Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Ja Pribram vypoustim :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 takze jako v sobotu dva srazy jo?? pribram a olympie - no parada to jako nejen ze budu bloudit na cukrak, ale aj k te olympii... peto z kruhace pojedu kam?? Nikam. Sjedeš na Jičín a hned pak doprava k nákupnímu centru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Tak kolem 19. hodiny v Olympii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Nikam. Sjedeš na Jičín a hned pak doprava k nákupnímu centru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 U mě taky ne, ale otázka je kdo bude v Příbrami a kdy se bude vracet. Ty nejedeš? ja jedu do pribramy ale pak jedu rovnou na chalupu a pak vecer chci nekam vyrazit tak je moznost do bolky a tam se jeste nekde pak pozdrzet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Ja Pribram vypoustim :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Tak kolem 19. hodiny v Olympii? to je na me asi brzo ale uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Ja Pribram vypoustim :-( Njn ja vim :-( ale nejak neni cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 U mě taky ne, ale otázka je kdo bude v Příbrami a kdy se bude vracet. Ty nejedeš? ja jedu do pribramy ale pak jedu rovnou na chalupu a pak vecer chci nekam vyrazit tak je moznost do bolky a tam se jeste nekde pak pozdrzet Tak pak vyrazíme na tu Pétinu oslavu, tak bude ráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Ja Pribram vypoustim :-( Njn ja vim :-( ale nejak neni cas no ja to mam taky decanko namackany ale musim vse zvladnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Tak pak vyrazíme na tu Pétinu oslavu, tak bude ráda no nerad bych tam kazil zabavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Tak pak vyrazíme na tu Pétinu oslavu, tak bude ráda no nerad bych tam kazil zabavu Hele budou tam ženský v převaze, sranda by to mohla bejt. Já si to pak asi odskáču, ale..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Hele budou tam ženský v převaze, sranda by to mohla bejt. Já si to pak asi odskáču, ale..... no jako jestli tam budou zensky tak do toho jdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 jo a ja zas budu na ocet... skvely zensky v prevaze a panove nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 tak to video z parkoviste je taky sila a opily chorvat jak chrape taky nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 jo a ja zas budu na ocet... skvely zensky v prevaze a panove nic... tak musis ulovit nejakou zenskou pak je to zajimavejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 tak musis ulovit nejakou zenskou pak je to zajimavejsi zajimavejsi jak pro koho... na zenkse fakt nejsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 zajimavejsi jak pro koho... na zenkse fakt nejsem... skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 2Peta81: posli me prosim nejake ty fotecky na mailika kujiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 jo a ja zas budu na ocet... skvely zensky v prevaze a panove nic... Se ti taky budem věnovat, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 2Peta81: posli me prosim nejake ty fotecky na mailika kujiii Pošlu, vydrž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 tak to video z parkoviste je taky sila a opily chorvat jak chrape taky nema chybu Už mi ho pálíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Už mi ho pálíš? no besidku mozna...kola tu nemam ale mozna bych to stihl doma na cd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Už mi ho pálíš? no besidku mozna...kola tu nemam ale mozna bych to stihl doma na cd Tak mi hoď besídku na DVD, kola na CD a na kafi se srovnáme 2Michal: CHlape, jak ty? Přijedeš v sobotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Se ti taky budem věnovat, neboj nebojim, ale obcas preferuji misto "stáda" "páreček" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky