Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No maximalka nebyla pac vedle me sedici mi rekla ze sem magor a ze az pridu o papiry tak sem bez prace ... ale fabie dostala tezce na zadecek a na tachu bylo 235 tachometrovejch ;-) tak to by si o ne prisel i ve 190 takze bych ji rekla, ze ted uz je to stejne jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 jinak kopecky jel asi mooooc pekne Prvních 15 aut fakt střelba, pak už je trošku vidět ten rozdíl. Ale Citroeny vcelku nedostižný hmm to verim...pristi rok na me nesmis zapomenout a jedu taky Já na tebe nezapoměl . JEt klidně můžem, mám tel. na ženskou kde jsme spali -noc 20 E i se snídaní takže docela dobrý Na pohodu ... a kolik ma mist pro noclezniky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Zdar Bady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ahoj Kačko a MichaleNene, nebyl, ja včera workoval do 23h badysku do prace se chodi ve vsedni dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Na pohodu ... a kolik ma mist pro noclezniky ? Mám pocit, že cca 20 lidí takže můžem udělat velký zájezd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No maximalka nebyla pac vedle me sedici mi rekla ze sem magor a ze az pridu o papiry tak sem bez prace ... ale fabie dostala tezce na zadecek a na tachu bylo 235 tachometrovejch ;-) tak to by si o ne prisel i ve 190 takze bych ji rekla, ze ted uz je to stejne jedno To neee .. ja bych se potrestal sam .. dal bych nejakej financni dar na Motol a dal si na vikend papiry do trezoru abych nemohl jezidit ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ahoj badysku nebyl si vcera vecer v boumine, vid?? Ahoj Kačko a Michale Nene, nebyl, ja včera workoval do 23h A tak to ma byt pane ! Prace slechti !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Já na tebe nezapoměl . JEt klidně můžem, mám tel. na ženskou kde jsme spali -noc 20 E i se snídaní takže docela dobrý Na pohodu ... a kolik ma mist pro noclezniky ? a nocleznice?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Na pohodu ... a kolik ma mist pro noclezniky ? Mám pocit, že cca 20 lidí takže můžem udělat velký zájezd OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Já na tebe nezapoměl . JEt klidně můžem, mám tel. na ženskou kde jsme spali -noc 20 E i se snídaní takže docela dobrý Na pohodu ... a kolik ma mist pro noclezniky ? a nocleznice?? Ty hlidaj auta ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ty hlidaj auta ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ty hlidaj auta ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 badysku do prace se chodi ve vsedni dny ja fím, ale co bych pro sebe neudělal Péťo čůůůůůůůůůs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Já na tebe nezapoměl . JEt klidně můžem, mám tel. na ženskou kde jsme spali -noc 20 E i se snídaní takže docela dobrý Na pohodu ... a kolik ma mist pro noclezniky ? a nocleznice?? Taky berem . Jen musíte někdo umět německy a zamluvit to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ty hlidaj auta ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ahoj Bandasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Taky berem . Jen musíte někdo umět německy a zamluvit to Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ahoj Bandasky Zdarec pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ahoj Bandasky te pic mlicnaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 nechysta se ted neco nahodou ??? Ja abych o neco neprisel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 zdary vary všem co se tu poflakují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No maximalka nebyla pac vedle me sedici mi rekla ze sem magor a ze az pridu o papiry tak sem bez prace ... ale fabie dostala tezce na zadecek a na tachu bylo 235 tachometrovejch ;-) tak to by si o ne prisel i ve 190 takze bych ji rekla, ze ted uz je to stejne jedno tak aspon že to vyšlo, já budu mít fotečku z pátku před Práglem....aááách jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No maximalka nebyla pac vedle me sedici mi rekla ze sem magor a ze az pridu o papiry tak sem bez prace ... ale fabie dostala tezce na zadecek a na tachu bylo 235 tachometrovejch ;-) tak to by si o ne prisel i ve 190 takze bych ji rekla, ze ted uz je to stejne jedno hele michale .. s jakou fabiii jsi jel 235.... ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 nechysta se ted neco nahodou ??? Ja abych o neco neprisel patek boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 zdary vary všem co se tu poflakují... ahooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky