Host Katka Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 kuciii, valim haji, bo vikend byl narocny - obrou noc az pujdete spat a frankovi preji prijemne hlidani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Spidi, ňáké nové foto A 80 Cabrio není? No něco by se našlo... šup sem s tím-pro zpestření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 kuciii, valim haji, bo vikend byl narocny - obrou noc az pujdete spat a frankovi preji prijemne hlidani no val val Dobrou noc-bude to těžké, už mně to bere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 kuciii, valim haji, bo vikend byl narocny - obrou noc az pujdete spat a frankovi preji prijemne hlidani sladké sníky a příjemný odpočinek Káťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 šup sem s tím-pro zpestření Tak jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 šup sem s tím-pro zpestření Tak jo... říkal jsem nové, tohle už tu bolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 říkal jsem nové, tohle už tu bolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 very nice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 very nice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Lubo no tak to je famozně provedená prdelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Lubo no tak to je famozně provedená prdelka Jj, souhlas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Lubo no tak to je famozně provedená prdelka Jj kulaťounká, hlaďounká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 A co Kaddáfí, je ještě doma nebo už ve světě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 No nic páni, hlava mi padá na Enter, jdu zkusit chrupec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Mám obdobné problémy du to též zalomit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Takovej povzdech na dobrý ráno, až budete větrat hospodu: To rozdělení OI a OII mi vadí, neb tam není hospoda - proč taky dvě hospody, že - a ačkoliv jsem se pijatik tady nezůčastňoval, tak jsem je vždy sledoval. Teď mi to přijde jako chodit na pívo do sousední vsi. Ta OII měla zůstat jako jedna z položek (témat) ve společném kludu. Jsem už ne nejmaldší a lítat z baráku do baráku abych přečetl 2x Ostatní, 2x motor, 2x interiér, navštívil hospodu ... to je jako mít dvě ženský a to bych fakt nechtěl. Ale možná jsem jenom pohodlnej. OI zdar! Franta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Tak co ten Brnensky minisraz ??? To se nedokazem domluvit ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 dobry rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 dobry rano bry rano.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 dobry rano bry rano.... no nazdar...jak se mame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 dobry rano bry rano.... no nazdar...jak se mame ja jeste nevim, kafe jeste nezapusobilo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 rtg61, nezevluj tu a neco napis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Bre ranko mladezi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 dobry rano bry rano.... no nazdar...jak se mame ja jeste nevim, kafe jeste nezapusobilo..... aha...to se teprve uvidi co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Bre ranko mladezi !!! zdarec mladezniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky