Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Všechno při starým No to byla tedy výstižná odpověď No že jako všechno stejný-nechce se mi nějak dělat a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 I Tobě Káťo zdarec pracante, tak v kolik si to zalomil?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No že jako všechno stejný-nechce se mi nějak dělat a tak Jaký byl víkend? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ja uz chci domu Já taky tak jdeme ne Můžem to zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 dobre rano katerino ahoj jirino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 zdarec pracante, tak v kolik si to zalomil?? kolem jedný myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Dobré Zdarec petulko jaka byla rally?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No že jako všechno stejný-nechce se mi nějak dělat a tak Jaký byl víkend? Víkend dobrej, pátek, sobota jsem byl s našima na Rally a v neděli dospával . A co vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Dobré Zdarec petulko jaka byla rally?? Naprosto super, nakonec vyšlo vcelku i počasí takže příjemný relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Zdar Honzi, co máš v plánu v pátek v podvečer? má velmi důležitou schůzku se mnou přesně tak jak píše Radek @kača ahojda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Víkend dobrej, pátek, sobota jsem byl s našima na Rally a v neděli dospával . A co vy? jo velmi příjemný až na počasí a fakt že sem byl v sobotu dopo v hokně a votravoval mě tam jeden vopruz jinak pohodička Pacholíku byl jsi na rally a ani se nepochlubíš, kde jsou nějaký fotos? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 a co ty tady vlastně to Ti už v práci funguje netík? nefunguje, jsem ještě doma,ale za chvíli vyrážím jo tááák panáček si takhle přispává jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ja uz chci domu Já taky tak jdeme ne Můžem to zkusit tak ju...se*e me na ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 @kača ahojda zdraviiiiiiiim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 jo tááák panáček si takhle přispává jo no tak samo, mám to kousek , tak proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 a já doma jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ja jsem byl zase cely vikend na Enduru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 však jo já za chvíli vyrážím pro ten stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 však jo já za chvíli vyrážím pro ten stroj jaky stroj?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Takovej povzdech na dobrý ráno, až budete větrat hospodu:To rozdělení OI a OII mi vadí, neb tam není hospoda - proč taky dvě hospody, že - a ačkoliv jsem se pijatik tady nezůčastňoval, tak jsem je vždy sledoval. Teď mi to přijde jako chodit na pívo do sousední vsi. Ta OII měla zůstat jako jedna z položek (témat) ve společném kludu. Jsem už ne nejmaldší a lítat z baráku do baráku abych přečetl 2x Ostatní, 2x motor, 2x interiér, navštívil hospodu ... to je jako mít dvě ženský a to bych fakt nechtěl. Ale možná jsem jenom pohodlnej. OI zdar! Franta Nechávat OII jako jedno z témat ve společném kludu jak píšeš, by asi nebylo šťastné, bo už jste tam toho měli docela dost a stávalo se to nepřehledným. Ale co takhle vytáhnout Hospodu z OI a nechat ji společnou pro Octavia Club jako je teď sekce Opravy a poruchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Jináč samozřejmě dobrej den vinšuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Jináč samozřejmě dobrej den vinšuju ahoj pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Jináč samozřejmě dobrej den vinšuju ahojky tak jak mamina?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Cau spammeri :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Cau spammeri :-) kus hade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky