baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tak jsem zase tu Nazdar Zlato juuu ona jsi vzpomnela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Vsechno de !! Staci mit zname na spravnych mistech a dost $$$ tim bych si tak misanku jista nebyla ja jen k tomu dodam, ze zenske jsou potvory a dal uz to nerozebirejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 To tu ted mame pekne osazenstvo : MichalF, baurak, Katka, Petr81 a v patek na zivo jasne ze slecno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tak jsem zase tu Nazdar Zlato pozde pozde pozde !!! ale je to polehcujici okolnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Vsechno de !! Staci mit zname na spravnych mistech a dost $$$ tim bych si tak misanku jista nebyla ja jen k tomu dodam, ze zenske jsou potvory a dal uz to nerozebirejme JDE VSECKO :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tak jsem zase tu Nazdar Zlato pozde pozde pozde !!! sem odepisovala tobe a na bauiho prisel cas az pak - se za to omlouvam - mu venuju to pivi co mam u tebe to jiste zabere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tak jsem zase tu Nazdar Zlato pozde pozde pozde !!! ale je to polehcujici okolnost No ale hodne malicka ... takze to nebude mlatit mlatit mlatit ... ale jen rezat rezat rezat ! :-) P.S. Zenu ani kvetinou neuhodis !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 a v patek na zivo jasne ze slecno tak to kazdopadne mlady pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Už jsem tu zase aktivně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tak jsem zase tu Nazdar Zlato pozde pozde pozde !!! sem odepisovala tobe a na bauiho prisel cas az pak - se za to omlouvam - mu venuju to pivi co mam u tebe to jiste zabere Ty voe ... Baui mas u me prej PIFO .. Kacka se ho vzdala v tvuj prospech ! HEEEEJ ... ty si mi rikala ze jinak bys ho nepila ale ze se mnou si ho das !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 juuu ona jsi vzpomnela to je radosti, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tak jsem zase tu Nazdar Zlato pozde pozde pozde !!! ale je to polehcujici okolnost No ale hodne malicka ... takze to nebude mlatit mlatit mlatit ... ale jen rezat rezat rezat ! :-) P.S. Zenu ani kvetinou neuhodis !!! nu dobra jak myslis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Už jsem tu zase aktivně Tak vitej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ahoj petulko nedame obidek tento tyden?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 a v patek na zivo jasne ze slecno tak to kazdopadne mlady pane jeset ze si rozumime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Už jsem tu zase aktivně Tak vitej :-) Dík. Co u Vás na horách? Už sněží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Už jsem tu zase aktivně no konecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ahoj petulko nedame obidek tento tyden?? BYsme mohli. S tebou kdykoliv, kromě středy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ty voe ... Baui mas u me prej PIFO .. Kacka se ho vzdala v tvuj prospech ! HEEEEJ ... ty si mi rikala ze jinak bys ho nepila ale ze se mnou si ho das !!! tak ja si jedno detsky plnotucny dam no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 HEEEEJ ... ty si mi rikala ze jinak bys ho nepila ale ze se mnou si ho das !!! ale pod podminkou ze me budes hlidat at nevyvadim blbosti si koupim - co bych pro omluvu u bauiho neudelala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Už jsem tu zase aktivně Tak vitej :-) Dík. Co u Vás na horách? Už sněží? Ty voe di do p..... se snehem !!! ... BRB mam tu sefa !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Už jsem tu zase aktivně no konecne Jsem dělal a měl zábavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ty voe di do p..... se snehem !!! ... BRB mam tu sefa !!! JSem se jen zeptal, bych si docela jel zalyžovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 juuu ona jsi vzpomnela to je radosti, ze no zas bych to tak neprecenoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 BYsme mohli. S tebou kdykoliv, kromě středy ted si me fakt rozesmal - ctvrtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky