Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 mleko?? fuj auto maam od 3.8 06 to datum schvaluji co si mel pre oktuli?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 pratele na chvilenku se loucim, bo si jdu vyzehlit nejake obleceni at muzu ven a nestrasim tam lidi ve spodnim pradle zatial bye a to já bych se i nechal postrašit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 mleko?? fuj auto maam od 3.8 06 to datum schvaluji co si mel pre oktuli?? kolo mam 19 roku.. rdiicak sem si udelal pred 3 mesicama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 auto maam od 3.8 06 congrat. vítej mezi ochcávkáři a ať Ti slouží k plné spokojenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 a to já bych se i nechal postrašit bych si nevzala na zodpovednost to ze by jsi mel do konce zivota nocni mury Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 kolo mam 19 roku.. rdiicak sem si udelal pred 3 mesicama.. toz to ses jeste hodne mlada susenka... mno takze prvni auto - mno at dobre slouzi svemu panovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 auto maam od 3.8 06 congrat. vítej mezi ochcávkáři a ať Ti slouží k plné spokojenosti JJ DIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 kolo mam 19 roku.. rdiicak sem si udelal pred 3 mesicama.. toz to ses jeste hodne mlada susenka... mno takze prvni auto - mno at dobre slouzi svemu panovi jo no schnitzel su a doufam ye bude slouyit dobre.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 a to já bych se i nechal postrašit bych si nevzala na zodpovednost to ze by jsi mel do konce zivota nocni mury se zas tak nepodceňuj, na všem se dá najít něco pěkného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 se zas tak nepodceňuj, na všem se dá najít něco pěkného... no to kazdopadne - ma andelska duse je tomu prikladem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 se zas tak nepodceňuj, na všem se dá najít něco pěkného... no to kazdopadne - ma andelska duse je tomu prikladem no dyk a duši je třeba odhalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 no dyk a duši je třeba odhalit kdyz to se blbe dela, kdyz ti nikdo neveri ze ta duse je fakt andelska - furt me spojujou s peklem, ale ja teplo nemusim mno nic - utikam - mej se kraaasne pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 ajój Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Ahoj kamarádi, kde jste kdo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Tak jenom kamarádi , jo?!!! Ahoj všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Tak jenom kamarádi , jo?!!! Ahoj všem Ahoj Ivi, jak se máš takhle v neděli odpoledne...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 jé hele, troška života se tady objevila Zdar Spidi, ahoj Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 jé hele, troška života se tady objevila Zdar Spidi, ahoj Ivanko Zdar jak sviňa Franku, moc se neraduj, za chvíli pojedu na opožděný oběd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Ahojky klucí mám se fajn jsem napapaná ,mám uklizeno ,napečeno a ted piju kafíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Ahojky klucí mám se fajn jsem napapaná ,mám uklizeno ,napečeno a ted piju kafíčko No tak aspoň někdo se má fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 u nás svítí sluníčko hurá jak je u vás?? A cosboš mi vrtá zase do Golfíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 jé hele, troška života se tady objevila Zdar Spidi, ahoj Ivanko Zdar jak sviňa Franku, moc se neraduj, za chvíli pojedu na opožděný oběd... zase tu budu sám _bre_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 no asi jo bo jedem za chvilku pápá ale večer tu budem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Tak ju, já se vrátím...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 u nás svítí sluníčko hurá jak je u vás??A cosboš mi vrtá zase do Golfíka já taky piju cofee , do oktávky mi nikdo nevrtá a slunko právě zalezlo a to tak, že úplně a zase chč....prší ale jinak se mám super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky