FRANK Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 no jsem sel dnes driv a vynechal obed cože, vždyť o pár řádek výš píšeš, že právě papáš ale ja myslel normalni teply obed v restauraci a ták, takže dneska byl lepeňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Zdareec.. hej poradte e jake kupit radio..ale su chudy mlady kluk a tak mam malo penez bo budu davat jeste tonovane skla a kridlo.. nejake do 4 tisiic please mame tu sekci autohifi a v ni je tema ohledne radii tak se tam podivej jj dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 no jsem sel dnes driv a vynechal obed cože, vždyť o pár řádek výš píšeš, že právě papáš ale ja myslel normalni teply obed v restauraci a ták, takže dneska byl lepeňák presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Zdareec.. hej poradte e jake kupit radio..ale su chudy mlady kluk a tak mam malo penez bo budu davat jeste tonovane skla a kridlo.. nejake do 4 tisiic please mame tu sekci autohifi a v ni je tema ohledne radii tak se tam podivej jj dik neni zac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 .....jsem vedoucí, já jsem king meeting, breefing, brainstorming.... kuwa to je vydařený song Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 jj je to fajnovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 .....jsem vedoucí, já jsem kingmeeting, breefing, brainstorming.... kuwa to je vydařený song je tak vydareny, ze prcek se ho naucil a to je co rict, bo do ted spival jen ty svoje vodrhovacky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 .....jsem vedoucí, já jsem kingmeeting, breefing, brainstorming.... kuwa to je vydařený song je tak vydareny, ze prcek se ho naucil a to je co rict, bo do ted spival jen ty svoje vodrhovacky... tak to je šikovnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 to je sikula asi po tobe co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Nuže, ukončím tu siestu a jdu tvořit nějaké hodnoty na dvorek Zatím čus bus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 jo, hlavne kdyz to řve misto zpivaní je to takova velka osobnost - dulezitej je a kdyz neni po jeho tak vsichni jsou oproti jemu malinkati a on je sef bych rekla, ze bude nekdy hooodne vysokym manazerem a nebo politikem, bo vsechno strasne okecava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 to je sikula asi po tobe co ja su v tom nevinne - po me si vzal jen oci - zbytek niet ma prace - k tomuhle ja se moc nehlasim bo on je certik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 politik...jen to ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 politik...jen to ne bude nezavislej po tatinkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 politik...jen to ne bude nezavislej po tatinkovi jeste horsi...i kdyz otec je taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 bude nezavislej po tatinkovi jeste horsi...i kdyz otec je taky ja mu rikala, neser se do te politiky - mno jo, hold kdyz zenska rekne neco chlapovi at to nedela, tak on to udela, ze... politika je sfinstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Ale sype Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Valim do ceskeho raje.......mejte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 chcip tady pes... mno ale kdyz jsme u tech psu - jedna foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 (editace) kterej blbec to tady zase zamknul edit vitto: JA TI DAM BLBCE TY SMRADE MALEJ Editováno: 17. Srpen 2006, autor: vittorio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky