Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 To je OK ne ? Eště kousééék... No uz to asi nepude ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 a konecne nejaka baba WTF ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No uz to asi nepude ;-) Ale půjde, neboj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 TICHO LECI !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 nekdo tady prodaval 2cmtrove na forua neser a napis si clanek na scene : 10 mm je málo a 20 mm už je moc, chcu 15 mm...!!! S 10 mm to vypadá takhle... no ale takhle to vypada guta...ja to mam na tech 8 palcovejch kolech presne s lemem...malicko ven...vypada to pekne... nechces radeji 18ky? pepi mam zdroj levnej nejkej, muzu zkusit overit podle toho co bys chtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 TICHO LECI !!! ... ale zakon hovori jasnou reci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 TICHO LECI !!! ... ale zakon hovori jasnou reci Zakon je od toho aby se porusoval !!!! Tak sem to slysel ja ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Zakon je od toho aby se porusoval !!!! Tak sem to slysel ja ! jak bych to rekla asik tak (se musim nad tim zamyslet ) ze ne vzdy ten "zakon" lze porusit, bo ono to nekdy proste nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tak jsem zase tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Zakon je od toho aby se porusoval !!!! Tak sem to slysel ja ! jak bych to rekla asik tak (se musim nad tim zamyslet ) ze ne vzdy ten "zakon" lze porusit, bo ono to nekdy proste nejde Napr ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tak jsem zase tu Welcome back senor !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Kdyby chtel nekdo domecky na vejskace : http://www.autohificlub.cz/forum/7/326904-...ky+na+vy%9Aky/0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tak jsem zase tu Welcome back senor !!! dekuji za vrele privitani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tak jsem zase tu Welcome back senor !!! dekuji za vrele privitani Nz pane !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tak jsem zase tu Welcome back senor !!! dekuji za vrele privitani Nz pane !!! ale je...ostatni na me se*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 To tu ted mame pekne osazenstvo : MichalF, baurak, Katka, Petr81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Napr ? nebudu to tu rozepisovat misanku ale trebas v takovem obcanovi mam uz zkusenost ze urcite veci neobejdes ani kdyby ses na hlavu stavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tak jsem zase tu Welcome back senor !!! dekuji za vrele privitani Nz pane !!! ale je...ostatni na me se*** HAJZELOVE !!! Spatna vychova nic jineho !!! Mlatit mlatit mlatit !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tak jsem zase tu Nazdar Zlato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Napr ? nebudu to tu rozepisovat misanku ale trebas v takovem obcanovi mam uz zkusenost ze urcite veci neobejdes ani kdyby ses na hlavu stavel Vsechno de !! Staci mit zname na spravnych mistech a dost $$$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 To tu ted mame pekne osazenstvo : MichalF, baurak, Katka, Petr81 a v patek na zivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 To tu ted mame pekne osazenstvo : MichalF, baurak, Katka, Petr81 no vyborne...to je skoro patecni soustava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tak jsem zase tu Nazdar Zlato pozde pozde pozde !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 HAJZELOVE !!! Spatna vychova nic jineho !!! Mlatit mlatit mlatit !!! to uz asi nepomuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 To tu ted mame pekne osazenstvo : MichalF, baurak, Katka, Petr81 a v patek na zivo Jojo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky