Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ty hlidaj auta ;-) Kaciiii sem fpohode ... Ja toho na hlave moc nemam ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ahoj Bandasky Cus pane !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 zdary vary všem co se tu poflakují... Cus panacku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No maximalka nebyla pac vedle me sedici mi rekla ze sem magor a ze az pridu o papiry tak sem bez prace ... ale fabie dostala tezce na zadecek a na tachu bylo 235 tachometrovejch ;-) tak to by si o ne prisel i ve 190 takze bych ji rekla, ze ted uz je to stejne jedno hele michale .. s jakou fabiii jsi jel 235.... ???? Ja neee .. fabii RS co se se mnou chtela honit sem ujel a mel sem tam 235 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Doprdele ... same moje odpovedi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Piste neee ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Kaciiii sem fpohode ... Ja toho na hlave moc nemam ;-) nicmene neco malo ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Kaciiii sem fpohode ... Ja toho na hlave moc nemam ;-) nicmene neco malo ano No aspon mi usetris praci ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 uz jsem zase tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Piste neee ! pisem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tak ju...pristi rok frcime do nemec na rally Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No aspon mi usetris praci ;-) si dam zalezet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No maximalka nebyla pac vedle me sedici mi rekla ze sem magor a ze az pridu o papiry tak sem bez prace ... ale fabie dostala tezce na zadecek a na tachu bylo 235 tachometrovejch ;-) tak to by si o ne prisel i ve 190 takze bych ji rekla, ze ted uz je to stejne jedno hele michale .. s jakou fabiii jsi jel 235.... ???? Ja neee .. fabii RS co se se mnou chtela honit sem ujel a mel sem tam 235 ;-) a táááák.. už jsem myslel ,že tě předjela nějaké 1,2 htp.. hovno to pojede... tak sem si říkal ,že trochu konkurece shopné je jen RS... když je čiplé... cha tak tet rozebírám jednu octu co je do cela na šrot... a jsem docela mile překvapen... vyndal jsem jednotku motoru a na ní štítek CIMBU... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No maximalka nebyla pac vedle me sedici mi rekla ze sem magor a ze az pridu o papiry tak sem bez prace ... ale fabie dostala tezce na zadecek a na tachu bylo 235 tachometrovejch ;-) tak to by si o ne prisel i ve 190 takze bych ji rekla, ze ted uz je to stejne jedno hele michale .. s jakou fabiii jsi jel 235.... ???? Ja neee .. fabii RS co se se mnou chtela honit sem ujel a mel sem tam 235 ;-) a táááák.. už jsem myslel ,že tě předjela nějaké 1,2 htp.. hovno to pojede... tak sem si říkal ,že trochu konkurece shopné je jen RS... když je čiplé... cha tak tet rozebírám jednu octu co je do cela na šrot... a jsem docela mile překvapen... vyndal jsem jednotku motoru a na ní štítek CIMBU... Joooo > ?? A copak to je za motor ? A jak na srot ? Jako odesel motor nebo na srot jako BUM BUM ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 koukám Michal dneska tapetuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No aspon mi usetris praci ;-) si dam zalezet OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 aspon bude auto na zimu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 cau bade a garny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 koukám Michal dneska tapetuje Netapetuju jen nikdo nechce odpovidat ... ja zrovinka cekam az se mi dokopiruje jeden disk a tak nemam do ceho pichnout ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Piste neee ! Musím pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Piste neee ! Musím pracovat Prace slechti jen pracuj pracuj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Piste neee ! Musím pracovat Prace slechti jen pracuj pracuj :-) to se me teda nezda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No aspon mi usetris praci ;-) si dam zalezet OK no určitě ten kdo byl u mně tak to tu viděl.. stříbrné tdi přes střechu... ani jeden plech good.... a ještě jsem zjistil že budu muset dávat i novej předek .. protože je v piči A sloupek u řidiče.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 cau bade a garny Čus ty feno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No aspon mi usetris praci ;-) si dam zalezet OK no určitě ten kdo byl u mně tak to tu viděl.. stříbrné tdi přes střechu... ani jeden plech good.... a ještě jsem zjistil že budu muset dávat i novej předek .. protože je v piči A sloupek u řidiče.... Tak jednotku na test k tobe do auti pokud by to slo ne ? A otestit jestli to pojede lip nez to co tam mas jestli to kouri min apod ne :-) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky