FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Tak ju, já se vrátím...!!! A s Tebou přijde zákon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 nejde me zmenit obrazek :/ avatar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 A s Tebou přijde zákon No jistěééééé.... Už jsem zde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 nuže vitaj brachu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 nuže vitaj brachu No zdravíííčko doktore... Tak už to točím, už je vhodná doba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Už mám po večeři, takže už je opravdu vhodná doba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Už mám po večeři, takže už je opravdu vhodná doba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Už mám po večeři, takže už je opravdu vhodná doba ale to tam hrneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 zdar vespolek ale koukám, že nikde nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 tak dopis nejvyššímu náčelníkovi policie, který se tady nedávno někde objevil, je tak slavný, že se o něm mluví i TV Nova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 dobrý večer. Kdo si dá?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 dobrý večer. Kdo si dá?? Zdar, dám si rád, ale bohužel můžu jen vrtuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 dobrý večer. Kdo si dá?? Zdar, dám si rád, ale bohužel můžu jen vrtuální tady máš. doma žádné nemáš?Nebo někam ještě jedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 tady máš. doma žádné nemáš?Nebo někam ještě jedeš jo musím zůstat pojízdný, očekáváme s manželkou odjezd do porodnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 tady máš. doma žádné nemáš?Nebo někam ještě jedeš jo musím zůstat pojízdný, očekáváme s manželkou odjezd do porodnice tak at Ti to dobře dopadne.pak to zapiješ najednou ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 tady máš. doma žádné nemáš?Nebo někam ještě jedeš jo musím zůstat pojízdný, očekáváme s manželkou odjezd do porodnice jak je tvojí polovičce?? jinak ahooj klucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 tady máš. doma žádné nemáš?Nebo někam ještě jedeš jo musím zůstat pojízdný, očekáváme s manželkou odjezd do porodnice jak je tvojí polovičce?? jinak ahooj klucí Ahoj Ivanko. jak se máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 jak je tvojí polovičce??jinak ahooj klucí ahoj Ivčo, dneska má termín a zdá se to býti již akutní, takže uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Ahoj Marto ale jo akorát zítra zase do práce A jak ty?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 jak je tvojí polovičce??jinak ahooj klucí ahoj Ivčo, dneska má termín a zdá se to býti již akutní, takže uvidíme Držím pěstičky at to dobře dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 ....akorát zítra zase do práce .... a já nemusím, já mám dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 ....akorát zítra zase do práce .... a já nemusím, já mám dovolenou no jo ...ty máš doma pohotovost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Držím pěstičky at to dobře dopadne Děkujeme samozřejmě budu včas informovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Ahoj Marto ale jo akorát zítra zase do práce A jak ty?? taky se Ti tak nechce zítra do práce. to jsme teda dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 no při představě že mám být až do večera se mi fakticky nece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky