Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jj, ta tady stale jeste je, bohuzel...

Já jsem tady takýýýýýýýý... ;)

pajdooooon -_- jedes do toho holesova, nebo kde to je ten srazik??

Vloženo
KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

co je??

V jednom pražském bordelu dnes v noci hořelo. Uhořelo 5 poslanců, ostatní k...y se podařilo zachránit :-))

Vloženo
V jednom pražském bordelu dnes v noci hořelo. Uhořelo 5 poslanců, ostatní k...y se podařilo zachránit :-))

:smich::smich::smich::smich:

Vloženo
Ještě nevim, jaká bude konstelace.... <_<

ach so -_-

Vloženo

mno ja uvidim - mamka me porad jeste premlouva k tomu at tam na tyden jedu, ale moc se me nechce :(

Vloženo
mno ja uvidim - mamka me porad jeste premlouva k tomu at tam na tyden jedu, ale moc se me nechce :(

No jám jet v sobotu pryč a ten Holešov bude pouze, když na výše zmíněnou cestu nepojedu... <_<

Vloženo
Jsem nasran a zacinam shanet novou praci :unsure:

to uz tu jednou bylo ;) co se stalo tak zavazneho ze te to tak vytocilo??

Vloženo

Zkus sehnat něco přes postel... ;)

:smich::smich::smich::smich: rada odbornika lol

Vloženo
No jám jet v sobotu pryč a ten Holešov bude pouze, když na výše zmíněnou cestu nepojedu... <_<

tak udelej radost sve drahe polovicce ne?? jednou za cas by si ji mohl podlehnout.. pokud teda jedes na tu cestu s moncou lol

Vloženo

Zkus sehnat něco přes postel... ;)

rad bych...zkusime neco vystrachat...nebo koupim webkameru a zacnu podnikat

Vloženo
tak udelej radost sve drahe polovicce ne?? jednou za cas by si ji mohl podlehnout.. pokud teda jedes na tu cestu s moncou lol

Zahulíme, uvidíme... ;)

Vloženo
tak udelej radost sve drahe polovicce ne?? jednou za cas by si ji mohl podlehnout.. pokud teda jedes na tu cestu s moncou  lol

Zahulíme, uvidíme... ;)

nebo se nechame vyhulit lollol

Vloženo

no nazdar pani klobouckova ;) mam se dobre a v bilovci uz nejsem, neb jsem se decentne chytla s matinkou, tak jakmile petr dostal prcka, tak sem sbalila me veci a aloha BC :smich: co ty, jak se mame?? jo ale asik se tam do konce prazdnin jeste zastavim :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...