Borg Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 zdravím příchozí, tady je najednou lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 no při představě že mám být až do večera se mi fakticky nece to se ti nedivím. mně se nechce při představě do 2 a pak k zubaři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 no při představě že mám být až do večera se mi fakticky nece to se ti nedivím. mně se nechce při představě do 2 a pak k zubaři já byla _br__ v pondělí ..ahoj Borgí jak příchozí?? to teda zdravíš sebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Jen prolitam a chci Vas pozdravit .. takze Cauky mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Ahoj Miško a kam letíš? Do kanafasu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 ..ahoj Borgí jak příchozí?? to teda zdravíš sebe! Ne zdravím všecky ostatní bo já už tu byl před Váma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Jen prolitam a chci Vas pozdravit .. takze Cauky mladeznici !!! čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 ..ahoj Borgí jak příchozí?? to teda zdravíš sebe! Ne zdravím všecky ostatní bo já už tu byl před Váma nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 něco tady proletělo a vypadalo to jako červené RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Jen prolitam a chci Vas pozdravit .. takze Cauky mladeznici !!! tak teda pááááá staříku a trochu tomu šlápni na plyn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Ne zdravím všecky ostatní bo já už tu byl před Váma není pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Ne zdravím všecky ostatní bo já už tu byl před Váma no tak jo ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 není pravda no Ty jsi vyjímka, ale potrefená husa se dycky ozve což zdar Franku, tak co nového o víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 no tak jo ahoj no ahojky Ivanko Co nového u Tebe, dycky jen zahlédnu nějaký ten příspěvek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Co nového u Tebe, dycky jen zahlédnu nějaký ten příspěvek u mě nic nového v práci hooodně práce a tento týden přípravy na oslavy A co u tebe nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 není pravda no Ty jsi vyjímka, ale potrefená husa se dycky ozve což zdar Franku, tak co nového o víkendu umyl jsem vůz takže může od zítřka zase začít pořádně pršet... jinak celkem ničevó to nejhlavnější teprve přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Ahoj, zase jsem tady jenom na juknutí tak AHOOOOj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 A co u tebe nového? fíííha přípravy na oslavu? celkem nic převratného, práce též habaděj, ale časem asi k nějakým změnám dojde - jinak se momentálně cpu pistaciema a za chvíli přijde na řadu meloun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 umyl jsem vůz takže může od zítřka zase začít pořádně pršet... jinak celkem ničevó to nejhlavnější teprve přijde prozraď co bude to nejhlavnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 umyl jsem vůz takže může od zítřka zase začít pořádně pršet... jinak celkem ničevó to nejhlavnější teprve přijde prozraď co bude to nejhlavnější návštěva porodního oddělení FN Brno Bohunice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 návštěva porodního oddělení FN Brno Bohunice tak to předem gratuluji k úspěchu a přeji hladký průběh návštěvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 ...potrefená husa se dycky ozve... to mám za to, že tu celý den hlídám, aby nikdo nekradl krýgle a popelníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 fíííha přípravy na oslavu? jj na oslavu jsem silnej ročník "76" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 návštěva porodního oddělení FN Brno Bohunice tak to předem gratuluji k úspěchu a přeji hladký průběh návštěvy děkuji, posléze to tady pořádně zapijeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 fíííha přípravy na oslavu? jj na oslavu jsem silnej ročník "76" a kdypak to bude, smíme-li vědět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky