baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Zdravím osazenstvo hospy :-) no nazdare pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Zdravím osazenstvo hospy :-) cest soudruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Zdravím osazenstvo hospy :-) Zduř horale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ojoj takový ohlas, to se mi líbí. Jak to, že nemakáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ojoj takový ohlas, to se mi líbí. Jak to, že nemakáte? Cus panacku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Du papat .. cya laterz ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ojoj takový ohlas, to se mi líbí. Jak to, že nemakáte? ale makame....jdu papat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ahoj všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Poradí mi někdo, co znamená to varování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Poradí mi někdo, co znamená to varování? Zdar jak sviňa, to zase vymyslel Vittorio, aby ses mě čemu divit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 dobre odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 dobre odpoledne Zdar jak sviňa Bauííí... Co tvoříš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 dobre odpoledne Zdar jak sviňa Bauííí... Co tvoříš...? prisel jsem z obeda a davam tu do kupy jednoho notase... jak u tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Dobré popoledne pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Dobré popoledne pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 prisel jsem z obeda a davam tu do kupy jednoho notase...jak u tebe Já koukám na Dluhy Hany Zagorové 7 - Na chmelu a vzpomínám na své mládí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Dobré popoledne pánové Zdar jak sviňa Péťo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 prisel jsem z obeda a davam tu do kupy jednoho notase...jak u tebe Já koukám na Dluhy Hany Zagorové 7 - Na chmelu a vzpomínám na své mládí... hmm to se mate pane...jak vypada vyroba znacek pane...mel bych stale zajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Teď čtu diskuzi na Libimseti.cz a pecám se u toho jak bejk... Například : Byl jsem poprvé na akci. a to je mi už 16.. sem z takový rodiny, kde je na všechno moc brzo, a rodiče myslej že na akce se může chodit až od 30 let a tak neni divu že neumim líbat.. a jak sem byl na tý akci, tak sem se zakecal s takovou holkou, a tase se mnou začala pak líbat.. strčila mi do pusy jazyk a já nevěděl co s nim mám dělat, tak sem nedělal nic.. a pak se mě vysmála že neumim líbat, a že sem ji celou poslintal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Dobré popoledne pánové Zdar jak sviňa Péťo... Zdar náčelníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 hmm to se mate pane...jak vypada vyroba znacek pane...mel bych stale zajem Taky bych měl zájem o novou SPZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 hezky cteni spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 hmm to se mate pane...jak vypada vyroba znacek pane...mel bych stale zajem Vážený pane ! Na četná přání z řad oktaviánů i jiných politicky činných osob, bude tato věc řešena s majitelem raznic a v polovině měsíce září bude provedena ražba POUZE pro přátele politicky uvědomělé a zodpovědné, mezi něž se Vaše osoba samozřemě řadí... Pokud jste vážený pane dočetl tento text až sem, velice Vám děkuji. S přáním úspěšného pracovního týdne vedoucí odborového podniku KOVO a.s. Spiderman, podepsán vlatní propiskou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Vážený pane !Na četná přání z řad oktaviánů i jiným politicky činných osob, bude tato věc řešena s majitelem raznic a v polovině měsíce září bude provedena ražba POUZE pro přátele politicky uvědomělé a zodpovědné, mezi něj se Vaše osoba samozřemě řadí... Pokud jste vážený pane dočetl tento text až sem, velice Vám děkuji. S přáním úspěšného pracovního týdne vedoucí odborového podniku KOVO a.s. Spiderman, podepsán vlatní propiskou Vážený pane, doufám, že i mojí maličkost zařadíte do tohoto seznamu. Předem děkuji za kladné vyřízení mé žádosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 hmm to se mate pane...jak vypada vyroba znacek pane...mel bych stale zajem Vážený pane ! Na četná přání z řad oktaviánů i jiných politicky činných osob, bude tato věc řešena s majitelem raznic a v polovině měsíce září bude provedena ražba POUZE pro přátele politicky uvědomělé a zodpovědné, mezi něž se Vaše osoba samozřemě řadí... Pokud jste vážený pane dočetl tento text až sem, velice Vám děkuji. S přáním úspěšného pracovního týdne vedoucí odborového podniku KOVO a.s. Spiderman, podepsán vlatní propiskou ze dekujeme mnohokrate vazeny pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky