FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 U nás se chystá řízek a dušený brambor z kakáče, teda z tlakáče a bez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 a u me se pripravuje bramboracka a kuratko s rejzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 a už du na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 a už du na to tak to preji dobrou chut - ja si jeste hodinku pockam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 kačko jaktože si nebyla v příbrami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 kačko jaktože si nebyla v příbrami? chtela sem jet odpoledne, ale seslo z toho... moc se me tam ani nechtelo... jste meli pisnout ze je vam po me smutno a hned bych prifrcela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 nj já tě hledal někde s těma babama a ty nikde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Bre poledne.. nebo bre.. pro me ne..dojel sem z prace a v 8 jdu na nnocni jeste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 nj já tě hledal někde s těma babama a ty nikde jo GTcko nene, nicmene od nich asi taky dostanu vynadano - tem sem slibila na 90% ze se tam pojedu podivat na otocku... mno nic, tak predstavovani nechame na mimon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Bre poledne.. nebo bre.. pro me ne..dojel sem z prace a v 8 jdu na nnocni jeste tebe jeste neznam pisni neco o sobe - ja su strasne zvedava holcina jinac zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 hoj BORGIIIIIIII -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 a už du na to tak to preji dobrou chut - ja si jeste hodinku pockam tak už je poo i s kratičkou siestou a byla to móc velká mňamka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Bre poledne.. nebo bre.. pro me ne..dojel sem z prace a v 8 jdu na nnocni jeste tebe jeste neznam pisni neco o sobe - ja su strasne zvedava holcina jinac zdravim a co mam napsat? no su maminčin a tatinkuv..jinak nevim co bych napsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 a co mam napsat? no su maminčin a tatinkuv..jinak nevim co bych napsal trebas jmeno a rozmery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 a co mam napsat? no su maminčin a tatinkuv..jinak nevim co bych napsal trebas jmeno a rozmery hahah jmeno zdenek a rozmery nevim ktere chces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 tak už je poo i s kratičkou siestou a byla to móc velká mňamka za to u me to vypada bidne - tem dvema se do teho nejak nechtelo a az odejdu tak to bude hotovy - dbaji na mou postavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 hahah jmeno zdenek a rozmery nevim ktere chces rozmery - kompletne vsechny - vyska, obvod, delka v klidu i neklidu to je zertik - na to si u me zvyknes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 tak už je poo i s kratičkou siestou a byla to móc velká mňamka za to u me to vypada bidne - tem dvema se do teho nejak nechtelo a az odejdu tak to bude hotovy - dbaji na mou postavu tak nikam nechoď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 hahah jmeno zdenek a rozmery nevim ktere chces rozmery - kompletne vsechny - vyska, obvod, delka v klidu i neklidu to je zertik - na to si u me zvyknes heh:) aspon tu vysku 178 nic moc ale staci obvod nevim ale kila su nejak okolo 68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 tak nikam nechoď a tak to ja si teda pockam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 heh:) aspon tu vysku 178 nic moc ale staci obvod nevim ale kila su nejak okolo 68 toz to ses jak suchar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 heh:) aspon tu vysku 178 nic moc ale staci obvod nevim ale kila su nejak okolo 68 toz to ses jak suchar me to staci zatim sem nemel problemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 me to staci zatim sem nemel problemy tak bacha na mliko, at se v nem nerozpustis susenko jak dlouho mas auti?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 me to staci zatim sem nemel problemy tak bacha na mliko, at se v nem nerozpustis susenko jak dlouho mas auti?? mleko?? fuj auto maam od 3.8 06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 pratele na chvilenku se loucim, bo si jdu vyzehlit nejake obleceni at muzu ven a nestrasim tam lidi ve spodnim pradle zatial bye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky