Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak tu řidičku nepoznávám :smich::smich:

;) ale jelo se s tim kraaasne - ete do zejtra to mam k dispozici, tedy az to prijede, tak asi vim co bude dneska vecer - projizdka o5 prahou - strasne si tu jizdu v tom vychutnas - je to hold luxus :p

Vloženo

skoda ze to neni "skoda" bych aspon udelala nejakej clanek k vittovi na stranky, ale tohle me tam asi neda :smich:

Vloženo
teď sem si tak všimél....1000 přípspěvků - veterán

to je třeba zapít -_--_--_--_--_-

tak to kazdopadne -_--_--_--_--_- gratulace ;)

Vloženo
ehm sorry, se to nějak 2x samo nebo co....

to samo - za to vubec ty ruce nemuzou lol

Vloženo
skoda ze to neni "skoda" bych aspon udelala nejakej clanek k vittovi na stranky, ale tohle me tam asi neda :smich:

to zkus, já myslím, že jako osobní zkušenost člena (členky) OC by to tam mohl dát, mně třeba se Ečko docela líbí a vůbec by mi nevadilo, kdybych si něm něco přečetl na stránkách OC ;)

Vloženo
to zkus, já myslím, že jako osobní zkušenost člena (členky) OC by to tam mohl dát, mně třeba se Ečko docela líbí a vůbec by mi nevadilo, kdybych si něm něco přečetl na stránkách OC ;)

no uvidim, neco splacame dohromady a kdyztak to vitto smazne... mozna by bylo dobre udelat mensi porovnani s nejakou nacipovanou oktuli co ma tez nejak kolem 210 koniku, ale to asik bude problem, ze :smich:

Vloženo

to by si srovnávala naprosto rozdílná auta (i kdyby se našla ta 200k. okta), já bych to nechal jen jako takovou malou reportáž...taková malá zkušenost s vozem úplně jiné kategorie...

Vloženo
to by si srovnávala naprosto rozdílná auta (i kdyby se našla ta 200k. okta), já bych to nechal jen jako takovou malou reportáž...taková malá zkušenost s vozem úplně jiné kategorie...

jj, nicmene spolecnou fotku okty a medoura si neodpustim lol

Vloženo

jj, nicmene spolecnou fotku okty a medoura si neodpustim lol

ty pocíty krátkodobého užití si luxusu znám ;) meďáka nemusím radši BMW nebo Audi

jinak hezké deštivé odpoledne všem :)

Vloženo
Zdarec, u nás zatím předdeštivé odpoledne -_-  -_-

kuwa už tady taky chčije :angry:

Zdar Franku, zajímavý odovědět si na svůj vlastní příspěvek, i když chápu že je to jako pokračování, ale.... :D

Vloženo
... a jednak tu nikdo není, tak si holt odpovídám sám :D

ale je ;)

Vloženo
Hmm zajimavé přibližovadlo. Ale BMW je BMW... :D

mi je to jedno, hlavne kdyz to jede :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...