Host Katka Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 vymena vozoveho parku u Andilka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 a jeste motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 a jiz znama osoba za volantem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 tak tu řidičku nepoznávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 tak tu řidičku nepoznávám ale jelo se s tim kraaasne - ete do zejtra to mam k dispozici, tedy az to prijede, tak asi vim co bude dneska vecer - projizdka o5 prahou - strasne si tu jizdu v tom vychutnas - je to hold luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 teď sem si tak všimél....1000 přípspěvků - veterán to je třeba zapít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 teď sem si tak všimél....1000 přípspěvků - veterán to je třeba zapít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 skoda ze to neni "skoda" bych aspon udelala nejakej clanek k vittovi na stranky, ale tohle me tam asi neda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 teď sem si tak všimél....1000 přípspěvků - veteránto je třeba zapít tak to kazdopadne gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 ehm sorry, se to nějak 2x samo nebo co.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 ehm sorry, se to nějak 2x samo nebo co.... to samo - za to vubec ty ruce nemuzou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 skoda ze to neni "skoda" bych aspon udelala nejakej clanek k vittovi na stranky, ale tohle me tam asi neda to zkus, já myslím, že jako osobní zkušenost člena (členky) OC by to tam mohl dát, mně třeba se Ečko docela líbí a vůbec by mi nevadilo, kdybych si něm něco přečetl na stránkách OC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 ehm sorry, se to nějak 2x samo nebo co.... to samo - za to vubec ty ruce nemuzou jasně že samo, já vůbec nebyl u PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 to zkus, já myslím, že jako osobní zkušenost člena (členky) OC by to tam mohl dát, mně třeba se Ečko docela líbí a vůbec by mi nevadilo, kdybych si něm něco přečetl na stránkách OC no uvidim, neco splacame dohromady a kdyztak to vitto smazne... mozna by bylo dobre udelat mensi porovnani s nejakou nacipovanou oktuli co ma tez nejak kolem 210 koniku, ale to asik bude problem, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 to by si srovnávala naprosto rozdílná auta (i kdyby se našla ta 200k. okta), já bych to nechal jen jako takovou malou reportáž...taková malá zkušenost s vozem úplně jiné kategorie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 to by si srovnávala naprosto rozdílná auta (i kdyby se našla ta 200k. okta), já bych to nechal jen jako takovou malou reportáž...taková malá zkušenost s vozem úplně jiné kategorie... jj, nicmene spolecnou fotku okty a medoura si neodpustim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 jj, nicmene spolecnou fotku okty a medoura si neodpustim no tak to je samozřejmost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 to by si srovnávala naprosto rozdílná auta (i kdyby se našla ta 200k. okta), já bych to nechal jen jako takovou malou reportáž...taková malá zkušenost s vozem úplně jiné kategorie... jj, nicmene spolecnou fotku okty a medoura si neodpustim ty pocíty krátkodobého užití si luxusu znám meďáka nemusím radši BMW nebo Audi jinak hezké deštivé odpoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Zdarec, u nás zatím předdeštivé odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 vymena vozoveho parku u Andilka Hmm zajimavé přibližovadlo. Ale BMW je BMW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Zdarec, u nás zatím předdeštivé odpoledne kuwa už tady taky chčije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Zdarec, u nás zatím předdeštivé odpoledne kuwa už tady taky chčije Zdar Franku, zajímavý odovědět si na svůj vlastní příspěvek, i když chápu že je to jako pokračování, ale.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 zdarec jednak je to pokračování (jak si správně podotkl) a jednak tu nikdo není, tak si holt odpovídám sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 ... a jednak tu nikdo není, tak si holt odpovídám sám ale je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Hmm zajimavé přibližovadlo. Ale BMW je BMW... mi je to jedno, hlavne kdyz to jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky