismenka !!! ... sorry za BAD WORDS co to je to BAD WORDS?? že seš špatnej to ses najednou pripojenej co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 znamena to sprosta slova :-) aha...tak dekuji za vysvetleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 KURVA nejak se mi pletou pismenka !!! ... sorry za BAD WORDS co to je to BAD WORDS?? www.slovnik.cz :-) a proc to nenapises rovnou ze to zname tohle Pac kdyz si to sam najdes tak si to i zapamatujes ;-0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 znamena to sprosta slova :-) aha...tak dekuji za vysvetleni NZ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 mno nic pratele, jdu ven a pak se ucit jezdit... mejte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 to ses najednou pripojenej co jj sem tam to vítr popožene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 mno nic pratele, jdu ven a pak se ucit jezdit... mejte se Cauky a uzij si to :-) A opatrne ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Pac kdyz si to sam najdes tak si to i zapamatujes ;-0 ja si to budu pamatovat i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 to ses najednou pripojenej co jj sem tam to vítr popožene ja kdyz mam vetry tak se vse spis brzdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 mno nic pratele, jdu ven a pak se ucit jezdit... mejte se tak cus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Husty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Husty Moc dlouhy to necham az na doma ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Ja radsi : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 nebo : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 dobrý podvečer tak co se tu celý den dělo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 dobrý podvečer tak co se tu celý den dělo? Cauky .. jak vidis nic moc a bude hur dneska bude mrtvo jako kazdej vecer ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 dobrý podvečer tak co se tu celý den dělo? Cauky .. jak vidis nic moc a bude hur dneska bude mrtvo jako kazdej vecer ! jj, víkendy, to bývá totálka, všichni vyrazí někam do terénu a tady pak chcípl hafan a ti, co nikam nevyrazí, tu stejně nejsou, neb toho tlachání tady mají dost za celý týden z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky