Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Jo me taky jizda v noci uspokojuje ... ale rad jedu nekam dal ... tak to bych na letosek potreboval ridice...mam tam par dalkovych vyletu Kama kama ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Bre ranko mladezi ! Zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Jo me taky jizda v noci uspokojuje ... ale rad jedu nekam dal ... tak to bych na letosek potreboval ridice...mam tam par dalkovych vyletu Kama kama ? pristi tyden rakousko...v cervnu 2x za sebou nemecko (4x900km behem 5dni), a v lete bych jel nekam k mori ale to zalezi jestli by jel jeste nekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Jojo :-) tak nekdy udelame night sraz v Bolce :-) to beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Bre ranko mladezi ! Zdar jak sviňa Cus nocni demone ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Jojo :-) tak nekdy udelame night sraz v Bolce :-) to beru Tak faaaajn ... nekdy vecer az tu bude par lidi ochotnych se sebrat a dat si seslost treba v Olympii na kaficko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 v lete bych jel nekam k mori ale to zalezi jestli by jel jeste nekdo on se urcite nekdo najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Tak faaaajn ... nekdy vecer az tu bude par lidi ochotnych se sebrat a dat si seslost treba v Olympii na kaficko :-) v sobotu jsem tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 v lete bych jel nekam k mori ale to zalezi jestli by jel jeste nekdo on se urcite nekdo najde no snad jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 to se pak nekdy domluvime a prosim jezdit se zapnutyma svetlama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 to se pak nekdy domluvime a prosim jezdit se zapnutyma svetlama No jako jet tech 60km bez svetel v noci by byla frajerinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 to se pak nekdy domluvime a prosim jezdit se zapnutyma svetlama No jako jet tech 60km bez svetel v noci by byla frajerinka kdyz jedes ve 2 tak se to da ale musis bejt druhej...tak me tak napadlo ze z bolky to mas ke me na chatu 20km tak by jsme v lete mohli neco vymyslet grilovacka posezenicko, bazen uz je bohuzel zbouranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 neni to tak davno co sem si projela kousek prahy jeste s jednim autem a vypnuli sme svetla - decka ja to nikdy nemela rada, ale je to adrenalin jak svina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 to se pak nekdy domluvime a prosim jezdit se zapnutyma svetlama No jako jet tech 60km bez svetel v noci by byla frajerinka kdyz jedes ve 2 tak se to da ale musis bejt druhej...tak me tak napadlo ze z bolky to mas ke me na chatu 20km tak by jsme v lete mohli neco vymyslet grilovacka posezenicko, bazen uz je bohuzel zbouranej No ja nemam problema ... jen se trosku otepli ... jen de o to jestli mas dost velkou garden aby sme se tam vyspali :-) ... A asi bys tam nemel mit rodicovstvo aby je z nas nekleplo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 neni to tak davno co sem si projela kousek prahy jeste s jednim autem a vypnuli sme svetla - decka ja to nikdy nemela rada, ale je to adrenalin jak svina Praha je hodne osvetlena ... ale stejne si sick :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Sakra celej tejden tu chatuju a mel bych spis zacit neco delat nebo se z toho pristi tyden po.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 strasne me to posledni dobou bavi - na morave sem jezdila akorat do senova, ale to bylo pak se vztekem na auta - tady me to nehrozi a ten mesic z toho okoli pryc me strasne zmenil co se vztahu ja a auto tyce - nemam strach seslapnout plyn a to nadoraz, jen jediny z ceho tu mam trochu bobky, tak jsou benga, ale to se casem taky podda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Sakra celej tejden tu chatuju a mel bych spis zacit neco delat nebo se z toho pristi tyden po.... mas makat u toho...me to zatim docela jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 neni to tak davno co sem si projela kousek prahy jeste s jednim autem a vypnuli sme svetla - decka ja to nikdy nemela rada, ale je to adrenalin jak svina ve meste je to prd...musis nekde kde je uplna tma...rychle dojet auto nalepit se na prdel a zhasnout svetla...to se pak dejou veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Mam poradu takze za chvili sem z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Mam poradu takze za chvili sem z5 ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 a mi ted volal manazer, ze porada se presouva parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Tak sem skoukl DVD a musím konstatovat že to je naprosto skvělé a brutální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Tak sem skoukl DVD a musím konstatovat že to je naprosto skvělé a brutální tak co jsi od nas cekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 tak co jsi od nas cekal no právě přesně toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky