Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

Už mi ho pálíš?

no besidku mozna...kola tu nemam ale mozna bych to stihl doma na cd

Tak mi hoď besídku na DVD, kola na CD a na kafi se srovnáme ;)

2Michal: CHlape, jak ty? Přijedeš v sobotu?

No ja bych asi mohl :-) Pokud to bude nejak na vecir :-)

SAmozřejmě, že navečír. Viděl bych to tak kolem 19., 20. hodiny. Hlaste komu se to jak hodí ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:-) No jestli ne tak na ocet nemuzes zustat :-)

ja bych to moc nerozebirala ;)

Nenene to ja bych to naopak rozebral velmi detailne :D;)

Odkaz ke komentáři

hosi, v te bolce - me je to podstatne jedno kde a v kolik, jen at se to nekrizi s tou pribrami ;)

:smich::smich::smich:

to te tak pobavilo?? ja tam v tom moc vtipu nevidim :p :p :p

Odkaz ke komentáři

Už mi ho pálíš?

no besidku mozna...kola tu nemam ale mozna bych to stihl doma na cd

Tak mi hoď besídku na DVD, kola na CD a na kafi se srovnáme ;)

2Michal: CHlape, jak ty? Přijedeš v sobotu?

No ja bych asi mohl :-) Pokud to bude nejak na vecir :-)

SAmozřejmě, že navečír. Viděl bych to tak kolem 19., 20. hodiny. Hlaste komu se to jak hodí ;)

Ja se uzpusobim takhle vecer uz mi to bude jedno kdy ... btw ... kde se srazime a kam ze to vyrazime ? -_-

Odkaz ke komentáři

tak touhle varkou fotky3 si me peto strasne potesil :smich: :smich: :p

Peto hod ty fotky na FTPko pls ... at se na ne taky podivame ... jestli to je z besidky :D

Odkaz ke komentáři

Ja se uzpusobim takhle vecer uz mi to bude jedno kdy ... btw ... kde se srazime a kam ze to vyrazime ? -_-

Takže bych to viděl v 20.00 v Boleslavi, sraz u McDonalda u Olympie a přejedem společně k hlavnímu vchodu. Mr. Baurák případně dorazí později ;)

Odkaz ke komentáři

a andilek hlasa dopredu, ze se muze opozdit - znas to peto - mam nekam jet a zapomenu odbocit no a pak se vracej zpatky, kdyz nemas poneti o tom, kde vlastne jses a kde je cil :p

Odkaz ke komentáři

tak touhle varkou fotky3 si me peto strasne potesil :smich: :smich: :p

Peto hod ty fotky na FTPko pls ... at se na ne taky podivame ... jestli to je z besidky :D

Je, jenže já se na to FTP nejak nemůžu dostat :angry::angry: . Doam mám pomalí net tam jsem to ani nezkoušel, v práci to nejde. Zkusím to ještě večer od Péti. Kdyžtak písnu přes ICQ kdyby to nešlo ;)

Odkaz ke komentáři

a andilek hlasa dopredu, ze se muze opozdit - znas to peto - mam nekam jet a zapomenu odbocit no a pak se vracej zpatky, kdyz nemas poneti o tom, kde vlastne jses a kde je cil :p

Projedeš kolem tý benzínky co jsem tě vyzvedával o vánocích a hned za ní sjedeš směr Jičín, zůstaneš v odbočovacím pruhu, po pravé straně uvidíš nákupní centrum, benzínku a za ní McDonald. Odbočíš doprava k tomu a přijedeš k McDonaldu na parkoviště. To zvládneš ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...