baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 A kde si to asi tak predstavujete ? A v kolik ? ja bych to videl nekdy kolem 8 nekde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Jestli totiz nejsi moc vybirava :-) to ani moc ne... :-) No jestli ne tak na ocet nemuzes zustat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 A kde si to asi tak predstavujete ? A v kolik ? ja bych to videl nekdy kolem 8 nekde Jo tak to by asi slo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 hosi, v te bolce - me je to podstatne jedno kde a v kolik, jen at se to nekrizi s tou pribrami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 :-) No jestli ne tak na ocet nemuzes zustat :-) ja bych to moc nerozebirala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Jo tak to by asi slo ! nebo klidne i dyl...pro me cim dyl tim lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Už mi ho pálíš? no besidku mozna...kola tu nemam ale mozna bych to stihl doma na cd Tak mi hoď besídku na DVD, kola na CD a na kafi se srovnáme 2Michal: CHlape, jak ty? Přijedeš v sobotu? No ja bych asi mohl :-) Pokud to bude nejak na vecir :-) SAmozřejmě, že navečír. Viděl bych to tak kolem 19., 20. hodiny. Hlaste komu se to jak hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Jeste k tomu DVDu z besidky .. skoda ze se tam nezakomponovala nase jizda do prahy cestou z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 :-) No jestli ne tak na ocet nemuzes zustat :-) ja bych to moc nerozebirala Nenene to ja bych to naopak rozebral velmi detailne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 hosi, v te bolce - me je to podstatne jedno kde a v kolik, jen at se to nekrizi s tou pribrami to te tak pobavilo?? ja tam v tom moc vtipu nevidim :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Jeste k tomu DVDu z besidky .. skoda ze se tam nezakomponovala nase jizda do prahy cestou z5 no to je skoda... ja muzu do bolky tak kolem 8 a dyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Už mi ho pálíš? no besidku mozna...kola tu nemam ale mozna bych to stihl doma na cd Tak mi hoď besídku na DVD, kola na CD a na kafi se srovnáme 2Michal: CHlape, jak ty? Přijedeš v sobotu? No ja bych asi mohl :-) Pokud to bude nejak na vecir :-) SAmozřejmě, že navečír. Viděl bych to tak kolem 19., 20. hodiny. Hlaste komu se to jak hodí Ja se uzpusobim takhle vecer uz mi to bude jedno kdy ... btw ... kde se srazime a kam ze to vyrazime ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 A kde si to asi tak predstavujete ? A v kolik ? ja bych to videl nekdy kolem 8 nekde Já bych to nachal na tu Olympii, asi v pizzerce. Mají nová jídla jsem zjistil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Nenene to ja bych to naopak rozebral velmi detailne NE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 to te tak pobavilo?? ja tam v tom moc vtipu nevidim :p no tak nevim...pribram je cely vikend...boleslav sobota vecer...asi se to bude krizit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Nenene to ja bych to naopak rozebral velmi detailne NE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 : DU HAMAT :-) I'LL BE BACK !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 tak touhle varkou fotky3 si me peto strasne potesil :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 no dobry, ale do pribrami jedu jen sobotu - nebudu tam nocovat, tedy aspon doufam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 tak touhle varkou fotky3 si me peto strasne potesil :smich: Peto hod ty fotky na FTPko pls ... at se na ne taky podivame ... jestli to je z besidky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Ja se uzpusobim takhle vecer uz mi to bude jedno kdy ... btw ... kde se srazime a kam ze to vyrazime ? Takže bych to viděl v 20.00 v Boleslavi, sraz u McDonalda u Olympie a přejedem společně k hlavnímu vchodu. Mr. Baurák případně dorazí později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 a andilek hlasa dopredu, ze se muze opozdit - znas to peto - mam nekam jet a zapomenu odbocit no a pak se vracej zpatky, kdyz nemas poneti o tom, kde vlastne jses a kde je cil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 tak touhle varkou fotky3 si me peto strasne potesil :smich: Peto hod ty fotky na FTPko pls ... at se na ne taky podivame ... jestli to je z besidky Je, jenže já se na to FTP nejak nemůžu dostat . Doam mám pomalí net tam jsem to ani nezkoušel, v práci to nejde. Zkusím to ještě večer od Péti. Kdyžtak písnu přes ICQ kdyby to nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Takže bych to viděl v 20.00 v Boleslavi, sraz u McDonalda u Olympie a přejedem společně k hlavnímu vchodu. Mr. Baurák případně dorazí později kdyz to nestihnu na 8 tak mezi 8-9 bych tam byl urco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 a andilek hlasa dopredu, ze se muze opozdit - znas to peto - mam nekam jet a zapomenu odbocit no a pak se vracej zpatky, kdyz nemas poneti o tom, kde vlastne jses a kde je cil Projedeš kolem tý benzínky co jsem tě vyzvedával o vánocích a hned za ní sjedeš směr Jičín, zůstaneš v odbočovacím pruhu, po pravé straně uvidíš nákupní centrum, benzínku a za ní McDonald. Odbočíš doprava k tomu a přijedeš k McDonaldu na parkoviště. To zvládneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky