Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jestli totiz nejsi moc vybirava :-)

to ani moc ne... ;)

:-) No jestli ne tak na ocet nemuzes zustat :-)

Vloženo
A kde si to asi tak predstavujete ? A v kolik ?

ja bych to videl nekdy kolem 8 nekde ;)

Jo tak to by asi slo !

Vloženo

ja bych to moc nerozebirala ;)

Vloženo
Už mi ho pálíš?

no besidku mozna...kola tu nemam ale mozna bych to stihl doma na cd

Tak mi hoď besídku na DVD, kola na CD a na kafi se srovnáme ;)

2Michal: CHlape, jak ty? Přijedeš v sobotu?

No ja bych asi mohl :-) Pokud to bude nejak na vecir :-)

SAmozřejmě, že navečír. Viděl bych to tak kolem 19., 20. hodiny. Hlaste komu se to jak hodí ;)

Vloženo

Jeste k tomu DVDu z besidky .. skoda ze se tam nezakomponovala nase jizda do prahy cestou z5

Vloženo

ja bych to moc nerozebirala ;)

Nenene to ja bych to naopak rozebral velmi detailne :D;)

Vloženo
hosi, v te bolce - me je to podstatne jedno kde a v kolik, jen at se to nekrizi s tou pribrami ;)

:smich::smich::smich:

to te tak pobavilo?? ja tam v tom moc vtipu nevidim :p :p :p

Vloženo
Jeste k tomu DVDu z besidky .. skoda ze se tam nezakomponovala nase jizda do prahy cestou z5

no to je skoda...

ja muzu do bolky tak kolem 8 a dyl

Vloženo
Už mi ho pálíš?

no besidku mozna...kola tu nemam ale mozna bych to stihl doma na cd

Tak mi hoď besídku na DVD, kola na CD a na kafi se srovnáme ;)

2Michal: CHlape, jak ty? Přijedeš v sobotu?

No ja bych asi mohl :-) Pokud to bude nejak na vecir :-)

SAmozřejmě, že navečír. Viděl bych to tak kolem 19., 20. hodiny. Hlaste komu se to jak hodí ;)

Ja se uzpusobim takhle vecer uz mi to bude jedno kdy ... btw ... kde se srazime a kam ze to vyrazime ? -_-

Vloženo
A kde si to asi tak predstavujete ? A v kolik ?

ja bych to videl nekdy kolem 8 nekde ;)

Já bych to nachal na tu Olympii, asi v pizzerce. Mají nová jídla jsem zjistil ;)

Vloženo
Nenene to ja bych to naopak rozebral velmi detailne :D;)

:p:p:p:p:p:p NE

Vloženo
to te tak pobavilo?? ja tam v tom moc vtipu nevidim :p :p :p

no tak nevim...pribram je cely vikend...boleslav sobota vecer...asi se to bude krizit :smich::smich:

Vloženo
Nenene to ja bych to naopak rozebral velmi detailne  :D  ;)

:p:p:p:p:p:p NE

:unsure::(:unsure:

Vloženo

tak touhle varkou fotky3 si me peto strasne potesil :smich: :smich: :p

Vloženo

no dobry, ale do pribrami jedu jen sobotu - nebudu tam nocovat, tedy aspon doufam....

Vloženo

Peto hod ty fotky na FTPko pls ... at se na ne taky podivame ... jestli to je z besidky :D

Vloženo
Ja se uzpusobim takhle vecer uz mi to bude jedno kdy ... btw ... kde se srazime a kam ze to vyrazime ? -_-

Takže bych to viděl v 20.00 v Boleslavi, sraz u McDonalda u Olympie a přejedem společně k hlavnímu vchodu. Mr. Baurák případně dorazí později ;)

Vloženo

a andilek hlasa dopredu, ze se muze opozdit - znas to peto - mam nekam jet a zapomenu odbocit no a pak se vracej zpatky, kdyz nemas poneti o tom, kde vlastne jses a kde je cil :p

Vloženo

Peto hod ty fotky na FTPko pls ... at se na ne taky podivame ... jestli to je z besidky :D

Je, jenže já se na to FTP nejak nemůžu dostat :angry::angry: . Doam mám pomalí net tam jsem to ani nezkoušel, v práci to nejde. Zkusím to ještě večer od Péti. Kdyžtak písnu přes ICQ kdyby to nešlo ;)

Vloženo
Takže bych to viděl v 20.00 v Boleslavi, sraz u McDonalda u Olympie a přejedem společně k hlavnímu vchodu. Mr. Baurák případně dorazí později ;)

kdyz to nestihnu na 8 tak mezi 8-9 bych tam byl urco ;)

Vloženo
a andilek hlasa dopredu, ze se muze opozdit - znas to peto - mam nekam jet a zapomenu odbocit no a pak se vracej zpatky, kdyz nemas poneti o tom, kde vlastne jses a kde je cil :p

Projedeš kolem tý benzínky co jsem tě vyzvedával o vánocích a hned za ní sjedeš směr Jičín, zůstaneš v odbočovacím pruhu, po pravé straně uvidíš nákupní centrum, benzínku a za ní McDonald. Odbočíš doprava k tomu a přijedeš k McDonaldu na parkoviště. To zvládneš ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...