baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 tak co jsi od nas cekal no právě přesně toto ja to masakr zase...jako vzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 ja to masakr zase...jako vzdy no jistěééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 no jistěééééé priste nejedu a budu koukat jen na dvd abych tam zase nedelal ostudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 "každá členky je povinna odložit své oblečení a ukázat své ohanbí ..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 priste nejedu a budu koukat jen na dvd abych tam zase nedelal ostudu to už máš jedno seš tak provařené, že tu ostudu budeš mít i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 priste nejedu a budu koukat jen na dvd abych tam zase nedelal ostudu to už máš jedno seš tak provařené, že tu ostudu budeš mít i tak kua tak nad tim bych se mel zamyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 kua tak nad tim bych se mel zamyslet myslím že už je pozdě už Ti to nikdo neodpáře : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 kua tak nad tim bych se mel zamyslet myslím že už je pozdě už Ti to nikdo neodpáře : tak kua na tom taky neco bude...no nic zkusim to priste pojmout trochu jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 no jistěééééé priste nejedu a budu koukat jen na dvd abych tam zase nedelal ostudu jakou ostudu??? cosbymu se to natolik zalíbilo ,že si zamlouvá další taneček ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 a já už s váma nemluvím když příjdu na pokec ,tak všichni někam zmizíte tak se tu mějte čau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 jakou ostudu??? cosbymu se to natolik zalíbilo ,že si zamlouvá další taneček ahojky vazne...tak to bych mozna prijel...kdyz se to cosbymu tak moc libilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Jojo :-) tak nekdy udelame night sraz v Bolce :-) to beru Tak faaaajn ... nekdy vecer az tu bude par lidi ochotnych se sebrat a dat si seslost treba v Olympii na kaficko :-) Dobrej nápad, příjdu v bačkorách Zdravím přátelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 ale no tak Ivus, snad bys neutikala od nas pryc... to vis, nekteri pracuji, jini telefonuji a jen ty si hrajes clovece nezlob se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 tak kua na tom taky neco bude...no nic zkusim to priste pojmout trochu jinak jako, že budeš odhazovat i svršky jo? zatím čus mažu do hokny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Dobrej nápad, příjdu v bačkorách Zdravím přátelé tak mam v sobotu vecer dorazit ze by jsme neco vymysleli...mam to kousek z chalupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 jako, že budeš odhazovat i svršky jo? zatím čus mažu do hokny to az na pokoji pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Porada ukoncena ... vsem se nadal ze by meli zacit neco delat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Porada ukoncena ... vsem se nadal ze by meli zacit neco delat :-) tak to rika ten pravej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Dobrej nápad, příjdu v bačkorách Zdravím přátelé tak mam v sobotu vecer dorazit ze by jsme neco vymysleli...mam to kousek z chalupy No Péťa sice slaví narozky, ale tam bude spousta lidí tak klidně můžu vypadnout. Když by se sešlo pár lidí tak kafe v Olympii můžeme dát. Kdyžtak dám vědět Dimimu a bude nás zase víc. A ty mi můžeš přivést ty DVD . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Porada ukoncena ... vsem se nadal ze by meli zacit neco delat :-) ze potrebujes volno co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Porada ukoncena ... vsem se nadal ze by meli zacit neco delat :-) tak to rika ten pravej No někdo na něj makat musí. Já jsem taky přerozdělil práci do vedlejší kanceláře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 No Péťa sice slaví narozky, ale tam bude spousta lidí tak klidně můžu vypadnout. Když by se sešlo pár lidí tak kafe v Olympii můžeme dát. Kdyžtak dám vědět Dimimu a bude nás zase víc. A ty mi můžeš přivést ty DVD . tak jeste uvidime...ale u me by to nebyl problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 No někdo na něj makat musí. Já jsem taky přerozdělil práci do vedlejší kanceláře tak to ma byt tak je to spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 No Péťa sice slaví narozky, ale tam bude spousta lidí tak klidně můžu vypadnout. Když by se sešlo pár lidí tak kafe v Olympii můžeme dát. Kdyžtak dám vědět Dimimu a bude nás zase víc. A ty mi můžeš přivést ty DVD . tak jeste uvidime...ale u me by to nebyl problem U mě taky ne, ale otázka je kdo bude v Příbrami a kdy se bude vracet. Ty nejedeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 (editace) takze jako v sobotu dva srazy jo?? pribram a olympie - no parada to jako nejen ze budu bloudit na cukrak, ale aj k te olympii... peto z kruhace pojedu kam?? Editováno: 14. Duben 2006, autor: Katka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky