BadyS Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Ahooooj Kačko, Michale a Péto -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Tak vidis !!! no prave ze vidim... jsem tak sokovana, ze z toho pomalu uz ani nemuzu psat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 každý za své.Sraz pátek 17.00 na Ruzyni hehe, tak si dej bacha na 62km D1 na tu 60tku Joooo ? Taky tam pojedu tak dobre vedet !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Ahooooj Kačko, Michale a Péto -_- -_- jake mame pocasko na morave?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Joooo ? Taky tam pojedu tak dobre vedet !!! no já byl taky překvapen že mě to v noci vyfotilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 dobré popo a zdar všem, kteří už jsou poo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 no já byl taky překvapen že mě to v noci vyfotilo a jsi tam videt?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 dobré popo a zdar všem, kteří už jsou poo to ja jeste nejsu, tak zpozdravim az budu, jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 jinac nazdar spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Zdravím místní špinavé fenky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 počásko 112km od Práglu jest slunečné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 a jsi tam videt?? teprv čekám na děkovný dopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Zdravím místní špinavé fenky... tu nejake jsou?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Zdravím místní špinavé fenky... Zdar jak svina féno z největších -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 počásko 112km od Práglu jest slunečné Woe Bady, co´s sežral, ve štatlu leje jak kokot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 počásko 112km od Práglu jest slunečné nechces nam tady toho slunicka poslat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 KONTROLA JÍZDENEK!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Zdar jak svina féno z největších -_- Tanga špinavých koček, magistr Souček, Libor Bouček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Zdravím místní špinavé fenky... Cuuus panacku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 KONTROLA JÍZDENEK!!!!! vy nejste pan revizor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Joooo ? Taky tam pojedu tak dobre vedet !!! no já byl taky překvapen že mě to v noci vyfotilo Treba nic nepride ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Jojo to nezacinej mas rozum ! O je pak totalni zavislost a ses pak vlastne KO ... Znam .. rok sem hral intenzivne, nejlepsi ceska guild ... parkrat sme byli v LEVELu apod Proste HARDCORE gaming ... 8 hodin denne pres tyden o vikendu od rana do vecera !!! Tak to je presne ono, ceho se obavam. Kvuli Oblivionu sem nakoupil novou grafarnu, disk, a cpu a jeste me ceka upgrade ramky. A tohle by bylo jeste horsi, casu mam hrozne malo a tak leda si najit praci, kde by se v ni dalo hrat Koukam, ze ses jeste vetsi blazen, nez ten muj kamos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Zdar Spidi a Bady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Jojo to nezacinej mas rozum ! O je pak totalni zavislost a ses pak vlastne KO ... Znam .. rok sem hral intenzivne, nejlepsi ceska guild ... parkrat sme byli v LEVELu apod Proste HARDCORE gaming ... 8 hodin denne pres tyden o vikendu od rana do vecera !!! Tak to je presne ono, ceho se obavam. Kvuli Oblivionu sem nakoupil novou grafarnu, disk, a cpu a jeste me ceka upgrade ramky. A tohle by bylo jeste horsi, casu mam hrozne malo a tak leda si najit praci, kde by se v ni dalo hrat Koukam, ze ses jeste vetsi blazen, nez ten muj kamos Uz ne pane ... v lednu sem skoncil ... fakt to bylo trosku psycho tak sem rekl DOST a ze dne na den sem skoncil !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 KONTROLA JÍZDENEK!!!!! vy nejste pan revizor Ale je ... a ty budes platit pokutu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky