Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 No nic přátelé, pevná pracovní doba skončila takže to balím, jedu dom umýt auto a ještě budu muset ke kámošovi do pneuservisu protože mi mírně utíká vzduch z jednoho kolečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 jasne ze to mame poreseny...ty medialni zmrde woe abych ti nešáhl na švába woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 péto,jel bych,ale slavím narozeniny,bylo to už dlouho domluveno,na pokec bude ještě dost času hned třeba příští sobotu je sraz v Příbrami a následný víkend je praha Letnany ajsem registrovany,tak doraž No tak to jo. A dovoluju si popřát vše nej ikdyž mám pocit, že s mírným zpožděním, ale nějak jsem nestíhal Hoď mi nějaký info o těch Letňanech, Příbram nemůžu, protože slaví Péťa narozky, ale Letňany v pohodě a je to kousek tak mrkni http://www.tuningsraz.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 No nic přátelé, pevná pracovní doba skončila takže to balím, jedu dom umýt auto a ještě budu muset ke kámošovi do pneuservisu protože mi mírně utíká vzduch z jednoho kolečka no to si delas prdel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 woe abych ti nešáhl na švába woe vidlema co...klid voe mam tam 2kila jablek na kriz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tak mrkni http://www.tuningsraz.cz Díky pane, nejspíš se tam uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 No nic přátelé, pevná pracovní doba skončila takže to balím, jedu dom umýt auto a ještě budu muset ke kámošovi do pneuservisu protože mi mírně utíká vzduch z jednoho kolečka no to si delas prdel ne ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 néné Márty pátek bláznů svátek a tak každý týden slavíme s bauím jinák čáááááááááágo jóó takhle vy to máte pořešený :D jojo máme,ale jak tě znám můžeš slavit s námi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ne tak to radsi rychle utikej nebo dostanes pohrabacem po zadech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 woe abych ti nešáhl na švába woe vidlema co...klid voe mam tam 2kila jablek na kriz ne vidlema woe...kopačkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ne tak to radsi rychle utikej nebo dostanes pohrabacem po zadech No pojedu za chvíli kolem tak můžeš vyběhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ne vidlema woe...kopačkou no jelikoz ani nevis jak vypada kopacka tak bych tipoval gumaky voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 No pojedu za chvíli kolem tak můžeš vyběhnout vypadni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 No pojedu za chvíli kolem tak můžeš vyběhnout vypadni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 zdar péto Příjemné počínající odpoledne přeji pane kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 No pojedu za chvíli kolem tak můžeš vyběhnout vypadni neser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 no jelikoz ani nevis jak vypada kopacka tak bych tipoval gumaky voe J: Volal mě Peltar vole... Č: A co chtěl zmrd? J: Nic Č: A cos mu na to řekl Jiřiku J: No nic Č: Tos mu řekl dobře Jiřiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 J: Volal mě Peltar vole...Č: A co chtěl zmrd? J: Nic Č: A cos mu na to řekl Jiřiku J: No nic Č: Tos mu řekl dobře Jiřiku jj husty hlasky meli panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 jojo máme,ale jak tě znám můžeš slavit s námi hehe :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 hehe :D se netlem...voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 zdar péto Příjemné počínající odpoledne přeji pane kolego též vážený pekelný kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 hehe :D se netlem...voe nech ho dyk je to blázen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 nech ho dyk je to blázen tak ja ho radsi nebudu drazdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 to uz vsichni lestite nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 to uz vsichni lestite nebo co LEDA OCASY V PRACI HOCHU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky