Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 ALE JA SE NEDAL !!!! A tam sme sli do hospody !!!
Host Katka Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 Me je to sumak :-) Tak to bude jindy a aspon tam pojedou i ty trubci ode me z prace s tema jejich karama !!! a me to furt neco rikalo to letiste, az vcera kamos z Opavy pry - kacenko, prijed za mnou na ten sraz a ja jakej, kde?? a uz to bylo ale asik se tam pak stavim
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 Me je to sumak :-) Tak to bude jindy a aspon tam pojedou i ty trubci ode me z prace s tema jejich karama !!! a me to furt neco rikalo to letiste, az vcera kamos z Opavy pry - kacenko, prijed za mnou na ten sraz a ja jakej, kde?? a uz to bylo ale asik se tam pak stavim Jo takhleeee ... takze nejdriv nenenene s bananama ne a ted najednou jo jo ?
Host Katka Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 No ja taky ne ... na me huleni neucinkuje !!! Tahala si me do moudrejsi ustoupi - kazdy vi jak to bylo - za vse muze provokater fora
Petr81 Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 Dobré ráno slečno jste radi, ze sem vam tam placla ten sraz baworaku, ze My s tím problém nemáme
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 No ja taky ne ... na me huleni neucinkuje !!! Tahala si me do moudrejsi ustoupi - kazdy vi jak to bylo - za vse muze provokater fora Tak to tezkooooo. To bylo same a najednou ty takhle jo ?
Host Katka Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 Jo takhleeee ... takze nejdriv nenenene s bananama ne a ted najednou jo jo ? ale to nejsou banani a vetsinu kluku tam uz znam a dokonce i ty dve holciny
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 Dobré ráno slečno jste radi, ze sem vam tam placla ten sraz baworaku, ze My s tím problém nemáme No jiste ze neeee !!!!
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 Jo takhleeee ... takze nejdriv nenenene s bananama ne a ted najednou jo jo ? ale to nejsou banani a vetsinu kluku tam uz znam a dokonce i ty dve holciny Sou to banani !!!
Host Katka Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 Tak to tezkooooo. To bylo same a najednou ty takhle jo ? to vis, zenske jsou mrchy
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 tak co se to tu probira Ale Kacka se tu snazi prekroutit nejake udalosti ;-)
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 Tak to tezkooooo. To bylo same a najednou ty takhle jo ? to vis, zenske jsou mrchy To vim !!!
Petr81 Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 tak co se to tu probira Ale Kacka se tu snazi prekroutit nejake udalosti ;-) Teda já dnes nějak nestíhám
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 tak co se to tu probira Ale Kacka se tu snazi prekroutit nejake udalosti ;-) Teda já dnes nějak nestíhám To neva :-) Hlavni je ze to stihnes v patek !
Host Katka Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 Sou to banani !!! hlavne jsou to kamaradi, nekteri z nich ktere uz mam pres rok nezapominej, ze sem u nich zacinala coby jezdenim na srazy a vubec s aktivitou spojenou s auty chiquity to taky nejsou, nicmene jim budem rikat pomerance - k bananum je nerovnej, to ne
baurak Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Vloženo 15. Srpen 2006 tak co se to tu probira Ale Kacka se tu snazi prekroutit nejake udalosti ;-) tak ze klasika
Host Katka Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 tak co se to tu probira Ale Kacka se tu snazi prekroutit nejake udalosti ;-) kdo me zdravil nez sem se vubec regla??
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 tak co se to tu probira Ale Kacka se tu snazi prekroutit nejake udalosti ;-) kdo me zdravil nez sem se vubec regla?? Nevim o cem mluvis :-)
Host Katka Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 Ale Kacka se tu snazi prekroutit nejake udalosti ;-) tak ze klasika ale no tak panove, ja jsem pravdomluvny clovek - lez vyuzivam jen decentne
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 tak co se to tu probira Ale Kacka se tu snazi prekroutit nejake udalosti ;-) tak ze klasika Jojo pane !!!
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 Ale Kacka se tu snazi prekroutit nejake udalosti ;-) tak ze klasika ale no tak panove, ja jsem pravdomluvny clovek - lez vyuzivam jen decentne Joooo presne a o tom to je !!!
Doporučené příspěvky