Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ty voe ... Baui mas u me prej PIFO .. Kacka se ho vzdala v tvuj prospech ! HEEEEJ ... ty si mi rikala ze jinak bys ho nepila ale ze se mnou si ho das !!! tak ja si jedno detsky plnotucny dam no OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 BYsme mohli. S tebou kdykoliv, kromě středy ted si me fakt rozesmal - ctvrtek Proč? Píšu si čtvrtek do kalendáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ahoj petulko nedame obidek tento tyden?? BYsme mohli. S tebou kdykoliv, kromě středy ja myslel ze reknes jedine ve stredu---zastrckovy den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ahoj petulko nedame obidek tento tyden?? BYsme mohli. S tebou kdykoliv, kromě středy ja myslel ze reknes jedine ve stredu---zastrckovy den Ve středu jsem v Kolíně a budu si užívat jedný bláznivý paní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Už jsem tu zase aktivně no konecne Jsem dělal a měl zábavu tak to je ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Proč? Píšu si čtvrtek do kalendáře pak jen upresni hodinku... nicmene proto ze mam vsugerovane ze streda je ho tam treba - ja se kluci omlouvam, kdyz ale tohle je hold v pameti a nejde to vydeletovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ahoj petulko nedame obidek tento tyden?? BYsme mohli. S tebou kdykoliv, kromě středy ja myslel ze reknes jedine ve stredu---zastrckovy den Ve středu jsem v Kolíně a budu si užívat jedný bláznivý paní tak to potom joooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 pak jen upresni hodinku... nicmene proto ze mam vsugerovane ze streda je ho tam treba - ja se kluci omlouvam, kdyz ale tohle je hold v pameti a nejde to vydeletovat To je v pořádku, nám to nevadí . Akorát to neplatí všude čas upřesníme. Jinak pokud ráda českou kuchyni tak vím o výborný hospůdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Pánové jen pro pobavení - kolega nadýchal při testu na alkohol 3,6 promile . Jinak pokud pojedu do Mimoně tak bych si ten tester mohl půjčit a můžem testovat kdo kolik má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 čas upřesníme. Jinak pokud ráda českou kuchyni tak vím o výborný hospůdce kdyz to nebude kacena se zelim a spekem, pak no probléééééémo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 čas upřesníme. Jinak pokud ráda českou kuchyni tak vím o výborný hospůdce kdyz to nebude kacena se zelim a spekem, pak no probléééééémo EE, normální jídla za slušný ceny a příjemný prostředí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 EE, normální jídla za slušný ceny a příjemný prostředí oukej, takze pak jen ten cas pisni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 EE, normální jídla za slušný ceny a příjemný prostředí oukej, takze pak jen ten cas pisni Viděl bych to tak kolem 12 abych nebyl dlouho o hladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Viděl bych to tak kolem 12 abych nebyl dlouho o hladu ok zatim panove cau - odpocinek vola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Viděl bych to tak kolem 12 abych nebyl dlouho o hladu ok zatim panove cau - odpocinek vola Čau, čau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 juuu ona jsi vzpomnela to je radosti, ze no zas bych to tak neprecenoval to je hrozny...volaj mi do prace baurakovci z WLW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 juuu ona jsi vzpomnela to je radosti, ze no zas bych to tak neprecenoval to je hrozny...volaj mi do prace baurakovci z WLW ale hovno?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 nj...nabizeji nam prodlouzeni byti u vas v katalogu..ale my se nedame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 nj...nabizeji nam prodlouzeni byti u vas v katalogu..ale my se nedame no jo otravove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 nj...nabizeji nam prodlouzeni byti u vas v katalogu..ale my se nedame Stále mi nepřišla samolepka .Jinak dnes nebo zítra hodím na stránky článek o Kopeckým na Deutschland rally. Až to tam bude pošlu ti mail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 nj...nabizeji nam prodlouzeni byti u vas v katalogu..ale my se nedame Stále mi nepřišla samolepka .Jinak dnes nebo zítra hodím na stránky článek o Kopeckým na Deutschland rally. Až to tam bude pošlu ti mail Jinak zdar Vitto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 nj...nabizeji nam prodlouzeni byti u vas v katalogu..ale my se nedame Stále mi nepřišla samolepka .Jinak dnes nebo zítra hodím na stránky článek o Kopeckým na Deutschland rally. Až to tam bude pošlu ti mail a nemas ve schrance nejakyho dopisozrouta??? dyt uz sem ji kua posilal...storpocentne clanek pridej..prijde mi mejl sam takze pohoda..diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 nj...nabizeji nam prodlouzeni byti u vas v katalogu..ale my se nedame Stále mi nepřišla samolepka .Jinak dnes nebo zítra hodím na stránky článek o Kopeckým na Deutschland rally. Až to tam bude pošlu ti mail Jinak zdar Vitto jojo ahoj : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 a nemas ve schrance nejakyho dopisozrouta???dyt uz sem ji kua posilal...storpocentne clanek pridej..prijde mi mejl sam takze pohoda..diky moc Nemám. Nic nedorazilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 kurva uz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky